Dobrodošle nove trudnice. Zanima me ima li koja od vas ko ja da ne ide piškiti stalno na wc s kim god sam pričala rekle su da su morale stalno ići na wc a ja idem ko i inače.
Ja idem dva -tri puta dnevno, ali to pripisujem tome sto jako malo pijem i mokraca mi je uglavnom tamne boje.
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
jutro 🥰 kako ste? Uzivajte u prekrasno suncanoj nedelji 🌸☀️
Mene lovi ogromna panika i strah radi sutrasnjeg prvog pregleda 🥺
Nemoj panicariit!!! Bit ce sve uredu, ja sam htjela iskocit iz koze kad sam vidjela srčeko i malog smokića! Poseban osjećaj, čak su mi i oči zasuzile 🤣🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Hej dobro jutro...netko je pitao kada reći na poslu. Ja sam mislila kroz 10 dana (tada ću bit 10 tjedana trudna) ...rekla bih mozda i ranije ali vodstvo mi se mijenja na poslu pa čekam 🤨
Sanjarka molim te kad ćeš imati vremena samo me stavi na 25.3.za iduci pregled.
Kako ste mi inače? Ja čekam da trudnoća zaista postane "blaženo stanje" jer se osjećam ko govno ovako kad mi je malo malo muka..
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
jutro 🥰 kako ste? Uzivajte u prekrasno suncanoj nedelji 🌸☀️
Mene lovi ogromna panika i strah radi sutrasnjeg prvog pregleda 🥺
Nemoj panicariit!!! Bit ce sve uredu, ja sam htjela iskocit iz koze kad sam vidjela srčeko i malog smokića! Poseban osjećaj, čak su mi i oči zasuzile 🤣🥰
Vjerujem i ja se nadam da cu sutra isto dozivit ali taj strah da se ne ponovi isto kao prvi put, uzas.
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Jana i Mišić čestitke na uspjesnim testovima, predobro znate vec spol 🥰❣ Bas me zanima kako ce se rasporediti u grupi decki i curke 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jutro curke 😊
Ani dobrodosla!
Sto se tice cesceg piskenja ja lagano kao primjecujem da idem cesce, ali jako puno vode pijem pa je mozda i do toga, nisam nista drasticno primjetila.
Ninaj meni je isto sutra prvi pregled, trudim se sto vise mislit o bilo cemu osim tom jer mi svasta ide po glavi. I jos mi je pregled tek u 19:30 tako imam cijeli sutrasnji dan za bit u komi 😂
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Jutro curke 😊
Ani dobrodosla!
Sto se tice cesceg piskenja ja lagano kao primjecujem da idem cesce, ali jako puno vode pijem pa je mozda i do toga, nisam nista drasticno primjetila.
Ninajmeni je isto sutra prvi pregled, trudim se sto vise mislit o bilo cemu osim tom jer mi svasta ide po glavi. I jos mi je pregled tek u 19:30 tako imam cijeli sutrasnji dan za bit u komi 😂
Mi se pratimo, moj je u 13. Ludim evo cijelo jutro iako u sebi znam da je sve ok bar se nadam. Ali luda glava misli o glupostima kao vanmaternicna trudnoca i tako...nema tu pomoci kad je glava luda 😂😂
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Da meni je isto vanmaternicna jedna od cescih misli, pogotovo kad me jajnik malo zaboli, odmah mi padne na pamet. Al vjerujem da ce bit sve dobro sutra! Imale smo vidim obje lose iskustvo pa se nadam da nece dva put 😄
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Ja imam neke bolove u donjem dijelu stomaka. Možda zbog rasta maternice i toga svega?
Danas 13+1 🙏
+ 26.12.2020🖤
Da meni je isto vanmaternicna jedna od cescih misli, pogotovo kad me jajnik malo zaboli, odmah mi padne na pamet. Al vjerujem da ce bit sve dobro sutra! Imale smo vidim obje lose iskustvo pa se nadam da nece dva put 😄
Statisticki nebi smjele 🙈
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji