Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    27. Ožujak 2021. 13:19

Ponosna.mama mene ti je uzasno strah igli. Ali kad kažem uzasno mislim na stvarno pretjerivanje i padanje u nesvjest na vađenje krvi 😂
    I tako sam ja nadobudna odmah doktorima u rodilištu rekla da ne dolazi u obzir i da ni ne pitaju za epiduralnu. Long story short nakon 10 sati trudova vukla sam ih za rukav i molila za epiduralnu da bi mi rekli da je sad kasno 😂😂😂
    Ugl preživjela sam i bez epiduralne ali da bi lakše preživjela sa njom, mislim da bi 😂
    Poanta ovog mog raspisivanja je uglavnom da postaneš neuračunljiv nakon tih trudova i sve sto prije kažeš da nema šanse - moguće je 😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• ponosna.mama
    27. Ožujak 2021. 13:29

bumac95

Ponosna.mama mene ti je uzasno strah igli. Ali kad kažem uzasno mislim na stvarno pretjerivanje i padanje u nesvjest na vađenje krvi 😂
    I tako sam ja nadobudna odmah doktorima u rodilištu rekla da ne dolazi u obzir i da ni ne pitaju za epiduralnu. Long story short nakon 10 sati trudova vukla sam ih za rukav i molila za epiduralnu da bi mi rekli da je sad kasno 😂😂😂
    Ugl preživjela sam i bez epiduralne ali da bi lakše preživjela sa njom, mislim da bi 😂
    Poanta ovog mog raspisivanja je uglavnom da postaneš neuračunljiv nakon tih trudova i sve sto prije kažeš da nema šanse - moguće je 😂

Hahahahhaha oooo znaam, doslovno padam u nesvijest kod vađenja krvi, ista situacija i sa mnom na prvom porodu, ne treba nista, ja cu sve prirodno, nakon 5 sati dripa bez da se nazire kraj molila sam ih dajte mi epiduralnu, neku drogu, bilo sta, uspavajte me i izvadite je iz mene, al naravno da je bilo kasno 😆😆 ..a kad sam isla na drugi porod nisam ni znala da imam trudove, isla treci put na plodnu vodu i ostavilo me jer sam 6 prstiju otvorena (u 9h ujutro), na kraju su mi spojili drip u 13h i u 13:25 sam rodila, al me tih 25min doslovno ubilo vise nego svih 8h prvog poroda. E sad se ja mislim cemu uzet epiduralnu ako ce mi je ugasit na kraju kad mi je najgore 🤷🏻‍♀️ ..mogu li oni ikako ostavit upaljenu dok ne rodim da nista ne osjetim 🤔

Hera✨
    27. Ožujak 2021. 13:56

Meni ce bit prvi porod pa nemam iskustva, ali svakako planiram epiduralnu. Nemam strah od igle i vidim vec da cu htjet svaku drogu koju mi ponude 😂

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• ponosna.mama
    27. Ožujak 2021. 14:08

Hera✨

Meni ce bit prvi porod pa nemam iskustva, ali svakako planiram epiduralnu. Nemam strah od igle i vidim vec da cu htjet svaku drogu koju mi ponude 😂

Ovaj put definitivno moram doc pripremljena, dok sam bila mlada nisam ni razmisljala o tome, bilo je kako bude bude, prizivit cu 😆 uf sad se vec svega bojim, valjda to s godinama dođe 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

mala_ive
    27. Ožujak 2021. 14:22

Tienna

mala_ive

KužiŠ! Suludo! Moja prijateljica u Istri imala 5.6 natašte i nitko ništa. Nemojte piti voćne sokove i jogurte i bit će OK, tako su joj rekli. I fakat je sve bilo OK.

