Cure stvarno se ne morate bojati poroda. Moj je trajao 17 sati, zavrsio hitnim carskim i to je bilo NISTA nasprema prvih mjesec dana dojenja. Rane na bradavicama, nepravilan hvat, ne dobivanje na tezini... nisam odustala i kasnije je krenulo super ali pocetak. Tako da, ukoliko zelite dojit, preporucam da vec krenete proucavat, ukljucite se na fejsu u rodinu grupu i unaprijed se upoznajte sa svim potencijalnim problemima da budete spremne (ja nisam bila).
Jutro svima! I ja se ranije budim, u 7 već otvaram oči naspavana i odmorna (osim kad treba na posao 🙄).
Što se tiče hrane, zadnja tri dana mogu jesti samo ribu, krumpir, ajvar, kiseliše, sirni namaz i voće. Meso mi je užasno počelo smrditi i to mi onda radi mučninu (to su ujedno i moje prve mučnine, iako blage). Jučer si je dragi radio punjene pljeskavice, morao ih je ići peći gore kod mame. Prije sam stalno bila na piletini i puretini, ma sama pomisao me tjera na povraćanje. Kavu isto više nemogu piti, radi mi mučnine.
Što se tiče poroda malo me strah, ali najviše neugodnosti i bolova. Mislim da ću kasnije otići na neki tečaj ili yogu za trudnice da se taj strah umanji i da se mogu, kad dođe trenutak, fokusirati da to odradim najbolje što mogu.
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Nekako se trudim ne razmisljati o porodu, jer kao sto je vec neka od vas rekla, to je nesto sto mora doci i proci da bi nama dosle nase bebuske i samo bi sad sebe opteretila da razmisljam o tome i sekiram se a i ne znam kako ce mi biti...
20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
Folate Solgar
24.3. + 😍
https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png
Jutrooo, ja sam se prvi put probudila da se osjećam dobro😊 mučnina je toliko blaga i nezamijetna, imam energije i sva sam nekako pozitivna😊 želim vam svima super dan 🌞
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Jutro drage trudnice, nadam se da je vama bolje nego meni. Probudila se s strasnom i pulsirajučom glavoboljom,sve mislim da je do vremena i sto nisam jučer kavu popila. Posto me grlo mucilo bila na čaju. Mi smo žene rođene da bi izdržale tu bol, a vjerujte tjelo pamti. Prvu kcer nakon svojih trudova 24 h nisam se otvarala, na drip i rodim za 2 h, drugu kcer prosao termin 7 dana, drip za 45 min rodim, trecu kcer, dosla u bolnicu nakon što je termin prosao isto 7 dana, taj dan trebala na indukciju, ali je ipak odlucila prirodno, moji trudovi malo jaci nego kod menge. Došla 8 cm otvorena i za 20 min rodila. Evo sada cetvrta trudnoca, i imam strah. To je prirodno, a vidite treci porod je bio za poželjeti. Možemo mi to, mislim da vecina se uplasi i ne dise kako treba, i taj strah pojaca bolove. Treba se opustiti, misliti na nesto ljepo, kad dode trud predisati. Želim vam svima sto brže i bezbolnije porode
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Dobro jutro, kako ste? 🤗
Ja o porodu ni ne razmisljam trenutno. Nekako mi je to daleka buducnost iako zapravo i nije. Al trenutno je strah od pobacaja i svega toga jaci. Prije sam dosta o tom razmisljala i jako bih voljela prirodno rodit, nadam se da cu i uspjeti. Mislim da kolko god razmisljale o tome nikako ne mozemo znat sta nas ceka jer je svaki porod drugaciji, ali nadamo se najboljem 😊
Meni bi samo znacilo puno da muz moze bit samnom. Kolko zbog mene tolko i zbog njega koji zeli bit prisutan i bilo bi mi bas grozno da ne moze bit na porodu. Nadam se da ce se situacija oko toga malo smiriti do kraja 10. Mj...
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Pozdrav cure,nisam se danima javljala. Citala sam vas ali nisam imala snage ni pisat,uzasno se osjecam. Toliko mi je lose,slabo uzas. Bilo par dana dobro i opet krenulo. Uz to mi se pojavile opet aritmije i ako se nastave mislim da cu doktora. Povracam kako koji da,jedan dan ne a onda drugi dan povratim jednom dva puta. I dalje imam mucnine,ne nogu jest kako treba i jedem samo par stvari. Danas ni je opet bas dosta lose da nemam snage za nista.
Sto se poroda tice,a ono nije mi svejedno ali sam si isto poslozila u glavi neke stvari i ne razmisljam o njemu previse osim da sve dobro prode
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Jutro cure, kod mene jutros mucnina i bijezim pad energije, a muž bi sa mnom i djevojčicom u šetnju pa ću se nekako natjerati izaci na zrak. Nadam se da ću moći, kao pijana sam🥴
Što se poroda tiče nije me strah, jer ću opet carski tako da znam već sve unaprijed šta me sve čeka. (Iako mi je prvi put pukao vodenjak, došla skroz otvorena ali su ipak uspjeli hitni c.) 🤦♀️
Muž je prošli put bio sa mnom na porodu (uveli su ga pred sami rez i porod bebe), a neki dan kad sam bila na hitnoj ginekološkoj u klinici vidim da dozvoljavaju očeve na porodima (I pored korone), I da dodju u posjetu. Ali samo očevi nitko više.
Netko je pitao za vaginalni porod nakon carskog, ovde ga ne preporučuju zbog komplikacija i mogućnosti rupture materice.
Little baby jel inače imaš problema sa aritmijom i srcem, ili se javilo sada? Meni se povremeno dese možda jednom mjesečno ali sam citala zbog malo izmijenjenih hormona u trudnoći pa da je ustvari štitnjača uzork tomu.
Želim vam predivan vikend sa što manje tegoba.🌸
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
CarpeDiem,imala sam problema da pa sam pila tablete od kojih mi je koma bilo i bacila ih. Prestale jedno vrijeme i sad se u trudnoci opet pojavile i to bude jedno vrijeme pa prestane,nike svaki dan. Ali znaju biti par dana za redom kao jucer i danas. Dokazane su mi aritmije,nosila sam onaj holter i to aritmije u mirovanju imam
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Stitnjaca mi je dobra,neki dan sam bas vadila TSH
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji