Evo obavila sam pregled 😊 sve je u redu 🥰
https://ibb.co/SrzCG17
Srceko kuca, sve je gdje treba biti.. Idući pregled mi je 15.4.,a termin 31.10.(rijeka)
Tek sam danas postala potpuno svjesna da sam trudna 😍 dosad mi je bilo u podsvijesti, ali stalno sam mislila šta ako nešto ne bude u redu. Sad mi je pao kamen sa srca ❤️
Dobila sam uputnice za krv i prepisao mi je folacin. Rekao je da do idućeg pregleda razmislim želim li raditi testove. Postoji neki preko uputnice i siguran je 85%, a tu su naravno i nifty i ostali. Nisam sigurna dal sam ga razumjela da se ovaj prvi ne plaća?! Znate li šta o tome?
Super za bebicu 🥰 Ja mislim da je to kombinirani test koji se ne placa nista. Ali nisam sto posto sigurna. Taj kombinirani test, nakon sto izvadis krv, koliko sam upucena barem kod nas u Ri, studenti sa fakulteta rade. I odredjuju postotak prema godinama. Nekako mi je ne siguran. Da nisam isla na nifty nebi isla ni na taj. Al posto mi je gin preporucio i rekao da je po njemu to najpouzdanije testiranje odlucila sam sa muzem napravim nifty. Tako da nadam se da ce sljedeci tjedan biti nalaz gotov. Isto sam na iglama svejedno i nakon sto mi je gin rekao da je po mjerama sve super sa bebicom.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Dobrooo jutro cure! Evo mi bili jucer na pregledu sve je ok..🥰 doktor napravio briseve i papa test,i dalje nastavljam s dufastonima…kaze bebica lijepo raste 🥰 danas sam 13+4, vec 3 dana imam uzasne glavobolje,a pored toga vratile se i mucnine taman kad sam pomislila da je s tim gotovo,sva sam nikakva 😵😵😵 za glavobolje doktor rekao smijem piti lupocet bez problema i to 1000mg,znaci ili 2 od 500mg ili lupocet 1000mg… Sljedeci pregled mi je 14.4 🥰
Suuuper da je sve uredu😍😍
Nas dvije smo se pratimo po danima🥰
Ista stvar sa glavoboljom, ja sam trpila evo vidjet cu hocu danas izdrzat.
Imate li cure pojacan iscjedak? Nema miris i ne svrbi me dolje🙈 to je normalno?
Jutro cure😊
Sanjarka- Mučnine još uvijek imam ito dosta jake tijekom cijelog dana.. i baš kad sam se ponadala da je povraćanje napokon prestalo jučer me uhvatilo i držalo cijeli dan. Ali danas je već bolje. Izgubila sam 4kg, sad sam ponovno na 54 kao što sam bila na početku trudnoće.
Vidim da su vama ginekolozi već obavili preglede, briseve, pape i mini anomaly scan. Moja ginekologica to ništa nije napravila. Samo me poslala vaditi krvnu sliku i transfuziju. Ultrazvuk je trajao jedva minutu-dvije i samo je izmjerila nuhalni nabor.. sljedeći pregled mi je za 4 tjedna i tad ću već biti 17-18 tjedana i malo mi je to čudno da do tad neću imat detaljniji pregled bebe. Mislim da ću otić privatno napraviti mini anomaly scan.
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Dobrooo jutro cure! Evo mi bili jucer na pregledu sve je ok..🥰 doktor napravio briseve i papa test,i dalje nastavljam s dufastonima…kaze bebica lijepo raste 🥰 danas sam 13+4, vec 3 dana imam uzasne glavobolje,a pored toga vratile se i mucnine taman kad sam pomislila da je s tim gotovo,sva sam nikakva 😵😵😵 za glavobolje doktor rekao smijem piti lupocet bez problema i to 1000mg,znaci ili 2 od 500mg ili lupocet 1000mg… Sljedeci pregled mi je 14.4 🥰
Suuuper da je sve uredu😍😍
Nas dvije smo se pratimo po danima🥰
Ista stvar sa glavoboljom, ja sam trpila evo vidjet cu hocu danas izdrzat.
