Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taya_
    19. Ožujak 2021. 14:56

anaid

Taya ti si isto Medimurka ? 😁
    Mozete mene dodat za pregled 26.3 a termin bi bio 20.11. :)
    Mene i dalje sise ne bole, i vadila sam ujutro betu po drugi puta… cekam nazale, malo sam, uhhh napeta..

Da, ja sam ti mjesto do Čakovca.. 😃  
    Jesi li i ti iz Međimurja (nisam popratila.. 🤣) 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Mokosh
    19. Ožujak 2021. 14:58

Slatki su ti pocetni stomacici...meni se vec isto vec dobro vidi. 😁 Od opreme ja imam sve. Eventualno ce mi trebati robice nove ako bude deckic. Hrpu robe sam dobila za svoje cure, obje su je uspjele iznosati, a ako bude i treca cura vjerujem da ce i ona dobar dio jos nositi.
    Ja sam svoju drugu curu cesto vozala u jajetu, ali ne na dug period, npr kad smo isli u kracu nabavku isl. Ona meni u kosaru nikako nije htjela, jer je imala refluks. Nije cak ni u jajetu uvijek htjela. Tako da sam slabo koristila kolica u setnjama. Imala sam maramu i klokanicu, to je kod nje jedino funkcioniralo. Svako dijete je prica za sebe. Najbolje ne nakupovat odma sve, nego postepeno vidjeti potrebe djeteta. Nije svako isto. Kad gledam stariju i mladu xuru, pa to je nebo i zemlja...

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

plavabosanka
    19. Ožujak 2021. 15:00

CarpeDiem Oho još jedna "švabica" 🤣 Ako bude trebalo pišem, makar kad čitam recenzije o ginekologici i nisu idealne, svi hvale sestre a za nju kažu da ovisi o njenon raspoloženju što je istina. Ajme koliko vitamina jel samo meni to sve komplicirano upamtit? 🙈 Hvala na odgovoru 😘 mislim da ću onda stati tih tjedan dana sa folnom pa ću ju pitati za neke od tih vitamina što si nabrojala. Željezo mi je u redu što je svima čudno pošto ja vječno imam hladne ruke i noge (čak i u sred ljeta) i jedan prst na ruci mi zna trnut toliko da ga ne osjetim. Moja kućna doktorica nema ideju šta bi to bilo. 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    19. Ožujak 2021. 15:07

Mokosh jesi me nasmijala s ovim čistip zaostatke os dva mjeseca 😂 tak se ja nadam da če me uskoro proć umor i malaksalost i da ću moć udrit proljetnu generalku napokon😀

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Pokloncic13
    19. Ožujak 2021. 15:14

Došle ste na moju omiljenu temu,oprema i kolica 🥰 mislim da sam i prije trudnoća znala koja ću kolica,i pogađate,svaki sam put fulala 🤣🙊 tješim se-hormoni 🙊
    Jedino s čime nisam fulala je babyzen yoyo,njih bas obožavam ❤️ Da imam ljetnu bebu,premodulirala bi ih s košarom,a ovako me ipak frka..maltene zima..a i nešto su mi sitni kotači za ljetne šeme i lovljenje starijeg po parkiću 🎉
    Zasad škicam joolz day i Bugaboo Lynx pa možda neka od vas ima/lajka ista 😍
    Sanjarka sretno danas 🤰🏼🙏💋

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

zoeeuzoee
    19. Ožujak 2021. 15:27

Bokic zenice, dosel mi je nalaz beze 840 je veli gin da je to vredu da dobro beta raste pa sam sad malo mirnija
    Znaci to bi bilo 3,4 tjedna zato se nije vidlo kak treba

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Tommyfame
    19. Ožujak 2021. 15:31

Pokloncic13

Došle ste na moju omiljenu temu,oprema i kolica 🥰 mislim da sam i prije trudnoća znala koja ću kolica,i pogađate,svaki sam put fulala 🤣🙊 tješim se-hormoni 🙊
    Jedino s čime nisam fulala je babyzen yoyo,njih bas obožavam ❤️ Da imam ljetnu bebu,premodulirala bi ih s košarom,a ovako me ipak frka..maltene zima..a i nešto su mi sitni kotači za ljetne šeme i lovljenje starijeg po parkiću 🎉
    Zasad škicam joolz day i Bugaboo Lynx pa možda neka od vas ima/lajka ista 😍
    Sanjarkasretno danas 🤰🏼🙏💋

hahahah evo našle se..
    ja sam se jučer slučajno zaletila u temu kolica sa frendicom pa je to nastalo cijelodnevno istraživanje.

Meni se isto sviđa babyzen aliiiii on nije za visoke ljude..naravno ja nisam u toj kategoriji,daleko od toga hahah ali muž mi je 2metraš i sa njima bi izgledao ko da gura kolica za bebe (igračke).
    Pa se izrazio želju da on želi nešto veliko, a i ja sam isto da imam sto duže kolica ako ću ih već platiti. A živimo u prizemlju da težina mi nije problem.
    Glupo mi je da kupim kolica, platim ih 5+ i onda za godinu dana kupujem kišobran. 
    Tako daaa sad škicamo Bebetto i Recaro 2 u 1 i uzeli bi Maxi Cosi autosjedalicu.. 
    Isto to što veliš..imat ćemo zimske bebe, moramo i to gledat..
    Ma dok ja dodem do dijela za kolica promjenit ću ih još 100 hahah

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• anaid
    19. Ožujak 2021. 15:31

Taya 👣

anaid

Mene i dalje sise ne bole, i vadila sam ujutro betu po drugi puta… cekam nazale, malo sam, uhhh napeta..

Hahaha, ja sam jako blizu cakovca 😂😂 po domace, s sobotice... a ti ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Taya_
    19. Ožujak 2021. 15:38

anaid

Taya 👣

anaid

Hahaha, ja sam jako blizu cakovca 😂😂 po domace, s sobotice… a ti ?

Mihovljan.. 😃 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

zoeeuzoee
    19. Ožujak 2021. 15:40

I ja sam iz Medimurja cure 😁

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.