Kad planirate krenuti s kupnjom kolica, krevetica itd.? Ne bih htjela prerano to nagomilavati po stanu haha, a opet da ne doceka ni zadnje tromjesjecje kad ce mi vjerojatno biti sve teze hodocastiti po trgovinama, a i ne zelim sve ostavljati za zadnji tren 😁 Svaka cast svima koje vec znate sto ce te, ja malo proucavala i odustala 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
I ja sam iz Medimurja cure 😁
Super.. Znači ima nas više.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Danas sam dobila nalaz za Anti HCV da je reaktivan i rekla je da je to možda zbog hormona u trudnoći. Jel kome još tako bilo? Evo ne mogu prestati plakati od straha
Hm, mozes li eventualno pitati nekog drugog lijecnika da pojasni? Ja sam dobila uputnice za sifilis i hepatitis b, to je sve negativno, a fali mi za taj c pa sam mislila jos to privatno otici. Anti HCV bi trebao pokazati imas li antitijela, sto znaci da si bila u nekom kontaktu s virusom i opet ne znaci da imas akutno ista.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Kad planirate krenuti s kupnjom kolica, krevetica itd.? Ne bih htjela prerano to nagomilavati po stanu haha, a opet da ne doceka ni zadnje tromjesjecje kad ce mi vjerojatno biti sve teze hodocastiti po trgovinama, a i ne zelim sve ostavljati za zadnji tren 😁 Svaka cast svima koje vec znate sto ce te, ja malo proucavala i odustala 😅
Haha također tako mislim 🙈
Ne bih htjela ostavljati za zadnji čas, pogotovo ako nešto treba čekati dostavu duže i sl.
Opet nije smak svijeta ni da zakasni malo pola te opreme jer ionako bebici ne treba previše na samom početku 😊
Ali isto bih htjela imati spremno prije da što manje stresa ima oko toga kako se bliži kraju.
Niti da moram muža slati kupovati nešto samog, jer to ne bi završilo dobro 😂😂
----
Ma i ja odustanem na kraju od pretraživanja, jer se to otegne na sate i sate gledanja pa se pogubim.
Btw. Zanimljiva su mi Cybex Balios S bila. Ako nekog zanima, neka si škicne ta 🙈🙈
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
CarpeDiem Oho još jedna "švabica" 🤣 Ako bude trebalo pišem, makar kad čitam recenzije o ginekologici i nisu idealne, svi hvale sestre a za nju kažu da ovisi o njenon raspoloženju što je istina. Ajme koliko vitamina jel samo meni to sve komplicirano upamtit? 🙈 Hvala na odgovoru 😘 mislim da ću onda stati tih tjedan dana sa folnom pa ću ju pitati za neke od tih vitamina što si nabrojala. Željezo mi je u redu što je svima čudno pošto ja vječno imam hladne ruke i noge (čak i u sred ljeta) i jedan prst na ruci mi zna trnut toliko da ga ne osjetim. Moja kućna doktorica nema ideju šta bi to bilo.
Jeli ti neko provjeravao feritin, željezo zna pokazivati da je ok, a ako je nizak feritin odnosno rezerve zeljeza zato pokazuje višak, ali ga zapravo ima manjak. Jer doslovno pliva po krvi i ne ide gdje treba što bi značilo da mu nešto ometa apsorpciju, zato i budu ti lažni rezultati... (što se nadam da nije kod tebe, ali valja provjerit).
Meni moj ginic kaze da trurnice tebaju suplementirati i pratiti željezo dodatno jer nam se povećava volumen krvu u tr.i jako se brzo crpi.
Javi stanje😘😘
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
CarpeDiem Oho još jedna "švabica" 🤣 Ako bude trebalo pišem, makar kad čitam recenzije o ginekologici i nisu idealne, svi hvale sestre a za nju kažu da ovisi o njenon raspoloženju što je istina. Ajme koliko vitamina jel samo meni to sve komplicirano upamtit? 🙈 Hvala na odgovoru 😘 mislim da ću onda stati tih tjedan dana sa folnom pa ću ju pitati za neke od tih vitamina što si nabrojala. Željezo mi je u redu što je svima čudno pošto ja vječno imam hladne ruke i noge (čak i u sred ljeta) i jedan prst na ruci mi zna trnut toliko da ga ne osjetim. Moja kućna doktorica nema ideju šta bi to bilo.
Jeli ti neko provjeravao feritin, željezo zna pokazivati da je ok, a ako je nizak feritin odnosno rezerve zeljeza zato pokazuje višak, ali ga zapravo ima manjak. Jer doslovno pliva po krvi i ne ide gdje treba što bi značilo da mu nešto ometa apsorpciju, zato i budu ti lažni rezultati… (što se nadam da nije kod tebe, ali valja provjerit).
Meni moj ginic kaze da trurnice tebaju suplementirati i pratiti željezo dodatno jer nam se povećava volumen krvu u tr.i jako se brzo crpi.
Javi stanje😘😘
E da ovo za trnce u prstu i hladne ruke vidi b12 odnosno holo test (on je mjerodavan pokazatelj) ,mozes ga odraditi i u privatnoj reziji oko 30 eura košta
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
A daj :) super, ko bi rekel vec smo 3 :) mozda se i sretnemo u bolnici 😁😁
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
A daj :) super, ko bi rekel vec smo 3 :) mozda se i sretnemo u bolnici 😁😁
ja nisam al je moj muž.. iz Goričana :) i moram priznat da obožavaaaam svoje Međimurce iako ja kao Slavonka 80% toga ne razumijem što pričaju.. ali vino od Kojtera uhhhh to će mi najviše falit u ovoj trudnoći
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Evo drage moje, stigao mi nalaz, negativnan na klamidiju, i ikakve ostale bakterije. Ne mogu vam opisati koliko mi pao kamen sa srca.
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Evo drage moje, stigao mi nalaz, negativnan na klamidiju, i ikakve ostale bakterije. Ne mogu vam opisati koliko mi pao kamen sa srca.
Supeeeer😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji