https://ibb.co/bXrnG7Q nadam se da sam dobro uploadala sliku 🙈 cure, šta kažete kod mene? Meni sve isto haha 😂 tu je bio prvi pregled sa 7+6 😊
—–
Curke, čestitke svima na super pregledima danas 🍀🌸
Curica možda
Tonkica kaže dečko, Endzrue curica 😃
Vidjet ćemo. Nije ni važno, samo neka bude živo i zdravo.
A nemam neki osjećaj uopće oko spola. Nekad pričamo o bebi u muškom, nekad u ženskom rodu. Kako kad 😃🙈🙈
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Cestitke na super pregledima!!! ❤️❤️❤️
Matejja baci oko na ovaj post: https://unabridged.blog/vbac/
Čestitam cure na urednim pregledima.🙌🌸
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Netko je pitao za carski, ja sam prvo na carski (hitni) a drugo cu trazit isto, necu osobno vaginalni ni pokusavat. Znam sve rizike ali oporavak mi je prosao bolje nego vecini koje znam prirodni tak da nemam straha oko toga 😊
Mozda je glupo pitanje ali sta vi jedete😂
Pazite li ista posebno, izbjegavate li nesto?
20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
Folate Solgar
24.3. + 😍
https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png
Dobro pitanje, ja zadnje vrijeme samo gluposti jedem, moram se malo skulirat... sendvici, pa nes na brzinu, pa piza... ajde ne pijem sokove, samo voda i nejedm grickalice i slatko ..ali trebala bi malo vise voca i povrca... a vi ostale ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ja jedem normalno, ono sto skuham. Više nemam mućnine, i stalno sam gladna. Obavezno nesto od voca jednom u danu, pijem samo vodu, kavu jednom ili nikako. Trazi me povrca, salate, a slatko uopće nemam želju, osim voća
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Dobro pitanje, ja zadnje vrijeme samo gluposti jedem, moram se malo skulirat… sendvici, pa nes na brzinu, pa piza… ajde ne pijem sokove, samo voda i nejedm grickalice i slatko ..ali trebala bi malo vise voca i povrca… a vi ostale ?
Inace pazim prehranu, pijem dosta čajeva i vode.
Sad jedino pijem samo čajeve koje smijem, i vode baš dosta.
Hrana mi je trenutno problem, ne mogu ništa drugo osim voća, i možda zelene salate.
Meso mi se gadi dosta i sve drugo, do jucer sam još mogla bar jogurt ali danas ni to ni kruh. Ne povracam ali mi se gadi hrana na pomisao.🤦♀️
Čekam bolje dane
Ja jedem normalno, ono sto skuham. Više nemam mućnine, i stalno sam gladna. Obavezno nesto od voca jednom u danu, pijem samo vodu, kavu jednom ili nikako. Trazi me povrca, salate, a slatko uopće nemam želju, osim voća
Meni je problem kad kuham, oni svi mirisi mi se zgade, I taman kad zavrsim ne mogu zbog toga jesti🤦♀️
Ja uz doručak pojedem voće i kroz dan često. Jedem sve , a posebno bi jela pizzu i hamburger stalno. Pijem vodu i jedan cappuccino, nezaslađeni čaj...ovisi kako koji dan. Pazim da ne jedem slatko.
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji