Što poroda tiče. Meni pukao vodenjak 10 dana prije termina u 5 popodne u 7 došla u bolnicu 2 prsta otvorena. U 9 bila 4, u 10 mi dali drip, u 12 i 20 rodila. Potpisala bi opet tako. Al ako može bez dripa, da dočekam svoje trudove. Epiduralnu nisam ni mislila a nebi je ni sad uzimala. Vidjet ćemo kako će bit drugi put
Ja sam dva puta dobila drip, treci put prirodni trudovi. Isto bih bez dripa, meni je to muka
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Jutro svima🌞 cure, sretno danas na prwgledu, šaljite nam sličice.
Ja danas idem na prvi trening nakon 5 mjeseci pauze, baš se veselim👏🏻 Osjećam se bolje, povraćam tu i tamo, mučnina je najjača ujutro, pred spavanje i nakon jela, ali srećom ne traje dugo. Jučer sam prvi put u 3 mjeseca išla na dužu šetnju i donji dio leđa me toliko bolio da sam jedva hodala. Inače me zadnjih tjedan dana donji dio leđa boli. Napokon se veselim nastavku trudnoće i jedva čekam ljeto, kupanje i lubenicu🤭
Kako ste vi cure? Je li prestaje mučnine?
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Moji porodi
1. U 3h po noci me uhvatili trudovi, brze bolje trc u rodilište. Dosla 4 prsta otvorena, Do 7h hodala po hodniku uz svoje jake trudnove. U 7h usla u rađaonu, spicili mi drip, tada ide trud za trudom bez predaha 🙄 rodila je 8.40h
2. U 3 po noci me uhvatili trudovi, isla oko 8h u rodilište, dosla 6 prstiju otvorena. U 9h usla u rađaonu do 11.15h skakutala na pilates lopti i slusala žene kako rađaju. Tada krecu tek jaki bolovi, 9 prstiju otvorena. U 11.45h rađam. Zapravo osjetila samo tih zadnjih pola sata jaku bol, ovo drugo sve bilo pizdarija. Iako su me stalno pitali kako sam ok a ctg ocitava ful jake trudove 🥴
I tada sam bila na dripu Al ocito normalnoj dozi jer sam imala normalan razmak među trudovima.
Potpisala bi drugi porod ako mogu.
Oba puta sam dosta šivana. I to mi je bas uzas. Oporavak bude strava.
O porodu ne razmisljam niti budem dok me trudovi ne uhvate. Bol točno mogu vizualizirat jos uvijek no odbacam to iz glave
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro svima🌞 cure, sretno danas na prwgledu, šaljite nam sličice.
Ja danas idem na prvi trening nakon 5 mjeseci pauze, baš se veselim👏🏻 Osjećam se bolje, povraćam tu i tamo, mučnina je najjača ujutro, pred spavanje i nakon jela, ali srećom ne traje dugo. Jučer sam prvi put u 3 mjeseca išla na dužu šetnju i donji dio leđa me toliko bolio da sam jedva hodala. Inače me zadnjih tjedan dana donji dio leđa boli. Napokon se veselim nastavku trudnoće i jedva čekam ljeto, kupanje i lubenicu🤭
Kako ste vi cure? Je li prestaje mučnine?
Ja kad vidim da vas jos hrpa ima mucnine nakon 12tt lose mi dođe od same pomisli da ce i meni bit tako
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro curke, svima sretno na pregledima danas. 🌞
Sto se tice mucnina evo ja danas 15 tj i jos uvijek su prisutne ako ne jedem odmah cim se probudim i ako dalje ne grickam nesto svakih sat vremena. Mene isto boli donji dio leđa. Mi smo dobili na posudbu onaj baby watcher, neki s ebaya i uspjela sam cuti srceko...super je. 😘
Ej cure, daj da vas pitam za mucnine i povracanje. Ja cim otvorim ocim trcim na wc, tera me na povracanje, nekada izbacim samo neku kiselinu, a nekada nista ne izlazi. Nema vise onoga da povracam sve iz sebe van. Mucnina mi bude tokom cijelog dana, ali izdrzljivo, pojedem stapice, dvopek ili voce samo da nesto zvacem. Najvise me muci to ujutro, sto me tera pa povratim, i dize mi se zeludac, a van nekada nista, a nekada samo malo. Jel jos kojoj tako? (Mislim da se razumijemo meni i bolje da je tako, ali mi cudno) 🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Dobar dan svima, hvala na lijepim zeljama.
Sretno na pregledima danas tko ima ❤❤
Sretno svima na pregledima danas 🍀 cekamo dobre vijesti i slikice 🤗
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Jutro curkice evo nas s prvog uzv,uspješnog 😇🙏
Tko će mi reci kaj se tu vidi,di dođe posteljica? 🙊
Ostale moje terminuse,sretno danas na pregledima..
Na idućem ću raditi Panoramu,kasnije moram javiti točan dan za taj pregled..
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Pisete za mucnine i povracanje, meni je malo super malo koma, nekad mi se povraca cim ustanem nekad i povracam, a nekad ne, nekad mi je pak muka navecer kad legnem uzas 😵
Eto da vam i ja svoje iskustvo napisem, prvi porod dobila svoje trudove oko pola 5 ujutro spremili se u bolnicu i dosli poslje 5 sati, tamo me primili, ocistili, otusirala se i kad su me pregledali bila 6cm otvorena i u 7 sati usla u radaonu, imala svoje jake trudove i 8:55 rodila, a drugi porod isla na inducirani jer je beba bila velika stim da sam dosla 3-4 cm otvorena i u 11 mi prikljucili drip u 14:05 rodila, porodi za pozeljeti 🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji