Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    27. Veljača 2021. 14:29

Tienna drago mi je da je sve ok! 🤗
    I htjedoh samo napisati da se kod prenatalnih testova ne radi o mogucem pobacaju, vec o zelji za znanjem i eventualnim psihickim i ostalim pripremama u slucaju losih rezultata.

Mišić
    27. Veljača 2021. 14:31

Kiky meni je to ok, ali osobno sam cekala dok se nisam problizila kraju prvog tromjesecja. E sad, ja se ne blajham, ali imam prijateljice koje su normalno odlazile na npr. pramenove nakon 3.mj.

Endzrue
    27. Veljača 2021. 14:42

Kiky 🥰

Cure da vas nesto pitam, sto mislite o farbanju u trudnoci? Nama koje smo prirodno tamne a inace plavuse predstavlja problem izrast😂

Ja sam bila jučer. Sad sam 12+6. Čekala sam da prođem 3mj.prošlu trudoću nisam al sad imam sijedih previše tak da sam to morala pokrit a i frizerka kaže da nema brige. Moja prva cura je Valeria, za drugu imamo više opcija al predvodi Laura.. Muško nemamo. Imali smo Mihael u prvoj trudnoći al sad nema šanse 🤣

• Lyra
    27. Veljača 2021. 15:09

Mi imamo spremno i musko i zensko ime 🤣 zensko je jos od prve trudnoce tu i i dalje je favorit, a s muskima smo slabi. Kad se drugi rodio, skoro sam ga preimenovala jer mi se jako dopalo jedno drugo ime, sad ga cuvamo za treceg ako bude decko :)
    Ja cu raditi Panoramu cim bude moguce, mene ti rezultati jako smire i dalje sam onda lijepo opustena. 
    Prosla trudnoca mi je bila jako stresna pa se nadam da ova bude opet kao prva 😅  
    Uz moja dva zvrka, ne stignem puno ni misliti o ovoj bebi, ali doci ce i to ❤️

👦 11/2017 👶 9/2020

• Ninuskaa
    27. Veljača 2021. 15:23

Mi isto imamo spremno i žensko i muško ime. Ako bude curica bit će Emma, a ako bude dečko bit će David 😃 

Mateja32
    27. Veljača 2021. 15:40

Ninuskaa

Mi isto imamo spremno i žensko i muško ime. Ako bude curica bit će Emma, a ako bude dečko bit će David 😃

Moja treća curka je Emma 😘

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Mateja32
    27. Veljača 2021. 15:44

Nisam aktivna ovih dana, pogledam na brzinu o čemu pišete. Što se tiče imena ako bude dečko, izbor je jako mali Teo ili Noa.. Mužu se svida Ivano, meni ne. Ako bude opet cura jednostavno nez sto cu jer mi se vise ne svida niti jedno. Imam tri cure, Ines, Sara, Emma

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Sanjarka88
    27. Veljača 2021. 15:48

Mateja31

Nisam aktivna ovih dana, pogledam na brzinu o čemu pišete. Što se tiče imena ako bude dečko, izbor je jako mali Teo ili Noa.. Mužu se svida Ivano, meni ne. Ako bude opet cura jednostavno nez sto cu jer mi se vise ne svida niti jedno. Imam tri cure, Ines, Sara, Emma

Sara je jedno od mojih favorita za curicu ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ani92
    27. Veljača 2021. 17:18

Eto i mene kod vas! Kasnojesenska, al jos uvijek jesenska😅 Ne mogu docekati taj prvi pregled, tjedni mi traju citavu vjecnost 😂 Samo neka nam srceko zakuca 🤞🤞

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

Mišić
    27. Veljača 2021. 17:55

Mateja divna su ti imena! 😍
    Ani92 dobrodosla! 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.