A ja mislin da je moj ginekolog veći paničar o mene
🤣🤣🤣
Ti si negdje iz Dalmacije isto?
Jesan. Iz Trogira. Ti?
Stavila san podatke u potpisJeli to dovoljno?
Jos ovu tracku s tjednima tj ticker 🤣
Ja sam okolica Splita, malo juznije 😁
eee sad taj ticker mi je već kvantna fizika hahahahaah. kako ću njega stavit?
Onda ćemo se vidit u rodilištu
Mozda budemo cimerice 😁
Klikni na npr moj, pa izradi svoj tamo one sve korake
I kad spremis dobijes code. Kliknes na forums i bbcode kopiras ovdje u potpis
Nije strasno 😁
Hahaha a mozda, ko zna... ako budemo, udrit cemo jedan selfie pa cemo in poslat🤣
Fala ti, cin uvatin vrimena pozabavit cu se s tin...
1.Pregled 01.03.2021. 6+2 kuca malo ❤
2.Pregled 23.03.2021 - željno isčekivanje 🙏🥰
Bok curke nova sam ovdje. 😍
Ovo mi je prva trudnoca. Jako sam sretna i jedva čekam uzv.
Naime bila sam kod doktora on na uzv nije vidio plod nego samo zadebljanu maternicu rašireni endometrij i točkice.
Slao me vaditi betu koja je bila 1402 i potvrdio je trudnoću ali kaže da je još rano da se ne može vidjeti. Sada sam peti tjedan. Naručena sam 22.3 tek na uzv. Muci me grčevi u trbuhu, nisu jaki danas su popustili naspram zadnjih dana. Osjećam zatezanje trbuha i napuhanost.
Da li bih se trebala zabrinuti zbog grčeva?
Naime bila sam kod doktora on na uzv nije vidio plod nego samo zadebljanu maternicu rašireni endometrij i točkice.
Slao me vaditi betu koja je bila 1402 i potvrdio je trudnoću ali kaže da je još rano da se ne može vidjeti. Sada sam peti tjedan. Naručena sam 22.3 tek na uzv. Muci me grčevi u trbuhu, nisu jaki danas su popustili naspram zadnjih dana. Osjećam zatezanje trbuha i napuhanost.
Bok, dobrodošla
Mislin da je rano da se u petom tjednu vidi plod, strpi se još malo...virujen da će sve bit dobro
Mislin da se ne tribaš brinit zbog grčeva, ja san otpočetka napuvana, sve me zatiže i sve je u redu. Samo opušteno, sve je to normalno, tilo nan se minja... probaj se opustit i mislit pozitivno.
1.Pregled 01.03.2021. 6+2 kuca malo ❤
2.Pregled 23.03.2021 - željno isčekivanje 🙏🥰
Ej cure, ja od jucer muku mucim sa prehladom. Glava, nos cak me i zubi bole. Uzas, noc sam jedva prezvila. Popila sam i lupocet jer se nisam mogla muci vise. I popila sam i jutros jos jedan.
Pad imuniteta ocito.
Ani-javi sta ti kazu na pregledu i pokusaj se opustiti koliko mozes. 😘
Sanjarka-ajde i meni stavi na popis za pregled. 16.3 ga imam
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Hvala vam svima!
malenabeba8 Grčevi su sasvim normalni, meni u prvoj trudnoći bili dosta izraženi, ovaj puta jedva da sam ih i osjetila. Znalo me cijeli prošli tjedan samo malo grčiti kao da ću dobiti, ali blago i to samo navečer kad bih legla. Zadnja 2-3 dana nemam grčeve, ali krči mi dosta glasno sve nešto u trbuhu 😃 Čak nisam ni napuhnuta kao prošli put, ovo mi je idealno.
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Dobrodosla 😍
ne brini za grceve i napuhanost. Tako je i meni. Uz to me malo bolio jedan pa drugi jajnik. To je sve super.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
Ožujak :
FlipFlop 05.03.
Tienna 05.03.
Monalisa 05.03.
Orhideja13 08.03.
Sanjalica5 08.03.
Lollypop 08.03.
LilM 09.03.
Lyra 09.03.
Ljesnjak 09.03.
Scarlett 09.03.
Mateja31 10.03.
Ponosna. Mama 12.03.
Kiky 15.03.
NanaJ 15 03.
Pingo 16.03.
Sanja0508 16.03.
Leonoah 17.03.
Ivkica 17.03.
Lisa27 17.03.
Missy88 18.03.
Jackie27 18.03.
Lorre 18.03.
Sanjarka88 19.03.
Leah 19.03.
Mokosh 23.03.
Traveller 23.03.
Tonkica111 23.03.
Hera 23.03.
Marija3998 24.03.
Misic 24.03.
MARELA 25.03.
Lovely 25.03.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro dosla ❤️
I lagani grcevi i napuhanost su normalni, ne brini 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ej cure, ja od jucer muku mucim sa prehladom. Glava, nos cak me i zubi bole. Uzas, noc sam jedva prezvila. Popila sam i lupocet jer se nisam mogla muci vise. I popila sam i jutros jos jedan.
Pad imuniteta ocito.
Ani-javi sta ti kazu na pregledu i pokusaj se opustiti koliko mozes. 😘
Sanjarka-ajde i meni stavi na popis za pregled. 16.3 ga imam
Joj bas mi je zao... ja sam u nedjelju dobila simptome prehlade da bi nakon testiranja jucer ispala korona... Ne želim te strašiti, ali ako bude povišena temperatura ili slucajno izgubis njuh/okus obavezno trazi da te posalje na testiranje.
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Cure sta predlazete za glavobolju? Od kako Sam ustala muci me lagano, a bojim se da se bol ne poveca. 😩
Vi Koje Imate problema sa ledjima da probate buscopan? Ja Imam diskusherniju, pa Mi je moja gin. Dala njih da pijem u slucaju bolova..
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji