Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buducamama2021
    26. Ožujak 2021. 19:29

anaid

buducamama2021

Mozda je glupo pitanje ali sta vi jedete😂
    Pazite li ista posebno, izbjegavate li nesto?

Dobro pitanje, ja zadnje vrijeme samo gluposti jedem, moram se malo skulirat… sendvici, pa nes na brzinu, pa piza… ajde ne pijem sokove, samo voda i nejedm grickalice i slatko ..ali trebala bi malo vise voca i povrca… a vi ostale ?

Ja gledam uvijek pojesti neki zdrav dorucak rucak ali zato izmedju toga me privlaci slatko i grickalice jer sam stalno gladna svako sat vremena moram nesto staviti u sebe inace mi je muka uzasna i slabost 
    Iako gledam to popunit sa vocem sto vise

20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
    Folate Solgar
    24.3. + 😍
    https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png

Leonoah
    26. Ožujak 2021. 19:40

Ja sam se napokon počela malo bolje hranit, ujutro najčešće jedem zobene s voćem, uleti i koja kockica čokolade uz to. Ručak ovisi, još uvijek mi se dosta toga gadi pa ovisi o danu. Trudim se jesti više povrća. Za međuobrok imam zdjelu voća, ponekad nešto slatko- vuku me jako kiseli bomboni. Večera bude najkasnije do 18h jer mi jako teško pada hrana, kao da kamenje jedem i povećava mi mučninu. S obzirom da ne pijem nikakve prenatalne tablete trudim se što zdravije jesti, ali ne ide mi baš...

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Mateja32
    26. Ožujak 2021. 19:41

CarpeDiem

Mateja31

Ja jedem normalno, ono sto skuham. Više nemam mućnine, i stalno sam gladna. Obavezno nesto od voca jednom u danu, pijem samo vodu, kavu jednom ili nikako. Trazi me povrca, salate, a slatko uopće nemam želju, osim voća

Meni je problem kad kuham, oni svi mirisi mi se zgade, I taman kad zavrsim ne mogu zbog toga jesti🤦‍♀️

Meni su smetali do 11 tt, sad više ne. Smeta mi miris sirovog mesa. Neki određeni parfemi

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Lorre
    26. Ožujak 2021. 20:19

https://ibb.co/1XSr7Xw
    Šta kažete na ovo? 😊

Baby N 💙

Kiky 🥰
    26. Ožujak 2021. 21:26

I meni je sa hranom jos uvijek sve koma. Tost za dorucak obavezno i jos nekog voca malo uz to, za rucak ili jedem kod svekrve ili kod mame, a kad sama skuham gadi mi se hrana nemogu jest. Valjda od svih tih mirisa. Medjuobrok isto neko voce a navecer nekad jedem nekad ne. Ovisi o mucninama. Vec znam kad ce me ulovit. Jos uvijek traju i jedva cekam da prodju 😔 Slatkise bas ne jedem, jedino obozavam gumene kisele bombone pa to nekad znam kad me ulovi faza ali ne cesto. Sokove ne previse, jedino cedevitu jer od same vode mi se jos uvijek dize zeludac i tako...😁🤣

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Lyra
    26. Ožujak 2021. 21:27

Lorre

https://ibb.co/1XSr7Xw
    Šta kažete na ovo? 😊

Slatka zabica haha

Vidim svi se nesto zdravo hrane ili imaju mucnine pa ne jedu..mene mladji iscrpljuje nespavanjem i energiju nadoknadjujem hranom.. uzas zivi

👦 11/2017 👶 9/2020

Kiky 🥰
    26. Ožujak 2021. 21:29

Ja sad zadnje dane bas razmisljam o porodu. Je vas strah poroda? Mene je uhhh... jos sa strane kada cujem neke price, pa mi govore nemoj ovo nemoj ono, ili daj to tako. Ne znam vjerovatno u 9mj cu jedva cekat da beba izadje van, a sad me bas lovi mali strah od svega toga... mozda bolje ne razmisljati o tome

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Tratinčica12
    26. Ožujak 2021. 21:59

Kiky 🥰

Ja sad zadnje dane bas razmisljam o porodu. Je vas strah poroda? Mene je uhhh… jos sa strane kada cujem neke price, pa mi govore nemoj ovo nemoj ono, ili daj to tako. Ne znam vjerovatno u 9mj cu jedva cekat da beba izadje van, a sad me bas lovi mali strah od svega toga… mozda bolje ne razmisljati o tome

Isto se uhvatim da ponekad razmišljam, ali ono...
    Mislim da je svaka žena jedinka za sebe, čak svaka trudnoća je drugačija istoj ženi.
    Ne treba slušati previše ljude okolo koji pričaju ili daju savjete. Pogotovo ako te takve priče plaše.
    Tj. Ono poslušaj, pa profiltriraj informacije i slušaj samo ono što smatraš da je dobro za tebe. Ti najbolje poznaješ sebe i svoje tijelo 😊😊
    ----
    Barem ja tako razmišljam. 
    Treba se prepustiti i što manje brinuti 🌸🌸

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Leonoah
    26. Ožujak 2021. 22:07

Kiky, mislim da ne postoji žena koju nije strah od poroda. Ja sam sebi to postavila tako da mislim na to koliko je žena to prošlo i sve su preživjele. Najviše boli priprema za porod (trudovi), a kad dođe vrijeme za izgon to brzo ide. Ja sam odlučila gledati pozitivno i veseliti se porodu, pristupit svemu smireno i maksimalno slušati babicu i sve koji budu sudjelovali na porodu. Nosimo bebu 9 mjeseci i tih nekoliko sati ili cijeli dan je samo vrhunac tih 9 mjeseci. Pročitala sam negdje neko istraživanje, netko ga je stavio na forum- da bolovi pri porodu zauzimaju samo (oko) 30% poroda, ostalih 70% je bez bolova. Tako da odlučila sam biti smirena i nema povratka sada, beba mora izaći paničarila ja ili ne😊

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Ane_ši
    27. Ožujak 2021. 06:56

Dobro jutro curke i ja sam jutarnji tip 😂. Zaspem oko 21h i ujutro oko 6 vec spremna za ici na posao a kako je danas subota gledam seriju i vec sam doruckovala 2 jaja i pancete 🙈. Kako sam vec pisala 2 godine sam se bas ful zdravo hranila 5 obroka 3l vode samo zdravo sta vise proteina. U pms bi si priustila gluposti 😂. A sada mi se zdravo nista ne jede 😂. Ali posto su mucnine prestale a ja dobila 3kg pocet cu malo paziti. Ja sam prvo dijete rodila prirodno na dripu za 2 i pol sata. Sada idem na dogovoreni carski zbog problema sa leđima i uopce me nije strah. Valjda sve proslo jer godinu i pol nisam mogla ostati trudna. Vise me strah kad se beba rodi hocu li ja to sve znati ponovno. Onda sam bila mlada  22 godine a sad imam 36 😂 isto me strah 

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.