Bok trudnice, zelim srecu svim curama koje sutra imaju pregled!
NanaJ i Hera - bit ce sve dobro, meni je ginekolog rekao isto da se jako rijetko ponavlja los scenarij 2x, glavu gore!
Sve vi koje ste imale vec lose iskustvo a sad imate urednu trudnocu mi dajete nadu❤ A i ostale naravno, lijepo je vidjeti puno lijepih prica na 1 mjestu.
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
NanaJ i Hera - bit ce sve dobro, meni je ginekolog rekao isto da se jako rijetko ponavlja los scenarij 2x, glavu gore!
Sve vi koje ste imale vec lose iskustvo a sad imate urednu trudnocu mi dajete nadu❤ A i ostale naravno, lijepo je vidjeti puno lijepih prica na 1 mjestu.
Hej, kako si ? ❤️
Da, jako rijetko se desava 2x, ali je to uvijek u podsvijesti sto ako, ali nedam se, bit ce sve dobro, mora! 💪🏻
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Hej, kako si ? ❤️
Da, jako rijetko se desava 2x, ali je to uvijek u podsvijesti sto ako, ali nedam se, bit ce sve dobro, mora! 💪🏻
Jutros sam bila bas lose psihicki pa sam se popodne opet "dobila" i tako u krug. Sve u svemu ne dam se, guramo naprijed i idemo dan po dan. Treba vremena ali bit ce sve ok na kraju, mora biti.
Javi sutra kad ti prodje pregled, sigurno ce biti sve super i moci ces se malo opustiti! Sigurno je strah vec kad si vec dozivjela ruzno iskustvo ali i to ce se smanjivati s vremenom😘
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Hej, kako si ? ❤️
Jutros sam bila bas lose psihicki pa sam se popodne opet "dobila" i tako u krug. Sve u svemu ne dam se, guramo naprijed i idemo dan po dan. Treba vremena ali bit ce sve ok na kraju, mora biti.
Javi sutra kad ti prodje pregled, sigurno ce biti sve super i moci ces se malo opustiti! Sigurno je strah vec kad si vec dozivjela ruzno iskustvo ali i to ce se smanjivati s vremenom😘
Samo polako, doci ce to sve na svoje. Odtuguj koliko treba, ako ces trebati nesto, neki savijet tu sam ili samo podrsku sve smo tu ❤️ Zanimljivo nisam imala strah do danas, valjda da napetost i uzbudenost a opet i ruzno iskustvo od proslog puta je ucinilo svoje, ali me je puuuno manje strah nego prvi put, valjda ta famozna zenska intuicija vidjet cemo sutra 🤞🏻Javim ss cim zavrsim sa pregledom, nadam se da dobrom vjestima ovaj put.
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Lori drzi se ❤️ Sve ce bit uredu, samo treba vremena i podrske, a tu je uvijek imas 😊
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Pozz svima.
Eto i mene u ovu temu. U subotu je test pokazao plusić, po app mi je danas 6+0, termin 31.10.
Sutra planiram zivkat DZ da se prebacim kod bližeg ginekologa i vidim kad da dođem na pregled. Nakon spontanog prošle godine sam u panici ali se nadam da će ovaj put bit sve ok.
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Lori samo polako, daj si vremena i odtuguj, a onda hrabro po novi plusic. 🤗
Hera, NanaJ sretno na pregledu sutra!! ☘️☘️
Missy hvala!! 😄😊
Leonoah jesi ti izasla iz bolnice? Kako si sad? Nisam bas zadnjih dana uspijevala sve pratiti 🙈🙈🙈
Scarlett Dobrodosla! 😊☘️
Missy hvala!! 😄😊
Leonoah jesi ti izasla iz bolnice? Kako si sad? Nisam bas zadnjih dana uspijevala sve pratiti 🙈🙈🙈
Scarlett Dobrodosla! 😊☘️
Hvala ti !
Nadam se da ćemo se dugo družiti 🤞
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Pozz svima.
Eto i mene u ovu temu. U subotu je test pokazao plusić, po app mi je danas 6+0, termin 31.10.
Sutra planiram zivkat DZ da se prebacim kod bližeg ginekologa i vidim kad da dođem na pregled. Nakon spontanog prošle godine sam u panici ali se nadam da će ovaj put bit sve ok.
Dobrodosla!
Ja sam danas 5+4, termin 27.10. pa smo si bas blizu ❤️
Misli pozitivno i nadaj se najboljem. Strah je normalan, meni srce u grlu bude uvijek prije pregleda.
👦 11/2017 👶 9/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji