Jesenske bebe 2021. šŸ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Ožujak 2021. 14:39

Ja jos puno ne razmisljam o tome no svakako moramo kupit kolica jer smo sinova poklonili

Uzeli bi vjerovatno 2u1 a jaje posebno od kvalitetnijih as brendovaĀ 
    Nakon godinu dana inat ce cybex as od braceĀ 
    Sta se kolica tičeĀ 
    Iskreno vise mi se ne daje 4-5000kn za nesto sta ce mi s godinu postat glomazno pa cu jos 1000 potrosit na kisobran kolica
    Znaci ili jeftinija 2u1 kolica ili babyzen jojo koja su nakon kosare u biti kisobran kolicaĀ 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "šŸ’œšŸ’™šŸ’™

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Endzrue

https://ibb.co/L0c0D4F

Evo Vam moj stomak. Nemojte da vam fali Ŕto ga nemate 

CarpeDiem

ivkica

Danas sam dobila nalaz za Anti HCV da je reaktivan i rekla je da je to možda zbog hormona u trudnoći. Jel kome joÅ” tako bilo? Evo ne mogu prestati plakati od straha

Mislim da je to Ŕtur i ne konkretan odgovor ginice.
    Trebala te uputiti na dalje testove i u najmanju na infektologiju da bi bila sigurna da li je neŔto poviseno ili pozitivno zbog trudnoce ili ne. 
    Nadam se da je sve ok.šŸ™ā¤ PokuÅ”aj potraziti jos koje miÅ”ljenje.Ā 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

CarpeDiem
    19. Ožujak 2021. 14:40

Endzrue

Ajmeeee ā¤ā¤ baÅ” ljepa loptica,Ā  hocu i jašŸ™Š

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Endzrue
    19. Ožujak 2021. 14:43

Fala Bogu ono nakon hitne sa 11+ tjedana se viÅ”e nije ponovilo.. Čekam pregled u ponedjeljak ko ozeblo sunce da vidim jel nestalo. Puno viÅ”e se krećem i Å”etam, a sve je okĀ 

Mokosh

Pozdrav svima! Malo da vam se i ja javim. Ja sam trenutno 14tt, u ponedjeljak ce mi biti 15tt. Apsolutno nema pomaka s zgaravicom, i dalje se patim, tako da to famozno 2 tromjesecje pada u vodu, barem kod mene. Evo jedino sto sam u 13 tt primjetila porast energije koji me i dalje drzi. Naravno, i dalje se zna dogoditi da me samo odjednom pokosi umor i ne mogu se pomaknit s kreveta, ali to je sad vec puno rijeđe. Pa eto, ipak ima malo nada. Ugl ribam, cistim po kuci dok mogu...sve one zaostatke od 2 ipo mjeseca. Znam da vas nisam previse utjesila. Ali tako je kod mene, nadam se da ce ostale cure imati vise srece.

šŸ‘­ dvije Carice 2016g i 2018g
    āž• 01.01.2021. šŸ’™šŸ¤°

MiÅ”ić

Endzrue Pupica!!!
    Traveller nema na čemu! :)

Tratinčica12
    19. Ožujak 2021. 14:45

Endzrue

šŸ˜šŸ˜šŸ˜šŸ˜ nisam neka koja se previÅ”e raznježi na slikcice trbuŔčića, ali ova me baÅ” razveselila i raznježila šŸ™ˆ
    Preprekrasnoo!  BaŔ ti lijepo stoji🤰🤰

Dječak M šŸ’™ 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti Å”to sam stvoren tako čudesno, Å”to su djela Tvoja predivna! šŸ’›

Tratinčica12
    19. Ožujak 2021. 14:50

Å to se tiče kolica i to, meni se isto ne daje previÅ”e novaca na kolica i razne sklopove. Realno, ni nemamo neke mogućnosti sada.
    Ali glupo mi je Å”to je neka od vas rekla dati par tisuća i onda joÅ” 1 000- 2 000 na kiÅ”obran kolica koja su ipak praktičnija i lakÅ”a kasnije.
    Ionako kontam tako da kad dijete prohoda da se neće ni htjeti baÅ” voziti.
    Kod nas joÅ” nitko ne zna za trudnoću osim roditelja, pa ne znam hoće se netko ponuditi ipak neÅ”to posuditi.
    Opet htjela bih i kupiti jer nam je prvo dijete pa da imamo i za sljedeće jednog dana šŸ™ˆšŸ™ˆ

- te marame i nosiljke su super praktične. To bih rado nabavila.
    Ā I Mutsy kolica sam gledala malo, čine se dobra 😊

Dječak M šŸ’™ 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti Å”to sam stvoren tako čudesno, Å”to su djela Tvoja predivna! šŸ’›

Orhideja13
    19. Ožujak 2021. 14:51

Endzrue

Wooow, pa bome zavidim ti itekako šŸ˜šŸ˜©šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜šŸ˜šŸ˜šŸ˜šŸ˜

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ā¤ļøā¤ļø

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.