Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Ožujak 2021. 08:03

Mila, Lockica, Malenebeba, FlipFlop, Majac, Endzrue, Mokosh, Lejla sretno cure danas 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Ožujak 2021. 08:04

Lejla🍀

Hej, i ja danas imam pregled prvii nikako da javim sanjarki da me stavi na listu ali nema veze iduci pregled se javim😅 jako sam uzbudjenaa jedva cekam nadam se da ce ce se vidit nestoo po mom nekom izracunu sam dns tocno 8 tjednaa a po zadnjoj menstruaciji skoro 9 al posto mi je ovulacija bila dosta kasno onda nekako racunam 8 tjedana, da li je koja imala pregled tad jer se moglo vidit stoo🤭

Kako ne
    Bude to vec bebica od skoro 2cm ❤️

Lisa27 👶🧸🎀
    22. Ožujak 2021. 08:04

Jutrooo 🙂
    Sretno curama danas na pregledima 🥰

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Hera✨
    22. Ožujak 2021. 08:06

Jutro drage moje, kako ste danas? 😊
    Sretno svima danas na pregledima, javite se! 🍀
    Scartet uzasno mi je zao, nadam se da ces se uskoro vratiti na ove teme ❤️
    Pingo nadam se da si dobro, kako se drzis?
    Sanjarka hvala ti! Doso je nalaz jucer i hvala bogu nije korona, ali me jos uvijek sve boli, nadam se da ce me doktorica primit danas da vidi trebam li mozda antibiotik.
    Ali najvaznije mi je da mogu sutra na pregled 😊

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

FlipFlop
    22. Ožujak 2021. 08:07

Drage cure, puno nas danas ima pregled, želim svima sreću. Ja sam toliko nervozna da ne znam kud sa sobom. Srce mi lupa kao ludo, a pregled tek u 13. Sva se tresem. Već par dana ne osjećam nikakve simptome pa sam se uplašila, ali opet vjerojatno je to zbog ulaska u 12. tjedan, nadam se. Samo da mi kaže da je sve ok kad se popnem na onaj stol. 
    Puse svima i čujemo se kasnije danas.

bubi001
    22. Ožujak 2021. 08:17

Sretno svima na pregledima danas 😍

Ja idem 25.3. i nadam se da ćemo tada čuti ❤️
    Kad je vama curke počelo bit mučno. Cca u kojem tt? 

Haru
    22. Ožujak 2021. 08:17

Sretno cure na pregledima danas! 😁🍀

'21. 💙
    '24. 💛

• buhtlica34
    22. Ožujak 2021. 08:22

Cure sretno svima na pregledima danas!
    Mene mučnine ubijaju ovaj vikend. Idalje ne povraćam, ali stalno mi je muka. Uopće ne znam kako ću izdržati na poslu. Sva hrana mi se gadi, ali ako ne žvačem nešto onda mi je još veća muka 

Sanjarka88
    22. Ožujak 2021. 08:23

FlipFlop

Drage cure, puno nas danas ima pregled, želim svima sreću. Ja sam toliko nervozna da ne znam kud sa sobom. Srce mi lupa kao ludo, a pregled tek u 13. Sva se tresem. Već par dana ne osjećam nikakve simptome pa sam se uplašila, ali opet vjerojatno je to zbog ulaska u 12. tjedan, nadam se. Samo da mi kaže da je sve ok kad se popnem na onaj stol.
    Puse svima i čujemo se kasnije danas.

Naravno da simptomi nestaju zbog ulaska u drugo tromjesečje, nista se ne brini ❤️

Sanjarka88
    22. Ožujak 2021. 08:24

buhtlica34

Cure sretno svima na pregledima danas!
    Mene mučnine ubijaju ovaj vikend. Idalje ne povraćam, ali stalno mi je muka. Uopće ne znam kako ću izdržati na poslu. Sva hrana mi se gadi, ali ako ne žvačem nešto onda mi je još veća muka

O znam kako ti je 
    Mene slani štapici spasavaju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.