Heeej cureee,evo mene s pregleda! Sve uredno izgleda,i srce nam kuca ❤️❤️ danas 6+1 jos sam u soku i ne migu vjeerovati....Dobila sam duphaston 3x1 i folacin....i par uputnica za vadit one neke osnovne pretrage....sljedeci pregled 15.2.... doktor mi otvorio komplikacije 😇😇😇
Heeej cureee,evo mene s pregleda! Sve uredno izgleda,i srce nam kuca ❤️❤️ danas 6+1 jos sam u soku i ne migu vjeerovati….Dobila sam duphaston 3x1 i folacin….i par uputnica za vadit one neke osnovne pretrage….sljedeci pregled 15.2…. doktor mi otvorio komplikacije 😇😇😇
Bravoooo😍😍😍 Ja jedva cekam svoj pregled. Nadam se da ce se i mojoj bebici cuti srce ali necemo bit jos u 6tj. Meni ce but 5+4. Ali cudno mi je na nekoj aplikaciji mi pokazuje sad 5 tjedan i u zagradi pise (4+4) pe to buni. Je to 4 tjedan ili 5 tjedan l? Neznam kako se racuna
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Heeej cureee,evo mene s pregleda! Sve uredno izgleda,i srce nam kuca ❤️❤️ danas 6+1 jos sam u soku i ne migu vjeerovati….Dobila sam duphaston 3x1 i folacin….i par uputnica za vadit one neke osnovne pretrage….sljedeci pregled 15.2…. doktor mi otvorio komplikacije 😇😇😇
Pa preeeekrasno 🥰🥰🥰
💖 već kuca ko veliko, bravooo 🤗🤗
Uživaj u današnjem danu i svemu što dolazi 😊😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Bravoooo😍😍😍 Ja jedva cekam svoj pregled. Nadam se da ce se i mojoj bebici cuti srce ali necemo bit jos u 6tj. Meni ce but 5+4. Ali cudno mi je na nekoj aplikaciji mi pokazuje sad 5 tjedan i u zagradi pise (4+4) pe to buni. Je to 4 tjedan ili 5 tjedan l? Neznam kako se racuna
Meni svaka aplikacija i svaki kalkulator drugačije izračuna haha... mislim da ti je to 4.tjedan ipak, a ne 5. To je moja pretpostavka, al možda zna bolje neko iskusniji 🤗
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Meni svaka aplikacija i svaki kalkulator drugačije izračuna haha… mislim da ti je to 4.tjedan ipak, a ne 5. To je moja pretpostavka, al možda zna bolje neko iskusniji 🤗
I ja mislim da je 4 tjedan😁
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Neznam kad se vec srceko moze cuti
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Ja mislim da srce pocne kucati oko 6tj, nekom par dana prije nekom kasnije....
Jeee 🥰🥰 predivno ❤❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Bravo za srceeee.. Ugl 4+0 pa nadalje je da ste ušli u 5.ti tjedan i to se gleda tako... Kad bude 4+6 isto ste 5.ti tjedan, 5+0 ulazite u 6 ti tjedan... Ugl tako se gleda
Imaš na poliklinici Harni kalkulator i tamo ti pokaže otkad se može čuti najranije. Meni je bilo od 10.sijecnja,s tim da mi je menga izostala 2.1.
Meni pise po tome da se 29.01.moze cuti otkucaj. Valjda je tocno 🙏 voljela bih cuti kad budem isla na pregled
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji