Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    01. Ožujak 2021. 08:05

Leah nemas sta osjecat griznju savjest radi cigara.
    Smanjila si na minimum i vec si napravila veliku stvar. I kao sto Hera kaze  nije dobro naglo prekinuti takve stvari....
    Od par cigara nece bit nista nikome. Ja sam uvjerena da ce ti se zgadit i da vec za tjedan dva ce biti proslost 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

lovely
    01. Ožujak 2021. 08:09

Hej dobro jutro....sretno curama na pregledu 🥰💪

Sanjarka preslatko kako je malac podijelio vijest sa svima 🤩🤩

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Lisa27 👶🧸🎀
    01. Ožujak 2021. 08:14

Jutro cure ❤
    Sretno na pregledima danas 🥰 javite kako je proslo

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Missy88
    01. Ožujak 2021. 08:25

Jutrooo, sretno svima na pregledima danas 🥰 Vikend je bas proletio, ne da mi se raditi 😂

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Sanjarka88
    01. Ožujak 2021. 08:36

Missy88

Jutrooo, sretno svima na pregledima danas 🥰 Vikend je bas proletio, ne da mi se raditi 😂

Imamo isti sindrom 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lollypop
    01. Ožujak 2021. 08:43

Ni meni se ne radi vise, u prosloj trudnoci sam odmah isla na cuvanje i bilo mi je super.. A radim u restoranu i sva ta hran i mirisi uopce ne pomazu kod mucnina 

NanaJ
    01. Ožujak 2021. 09:18

Cure moje mene je takva ruzna mucnina ulovila, sinoc sam proljev dobila ma uzas nesto, bol u donjem dijeli leda uh. Jedva cekam 13 sati da vidim da li je sve ok

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Mala_martina1990
    01. Ožujak 2021. 09:37

Jutro curee, sretno svima danas na pregledima, ne pišem bas cesto,ali redovno vas citam.🥰☺️
    Mi smo danas 11+1, od simptoma mucnina tu i tamo  se pojavi ali ne jako,zavisi od dana,nekad vise nekad manje...jedino me malo muce ti neki grčevi,zapravo nisu to ni grcevi vec neka zatezanja u jajnicima u maternici,doslovno ono da pazim kad kišem,kad ustajem...🙄🙄 Cice su prestale boliti,ima dana kad malo osjetim bradavice ali cisto malo..najvise najvise me pate glavobolje koje su zadnjih dana postale konstantne pa me to izluđuje....eto ugl to vam je to od mojih trenutnih simptoma..😀 nemogu docekat 12.3 tada imam Uzv i nadam se da ce biti sve ok...pusaa svimaaa 😘😘😘

• LilM
    01. Ožujak 2021. 10:05

Jutro curee :) ja evo nestrpljivo ocekujem svoj 9.3. I prvi pregled. Pokusavam se ne previse opterecivat, tu i tamo mi je zlo, malo su me jucer ko grcevi uhvatili pa sam se prepala. Al samo pozitivno pokusavam misliti 
    Zelim svima lijep dan 🌞

ivkica
    01. Ožujak 2021. 10:10

Ja sam evo izvadila krv za hormone, za hepatitise i neznam ni ja više što. Vadila sam u bolnici. Ma užas koliko su bezobrazni svi neljubazni ajde osim ove jedne za transfuziju. Još ultrazvuk u bolnici u 12:15.

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.