Ostatak dana je protekao u redu :D fala Bogu. Sve je čisto. Očito je neki hematomčić. Sutra mi je tek kasno popodne pregled. Ako ne bude ništa vidjela planirala sam možda još privatno otić za svaki slučaj, pošto imaju bolji ultrazvuk. Mučnine na glad su i dalje tu. Stomačić raste tak da vjerujem da je sve ok
Ostatak dana je protekao u redu :D fala Bogu. Sve je čisto. Očito je neki hematomčić. Sutra mi je tek kasno popodne pregled. Ako ne bude ništa vidjela planirala sam možda još privatno otić za svaki slučaj, pošto imaju bolji ultrazvuk. Mučnine na glad su i dalje tu. Stomačić raste tak da vjerujem da je sve ok
Zar vec raste? Jao divno 🥰😍
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Zar vec raste? Jao divno 🥰😍
A meni ti je druga trudnoća :D tak da se to ranije pojavi 🤣 plus ostala mi je dijastaza trbušnog zida od prve trudnoće. Nisam se dovoljno dala u to da je spojim nazad pa se i zato ranije vidi. Mislim realno već sad se organi podižu prema gore a maternice je veličine naranče il manje lopte. Pokušam ja uvuć al svejedno se malo vidi. Nadam se da ću uspjet iza ove trudnoće vježbom riješit dijastazu
Dobroo jutro curee! Ja evo ispijam jutranju kavu i pripremam se psihicki za prvi pregled...Neopisivo sam nervozna da mi od nervoze postaje muka.😵😵
Sinoc i jutros opet trbuh bolucka,nadam se da ce biti sve ok..uh.....💪
Endzure divnoooo, evo na sta meni krecu suze 🥺🥺😍🥰 hahahah. Sama sebibsam smjesna 🙈 ja jedva cekam svoj, al mislim da cu se nacekat. Ja svoj vidim samo kad neidem redovno obavit nuzdu 🤣 a nisam neka mršavica. Imam 57 kila i visoka sam 163 😬🤭
Mala Martina sretnooo ❤🤗 nemoj se sekirat, bit ce sve okej 😍 ja sam danas 7 tt i sinoc me malo bocnilo i sad ujutro. A ima dana kad ne osjecam nista. Ja se osjecam dobro tako da mislim da je i beba dobro 🤭🤗 javi nam se obavezno poslje pregleda, nestrpljivo čekamo 😃😃koji si tt?
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jutro 🙂🙂🙂
Ajme i ja jedva cekam trbuščić 😍
Mala Martina sretno na pregledu, u koliko sati imas? Javi obavezno kako je bilo 🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Endzrue, Mala Martina sretnooo na pregledima 🥰🥰💪💪
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sad nas se vec dosta skupilo, lijepo, nadam se da ce se jos povecati brojke 😁
Cure koje imate preglede danas, sretno, javite odmah!
Traveller, da, cekamo to bajkovito drugo tromjesjecje kad je sve super 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji