Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    22. Ožujak 2021. 08:24

FlipFlop

Drage cure, puno nas danas ima pregled, želim svima sreću. Ja sam toliko nervozna da ne znam kud sa sobom. Srce mi lupa kao ludo, a pregled tek u 13. Sva se tresem. Već par dana ne osjećam nikakve simptome pa sam se uplašila, ali opet vjerojatno je to zbog ulaska u 12. tjedan, nadam se. Samo da mi kaže da je sve ok kad se popnem na onaj stol.
    Puse svima i čujemo se kasnije danas.

Tako je i meni zadnjih dana, ne brini sve je to super i sada nam je najbolji period trudnoće ❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Sanjarka88
    22. Ožujak 2021. 08:25

bubi001

Sretno svima na pregledima danas 😍

Ja idem 25.3. i nadam se da ćemo tada čuti ❤️
    Kad je vama curke počelo bit mučno. Cca u kojem tt?

Meni vec od 5tt pocele Al podnosljive
    Od 7tt one prave, stalne, Uzasne.... 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

FlipFlop
    22. Ožujak 2021. 08:26

Hvala Lisa i Sanjarka ☺️😘 

• buhtlica34
    22. Ožujak 2021. 08:34

Sanjarka88 🌸

buhtlica34

Cure sretno svima na pregledima danas!
    Mene mučnine ubijaju ovaj vikend. Idalje ne povraćam, ali stalno mi je muka. Uopće ne znam kako ću izdržati na poslu. Sva hrana mi se gadi, ali ako ne žvačem nešto onda mi je još veća muka

O znam kako ti je
    Mene slani štapici spasavaju

ja sam nakupovala krekera, čaja od đumbira, slanaca. i sads dudlam taj čaj a tako mi je muka od njega, jedino mi gazirano pomaže... pa sam kupila jamnicu botanicu, da ne bude coca cola baš. Da mi je barem povartiti, sve mislim da bi mi odna bilo bolje

Sanjarka88
    22. Ožujak 2021. 08:36

buhtlica34

Sanjarka88 🌸

buhtlica34

Mene mučnine ubijaju ovaj vikend. Idalje ne povraćam, ali stalno mi je muka. Uopće ne znam kako ću izdržati na poslu. Sva hrana mi se gadi, ali ako ne žvačem nešto onda mi je još veća muka

O znam kako ti je

ja sam nakupovala krekera, čaja od đumbira, slanaca. i sads dudlam taj čaj a tako mi je muka od njega, jedino mi gazirano pomaže… pa sam kupila jamnicu botanicu, da ne bude coca cola baš. Da mi je barem povartiti, sve mislim da bi mi odna bilo bolje

Meni to povracanje kratko pomogne a namuci me jer obicno nemam sta povratit, bole me misici na trbuhu zbog naprezanja 🤮
    Cola i meni odg. Jesi probala limunadu? Meni bas pomogne 

Missy88
    22. Ožujak 2021. 08:38

Jutrooo 😊
    Sretno svima na pregledima danas, ima vas dosta ovih dana 🍀
    Cure s mucninama, drzite se, nadam se da ce svima sto prije proci. Meni je zadnjih tjedan dana napokon vise manje ok, ali jutros mi lagano mukica, sjedim na poslu i mastam o krevetu 😅 

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• buhtlica34
    22. Ožujak 2021. 08:44

Sanjarka88 🌸

buhtlica34

Sanjarka88 🌸

buhtlica34

O znam kako ti je

ja sam nakupovala krekera, čaja od đumbira, slanaca. i sads dudlam taj čaj a tako mi je muka od njega, jedino mi gazirano pomaže… pa sam kupila jamnicu botanicu, da ne bude coca cola baš. Da mi je barem povartiti, sve mislim da bi mi odna bilo bolje

Meni to povracanje kratko pomogne a namuci me jer obicno nemam sta povratit, bole me misici na trbuhu zbog naprezanja 🤮

E vidiš, nisam limunadu probala, to ću definitivno uvrstiti, valjda će pomoć, da ne moram na bolovanje...

Orhideja13
    22. Ožujak 2021. 08:46

Sretno cure na pregledima 🙏🙏❤️❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Sanjarka88
    22. Ožujak 2021. 08:46

buhtlica34

Sanjarka88 🌸

buhtlica34

Sanjarka88 🌸

buhtlica34

O znam kako ti je

E vidiš, nisam limunadu probala, to ću definitivno uvrstiti, valjda će pomoć, da ne moram na bolovanje…

Probaj meni je stvarno super 
    Svako jutro cijedim, pa pijuckam na poslu cijeli dan 
    Doduse s hrpom šećera 
    Al briga me, to je jedini šećer koji unosim 😅

Tommyfame
    22. Ožujak 2021. 08:49

buhtlica34

Sanjarka88 🌸

buhtlica34

O znam kako ti je

Cao sestro 🤣 
    Ja isto mucnine svakiii dan a dusu bi dala da se jednom posteno ispovracam pa da zavrsi haha 

Meni cola pomaze, natocim se casu i onda jedan po jedan gutljaj..

Cure koje imate pregled danas sretno ❤ 

Ja evo prenijela glavobolju na drugi dan,fun fun. Popila sam sinoc Lupocet no nije nešto pomogao + imala sam odvratne snove i uzasno sam spavala..izludit cu do pregleda haha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.