Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    04. Ožujak 2021. 11:49

Tienna

sanja0508

Ej cure, ja od jucer muku mucim sa prehladom. Glava, nos cak me i zubi bole. Uzas, noc sam jedva prezvila. Popila sam i lupocet jer se nisam mogla muci vise. I popila sam i jutros jos jedan.
    Pad imuniteta ocito.
    Ani-javi sta ti kazu na pregledu i pokusaj se opustiti koliko mozes. 😘
    Sanjarka-ajde i meni stavi na popis za pregled. 16.3 ga imam

Joj bas mi je zao… ja sam u nedjelju dobila simptome prehlade da bi nakon testiranja jucer ispala korona… Ne želim te strašiti, ali ako bude povišena temperatura ili slucajno izgubis njuh/okus obavezno trazi da te posalje na testiranje.

Uf! Nadam se da ce proc brzo i bez komplikacija 🤞🏻🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Ožujak 2021. 11:50

Orhideja13

Cure sta predlazete za glavobolju? Od kako Sam ustala muci me lagano, a bojim se da se bol ne poveca. 😩
    Vi Koje Imate problema sa ledjima da probate buscopan? Ja Imam diskusherniju, pa Mi je moja gin. Dala njih da pijem u slucaju bolova..

A mislim da mozes samo paracetamol 
    Mene jos nije bolila u t
    No da krene morala bi odmah popit lekadol jer mi kasnije nebi pomogao 

Orhideja13
    04. Ožujak 2021. 11:53

Sanjarka88 🐰

Orhideja13

Cure sta predlazete za glavobolju? Od kako Sam ustala muci me lagano, a bojim se da se bol ne poveca. 😩
    Vi Koje Imate problema sa ledjima da probate buscopan? Ja Imam diskusherniju, pa Mi je moja gin. Dala njih da pijem u slucaju bolova..

A mislim da mozes samo paracetamol
    Mene jos nije bolila u t
    No da krene morala bi odmah popit lekadol jer mi kasnije nebi pomogao

Znam za paracetamol.. A ja bih radije nesto prirodno.. Jer I prije trudnoce nisam pila Tablete osim kad dodje 5 do 12 da bas ne mogu izdrzat.. Pa ne znam sad.. 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Hera✨
    04. Ožujak 2021. 12:06

Malabeba8 cestitam i dobrodosla, sve je to normalno, probaj se opustiti sto vise mozes☺️
    Sanja drzi se, nadam se da ce uskoro proc!
    Orhideja ovo sto kazu cure paracetmol, lupocet su sigurni. Ovisi kakve glavobolje imas. Ja imam povremeno dosta jake migrene koje inace prolaze samo teskim ketonalima. Za moje cudo gin mi je reko da probam ako me uhvati s normabelom, da je jedan od rijetkih lijekova koji ne ulazi u posteljicu i nema utjecaja na trudnocu, ali to ide na recept. Ako je samo blaga glavobolja sumnjam da treba bas za tim posezat. Ja cu iskoristit samo ako stvarno bude grdo.

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

little baby
    04. Ožujak 2021. 12:08

Pozdrav svima,evo da se i mi javimo i pridruzimo🤗
    Treca sreca nam je na putu❤ danas smo bili na pregledu,srceko kuca. Usli u 7tjedan😉
    Dva spontana su iza mene pa je strah prisutan ali vjerujem da cemo uspjet i da ce novi zivot u meni pobjedit❤🙏🥰
    Veselim se druzenju i odbrojavanju😘

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Malena_borovnica34
    04. Ožujak 2021. 12:09

Ja neman nikad problema sa glavoboljon, ali dok još nisan ni znala da san trudna, glavobolje su bile znači nenormalne. Onakvu bol nisan nikad doživila... ništa nisan pila, jer san imala osjećaj da je to sve od trudnoće...trpila san i fala Bogu sad ih duže vrimena neman...

1.Pregled 01.03.2021. 6+2 kuca malo ❤
    2.Pregled 23.03.2021 - željno isčekivanje 🙏🥰

little baby
    04. Ožujak 2021. 12:35

little baby

Treca sreca nam je na putu❤ danas smo bili na pregledu,srceko kuca. Usli u 7tjedan😉
    Dva spontana su iza mene pa je strah prisutan ali vjerujem da cemo uspjet i da ce novi zivot u meni pobjedit❤🙏🥰

Vidim da sam mozda nejasno napisala. Treca sreca je na putu,a vec imam dvoje djecice❤💙 I dva spontana😇😇

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Tratinčica12
    04. Ožujak 2021. 12:43

Orhideja13

Mene nedavno užasno bolila glava, satima. Nisam mogla izdržati više bol i popila jedan Neofen 200 mg.
    Pitala sam ginekologicu za to baš i rekla je da nema veze, da mogu popiti kad me boli i da ne šteti bebi 😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Sanjarka88
    04. Ožujak 2021. 12:54

little baby

Dobro nam dosla 😊 kolika su dječica? ❤️

• malenabeba8
    04. Ožujak 2021. 13:01

sanja0508

malenabeba8

Bok curke nova sam ovdje. 😍
    Ovo mi je prva trudnoca. Jako sam sretna i jedva čekam uzv.
    Naime bila sam kod doktora on na uzv nije vidio plod nego samo zadebljanu maternicu rašireni endometrij i točkice.
    Slao me vaditi betu koja je bila 1402 i potvrdio je trudnoću ali kaže da je još rano da se ne može vidjeti. Sada sam peti tjedan. Naručena sam 22.3 tek na uzv. Muci me grčevi u trbuhu, nisu jaki danas su popustili naspram zadnjih dana. Osjećam zatezanje trbuha i napuhanost.
    Da li bih se trebala zabrinuti zbog grčeva?

Dobrodosla 😍
    ne brini za grceve i napuhanost. Tako je i meni. Uz to me malo bolio jedan pa drugi jajnik. To je sve super.

Hvala 😍
    Joj nadam se da je sve uredu na iglama sam do 22.3 jedva čekam da odem na uzv. 
    Danas su grčevi sve manji vise osjećam zatezanje. Sise me ubijaju i povremena mučnina ali nista strasno. 
    Ginekolog mi je rekao da do pregleda sto vise mirujem i da nemam odnose. Pa samo skuham ocistim sredim ves i to je to. Pisao mi je odmah bolovanje na komplikacije jer radim inače na pilani dosta je teško.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.