Ja sam odlučila ne sikirat se oko toga, otic ću još koji put provjeriti krv (iako vjerujem da bi to mogla i kuci onim aparaticem za dijabeticare) i to je to 😁
    Pratim te sa danom razlike 🤩🤩

❤️ Vage 🤗🌞

mala_ive
    27. Ožujak 2021. 14:57

bumac95

Jutro cure. Trebalo mi je dobrih sat vremena da pročitam sve zaostatke.
    Drago mi je da su sve lijepe vijesti i nadam se da će tako i ostat.
    Ja se moram pohvalit nestajanjem mučnina preko noći i nadam se da i vas ostale isto čeka :D
    Otkako smo saznali da je dečkić nekako stalno nešto o tome pričamo. Najčešće su rasprave o imenu jer ono sto se meni i muzu sviđa ne sviđa se drugima i tako u krug 😂 šta kažete na ime Niko? Jel vam zvuci bas tako loše? Haha
    Da se razumijemo, bitno je da se nama sviđa jer je naše dijete, ali već sam na par mjesta čula da će ga zezat djeca kasnije pa me strah uhvatio neki. 🤦🏼‍♀️😂

Moj sin je Niko, ima godinu i pol. Ja obozavam to ime i dosta djece oko nas se tako zove. Ovo za zezanje...pa zasto :D to mi nije palo na pamet! Ja sam rodom s juga i moja ideja je da bude deklinacija Niko Nika Niku Nika Niko haha i to bi u Zagrebu moglo biti malo smijesno, ali ni to me ne brine :D tata daje protutezu sa niko nike. Eto, mi imamo deklinacijsku shizmu u obitelji i ne brinemo se :D :D ugl, zasad nema ruganja, dapače - prekrasno ime svi kazu! 

Lela🍀
    27. Ožujak 2021. 15:17

Curke ja se takodjer uzasno bojim igalaa meni je prosli porod bilo gore sto sam moralaa onu iglu imat u ruci tj plastiku sto otvore kao venski put u slucaju komplilacije negoo sami porod majke mi moje kad mi je krenila gurat tu debelu iglu,  trudove sam zaboravila momentalo uzass uzass doslovno cim sam se porodila trazila sam da mi to izvade iz ruku iako na prvu nisu htjeli pa je dosla jedna stv super sestra i izvadilaaa😅

🤰🍀 👶 🌸

Endzrue
    27. Ožujak 2021. 15:52

Lorre

https://ibb.co/1XSr7Xw
    Šta kažete na ovo? 😊

Dečko možda 

Endzrue
    27. Ožujak 2021. 15:58

SamoMalo

Cure stvarno se ne morate bojati poroda. Moj je trajao 17 sati, zavrsio hitnim carskim i to je bilo NISTA nasprema prvih mjesec dana dojenja. Rane na bradavicama, nepravilan hvat, ne dobivanje na tezini… nisam odustala i kasnije je krenulo super ali pocetak. Tako da, ukoliko zelite dojit, preporucam da vec krenete proucavat, ukljucite se na fejsu u rodinu grupu i unaprijed se upoznajte sa svim potencijalnim problemima da budete spremne (ja nisam bila).

Ja ću se nadovezat na dojenje. Rodila, odmah na sisu, bila sam mnom 2 sata stalno na sisi. U rodilištu povlačila sestre za rukav da mi naprave hvat. Došla doma mlijeko navrlo, ona bi pojela1 sisu drugu sam izdajala, dobila je 1200 u mj dana. Nikad rane osim što me ugrizla jednom s godinu i pol. Puno čitala u trudnoći na rodama i puno videa gledala kako treba bit hvat. Patronažna još pomogla 1. Dan i to je to 

Kiky 🥰
    27. Ožujak 2021. 16:27

Mene ne lovi uvijek panika oko poroda ali kad bas pocnem istrazivat i razmisljat o porodu, lagano panika krene. Prvi porod pa ni neznam sto me ceka..Sto se tice epiduralne, opet sam u vezi toga cula razne price, ali ja cu ju trazit cim dodjem u bolnicu, nije me strah igle pa se nadam da ce nekako u vezi tih bolova malo pomoc koliko toliko. Sto se tice imena svidja nam se ime Viktor ili Paulo 🙂🙂

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.