Imate li cure pojacan iscjedak? Nema miris i ne svrbi me dolje🙈 to je normalno?
Jooj draga ja sam trpila pa vise nisam mogla...gle ako te boli boli popij lupocet,to smijes.
Sto se tice iscjedka i ja ga imam stalno,kazu da je normalno,samo se smanjio u zadnje vrijeme
Hej cure da li va se desava da nemate uopce apetitaa za neke stvari sto ste bas volile.. ja obozavam inace slatkoo u prosloj trudnovi sam i secer dobila koliko slatkog sam trpala u sebe.. a sad odjenom mi se gade slatkisi nebi ih pojela nema sansee nrmam mucnine nwgo mi se tako jednkstavno samo gade neke namjernice da li je to normalnoo
🤰🍀 👶 🌸
Drago mi je da je sve ok 🙂 i nadam se da će glavobolje proći čim prije ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Cure cestitam na super pregledima ♡♡ Bas mi je drago da je sve uredu...
Ja jedva cekam pregled?
Otkrila sam jedan trik za mucninu meni je barem pomoglo,ujutro uz Nesicu jedem plazmu keks i umanjilo mi je juce i danas mucninu barem onu najgoru jutarnju.
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Lijepe moje buskaste ❤️ Ja sam upravo radila analizu onih kineskih kalendara predviđanja spola koji je jučer netko stavio slikicu i onaj link od ringeraje.
Dakle! Ringeraja kaže da sam rodila dve curice (rodila dva dečka) a sad da nosim dečka 🙊 rekla bih da je možda kontra 😇🤭
Zanimljiva razbibriga u pauzi od jedenja 😘
Nadam se da ste mi dobro i da nije jako mučno danas 🙏
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Jutro cure, bravo za super preglede💪🙌
Nikako da dočekam svoj termin za pregled 🙈, ali ajde nekako ću se strpiti i uz vaše dobre vijesti dočekati i svoj.
Sta ste rekle od vitamina da sve suplementirate? Jeste već krenule sa prenetalima?
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Evo obavila sam pregled 😊 sve je u redu 🥰
https://ibb.co/SrzCG17
Srceko kuca, sve je gdje treba biti.. Idući pregled mi je 15.4.,a termin 31.10.(rijeka)
Tek sam danas postala potpuno svjesna da sam trudna 😍 dosad mi je bilo u podsvijesti, ali stalno sam mislila šta ako nešto ne bude u redu. Sad mi je pao kamen sa srca ❤️
Dobila sam uputnice za krv i prepisao mi je folacin. Rekao je da do idućeg pregleda razmislim želim li raditi testove. Postoji neki preko uputnice i siguran je 85%, a tu su naravno i nifty i ostali. Nisam sigurna dal sam ga razumjela da se ovaj prvi ne plaća?! Znate li šta o tome?
Heii evo ja sam jučer riješila kombinirani u Rijeci pa ti mogu reći iz prve ruke 😀 isto mi je tako na prvom pregledu gin rekla da razmislim do idućeg termina što bi željela raditi i ja sam se odlučila za taj kombinirani probir preko zdravstvenog. Ne plaća se ništa, ide preko uputnice. Kaze da je 70-80% pouzdano, a ako nemate u obitelji nikakve genetske poremećaje je i 90% pouzdano. Ultrazvuk mi je radila moja gin i sve izmjerila ( mjere su sve zadovoljavajuce 🙂) i onda me sa tim podacima poslala u bolnicu na vađenje krvi, to se vadi na Sušaku u glavnoj zgradi iza kioska na poliklinici, soba broj 41. Nekad se to radilo kod studenata ali vise ne. Tamo daš krv i oni je analiziraju, mjere količinu vrijednosti slobodnog beta hcga i vrijednosti PAPP-A, to ti sve pise na obrazcu za prijavu, a ja sam to predala tamo i nisam slikala nazalost.rezultati dolaze između 1-5 dana.
Nisam htjela raditi neki drugi prenatalni test jer su jako skupi a nitko ne garantira isto da je 100% pouzdan.
To je moje iskustvo 😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji