Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vortexmoon
    23. Siječanj 2021. 16:25

Ja sam uradila samo jedan test i evo cekam prvi pregled. Sad me tripujete zene da radim jos testova 😂😂😂😂 ali mislim da ne treba buduci da crta nije bila blijeda. 

Zara7
    23. Siječanj 2021. 17:19

Hahahhaa nee, prvi dan sam tu i već pomutnju uvela 😂🙈🙈 neću ni ja više piškit, uvjerile ste me 🤭 hvala na toploj dobrodošlici 🤗
    Kiky ajme i meni i mužu je jaaako nestvarno, pogotovo ovako dok još nema nekih simptoma ni droba! E da, ja sam još skužila da već sad imam izraženiji njuh👃

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Jana25
    23. Siječanj 2021. 19:16

Vortexmoon

Ja sam uradila samo jedan test i evo cekam prvi pregled. Sad me tripujete zene da radim jos testova 😂😂😂😂 ali mislim da ne treba buduci da crta nije bila blijeda.

Ja koja sam skoro 7 tt sam danas zbog ovih komentara pišnila 🤣 jedva ostalo boje za kontrolnu crtu hahahahah

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Missy88
    23. Siječanj 2021. 21:19

Zara7

Hahahhaa nee, prvi dan sam tu i već pomutnju uvela 😂🙈🙈 neću ni ja više piškit, uvjerile ste me 🤭 hvala na toploj dobrodošlici 🤗
    Kiky ajme i meni i mužu je jaaako nestvarno, pogotovo ovako dok još nema nekih simptoma ni droba! E da, ja sam još skužila da već sad imam izraženiji njuh👃

Tako je i meni 😁 Mislim da i dalje nemam osjecaj da sam trudna, tj imam zbog glupih mucnina haha. Sad mi se cini uzasno daleko 2. pregled, tek u 12. tjednu, cini mi se da dotad moze sto stvari poci krivo, a kako cu znati 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Kiky 🥰
    24. Siječanj 2021. 06:57

Ja mislila pisnut jutros prije posla ali zaboravila😂 sinoc sam bila na nekom rodjendanu, prijateljica se zacudila da necu pit jer inace volim dzin tonic i kad su rodjendani popijemo koju casicu 😁 morala sam izmislit da pijem antibiotik za mjehur😂😂 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    24. Siječanj 2021. 08:56

Jutro cure moje ❤❤
    Traveller tako treba i mi danas idemo na finu papicu kod mojih..neda mi se apsolutno nista kuhati haha, samo ludim za blitvom haha, ovaj tjedan sam je jela 5 dana od 6 i nadam se da ce bit i danas na meniju 😀😀
    Kiky haha dobra taktika za antibiotik..ja sam u nedoumici da li rec roditeljima ili ne, ako im kazem svi će saznati,a ako ne će bit zasto nisam rekla 😀 a htjela bi čekati bar prvi pregled da prođe da vidimo da je sve ok 🙂
    Cure koje ste 7tt imate kakve simptome? Da se znam pripremiti što me čeka 😀😀😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Kiky 🥰
    24. Siječanj 2021. 10:30

Lisa ja nisam jos svojimal starcima rekla. Rec cu im cin odem na prvi pregled ali sam rekla bratu i sogorici 😁 Oni jedva sute ali obecali su da nece nikome rec do prvog pregleda 😃
    Meni je jutros malo bila muka na zeludcu, islo mi na povracanje. Osjecam stalno u grlu taj osjecaj. Bas nije nesto super osjecaj hahha 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Mala_martina1990
    24. Siječanj 2021. 10:53

Jesam ja jedina bez nekih posebnih simptoma? 🙄🙄  Ja sam danas 6tt cak ni cice ne bole toliko kao ovih dana....a piškim svake prestupne....mucnine jos nikakve....

• kristina25
    24. Siječanj 2021. 11:03

Dobro dosle  žara 😍
    Ja sam samo jednom napravila test i plus je bio ko kuća i više nisam radila nego zvala ginekologicu  odradila prvi pregled i sad miruje, jedva čekam taj drugi pregled  da vidim jer mi se hematom  povukao i da mi bude lakše jer sam ovako u brizi 😞 
    Imala sam ga i u prvoj trudnoći al sad je drugačije jer sam imala roskastu krv, pa iscjedak i tako, al evo da pokucam  nema više ništa al svejedno jedna doza straha je prisutna...
    Jede mi se kiselo i slanoo pa se nadam da je deckoo, al opet ubijam se i u slatkom😂😂 
    Što se tiče mučnina stvarno ih nemam, ni jednu trudnoću nisam imala tako ni ovu  i nadam se da će tako ostati:) 

25.04.2018.👦
    09.08.2019.👧

• kristina25
    24. Siječanj 2021. 11:04

kristina25

Dobro dosle žara 😍
    Ja sam samo jednom napravila test i plus je bio ko kuća i više nisam radila nego zvala ginekologicu odradila prvi pregled i sad miruje, jedva čekam taj drugi pregled da vidim jer mi se hematom povukao i da mi bude lakše jer sam ovako u brizi 😞
    Imala sam ga i u prvoj trudnoći al sad je drugačije jer sam imala roskastu krv, pa iscjedak i tako, al evo da pokucam nema više ništa al svejedno jedna doza straha je prisutna…
    Jede mi se kiselo i slanoo pa se nadam da je deckoo, al opet ubijam se i u slatkom😂😂
    Što se tiče mučnina stvarno ih nemam, ni jednu trudnoću nisam imala tako ni ovu i nadam se da će tako ostati:)

Zara*

25.04.2018.👦
    09.08.2019.👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.