Jutro,trudnice..kako ste?
Sretno na pregledima danas! Ja sam 15.3. na redu, Nifty danas došao, nalaz uredan iiiii dečko je!
Cestitam, mi cemo se nacekat da saznamo spol 🙈😆
dobro jutro svima,
sretno svima koji imaju preglede danas
išla sam danas krv vaditi, rješila laboratorij u 10 min (imaju poseban redomat za trudnice i onkološke bolesnike) i odem na transfuziju za krvnu grupu i rh - trudnice ne primaju petkom🤦 - tako ako ima jos netko iz Zd vodite brigu o tome...
Vezano uz naknade, isla sam čitati zakon - ako nema prekida između komplikacija i porodiljnog onda se komplikacije ne računaju u osnovicu, a ako ima prekida, makar jedan dan, onda se računaju. Znači ako ćete ići na komplikacije već sad izbrojite 45 dana prije termina, ako pada u ponedjeljak inzistirati da koplikacije idu do nedjelje, a ne petka jer se petak - ponedjeljak smatra prekidom i vodite brigu da prije komplikacije iskoristite cijeli godišnji. Osnovica nije puna plaća, nego prosjek ostvaren u zadnjih 6 mjeseci, pa radije koristite za dan dva, ili tjedan godišnji nego bolovanje.
ps. imate pravo na jedan dan mjesečno za prenatalni pregled - ne mora biti korište u komadu, može 2 puta po pola...
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Jutro trudnice 🥰
Petak 😁😁😁🤩
Ani 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 za sljedeci pregled i srčeko ❤️
Matejjja welcome ❤️ ja koristim magnezij direkt od 300, navecer prije spavanja i stvarno pomaze za probavu
Pokloncic13 aaaaaaa kako si mi uljepsala jutro 🥰🥰🥰🥰 pa cestitam draga i nek bude skolska ❤️
FlipFlop i Monalisa sretno cure danas 🍀🍀
Tienna ti pretpostavljam ne ides zbog korone? 😅
Ne idem, ali bila sam prošli petak privatno tako da sam mirna🙂
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Dobro jutro cure :) ja sam na pregledu u 12, od jutra sam nervozna i uplašena. Ništa se nisam naspavala pa me drži vrtoglavica. Na prvi pregled sam išla super opuštena a vidim već da će za ovaj biti knedla u grlu. Pisat ću vam kasnije kako je prošlo. Nekako se potajno nadam da će mi doktor već danas htjeti izvaditi krv za Nifty, iako se bojim da je možda rano, ali želim to obaviti što prije..
Sretno monalisa, a tebi Tienna želim brz oporavak i da uskoro odradiš svoj pregled 😘
Hvala FlipFlop, srećom nisu neki jaki simptomi i svaki dan sam sve bolje 😘
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Jambica cestitam na urednim.nalazima i na deckicuuu.. I ja si prizeljkujem jednog deckica 😍
Sretno na pregledima danas! Ja sam 15.3. na redu, Nifty danas došao, nalaz uredan iiiii dečko je!
Cestitam na zdravom dečku 🥰🥰🥰🥰
Kad ti je termin da te ubacim na listu 😊
Cestitaam na deckicu 💙
Bok cure🤗
Cestitke svima na uspjesnim pregledima i cestitke na plusicima❤
Mene su pustili jucer iz bolnice, fizicki sam dobro a i psihicki cim sam doma. Proslo je sve ok.
Cuvajte mi se, sretno dalje, ja vas skicam i javit cu se tu i tamo.
Ne stignem se vise ponovno prikljuciti vama ali nadam se da cu doci medju neke zimske ili proljetne❤
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran;⏳️
Bok cure🤗
Mene su pustili jucer iz bolnice, fizicki sam dobro a i psihicki cim sam doma. Proslo je sve ok.
Ne stignem se vise ponovno prikljuciti vama ali nadam se da cu doci medju neke zimske ili proljetne❤
❤️❤️❤️❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joooj divno, 😍😍😍 cestitam 🥳🥳🥳
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Bok cure🤗
Drzi se ❤️❤️❤️❤️❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji