Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonoah
    01. Ožujak 2021. 10:39

Mišić izašla sam iz bolnice, doduše na vlastiti zahtjev jer nisam više mogla. Na terapiji sam doma, uzimam Reglan i Peptoran 3x dnevno i Torecan 2x dnevno. Imam osjećaj da je svega toga previše, ali jedino to pomaže. Još uvijek samo ležim od mučnina, povraćanje se smanjilo na 3-4 puta dnevno. Skužila sam da mi sunce jako smeta, 10 min i već povraćam. Postala sam nestrpljiva što se tiče pregleda, tek je za 16 dana i jedva čekam😊 i da, danas sam se vagala- nakon izgubljene 4 kile, uspjela sam vratiti 1,5kg👏🏻 Jedva čekam da se sve ovo smiri da mogu uživati u trudnoći i ovim predivnim danima. 

Cure sretno svima na pregledima😊

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Sanjarka88
    01. Ožujak 2021. 11:24

ivkica

Ja sam evo izvadila krv za hormone, za hepatitise i neznam ni ja više što. Vadila sam u bolnici. Ma užas koliko su bezobrazni svi neljubazni ajde osim ove jedne za transfuziju. Još ultrazvuk u bolnici u 12:15.

Sretno na uzv 🍀

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    01. Ožujak 2021. 11:25

Leonoah

Mišić izašla sam iz bolnice, doduše na vlastiti zahtjev jer nisam više mogla. Na terapiji sam doma, uzimam Reglan i Peptoran 3x dnevno i Torecan 2x dnevno. Imam osjećaj da je svega toga previše, ali jedino to pomaže. Još uvijek samo ležim od mučnina, povraćanje se smanjilo na 3-4 puta dnevno. Skužila sam da mi sunce jako smeta, 10 min i već povraćam. Postala sam nestrpljiva što se tiče pregleda, tek je za 16 dana i jedva čekam😊 i da, danas sam se vagala- nakon izgubljene 4 kile, uspjela sam vratiti 1,5kg👏🏻 Jedva čekam da se sve ovo smiri da mogu uživati u trudnoći i ovim predivnim danima.

Cure sretno svima na pregledima😊

Jos malo do 12tt
    Stvrano se nadam se ce ti se onda sve smiriti 🤗

FlipFlop
    01. Ožujak 2021. 11:45

Drage cure, sretno danas na pregledima! Nadam se da ćete sve dobiti lijepe vijesti 😘 čekamo novosti.
    Jako me razveselila Zara kad se javila, žao mi je što se ne čujemo češće ali samo ti radi kako se osjećaš najbolje, bitno da se ti osjećaš u redu a onda će i bebica biti dobro ☺️
    Mene pere takav umor da više ne funkcioniram, ali spavam isprekidano i nikako da se odmorim. Mislim da sam od mirovanja "atrofirala" i doslovno se umorim od kratkog tuširanja. Da ne spominjem hormone, noćas me drmala paranoja da ja nisam spremna za bebu jer me uopće ne zanimaju stvarčice za nju, robica i oprema, i to je sigurno znak da nešto nije u redu sa mnom 😔 sad se ujutro svemu smijem ali baš sam se isplakala zbog toga noćas. 
    Kako ste vi po tom pitanju raspoloženja ili neraspoloženja?

Ani92
    01. Ožujak 2021. 11:51

Pozdrav curke, hvala svima na dobrodoslici. Eto da i ja podjelim sa vama svoje muke i zatrazim pokoji savjet🙈
    Pusac sam...i iskreno se nadam da cu doci do faze kada ce mi se zgaditi. Sada sam 5+6 po app. Radim dosta stresan posao(voditelj trgovine) i tih 5 min kada odem zapalit mi je bijeg od svega. Pusila sam kutiju dnevno, sada smanjujem, trenutno sam na 10 dnevno. Grize me savjest za svaki povucen dim,a ujedno mi pruza i uzitak.. ovaj tjedan pokusavam stat na 5 dnevno. Nadam se do 1.pregleda doci i na 0🤞.
     Kavu popijem samo ujutro, inace ne funkcioniram😅
    Imala sam period zatvora od nekih 5 dana, jucer se napokon pokrenula probava. Piskim dosta cesto, najvise u jutarnjim satima. Sise bole za poludit, i za sada to je to od mojih tegoba 😅
    Pitanjce za vas koje koristite kucni IPL-dali je siguran,pogotovo u prvih 12 t tjedana? Razlicita misljenja sam procitala, pa sam u nedoumici. Koristim ga zadnjih 6 mj i bas sam lijepo napredovala. 
    I da, ako ima vas koje radite isti/slican posao kao ja, kada ste uspjele dobiti komplikacije? Zaista imam poveci opis posla koji ukljucuje i podizanje kutija sa robom, razmjestaj polica, odjece, stajanje 7 h. A i vecinu smjene provedem sama jer radimo sa minimumom ljudi zbog korona situacije pa nemam ni mogucnost otic na wc kad trebam 🤦🏼‍♀️

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

plavabosanka
    01. Ožujak 2021. 11:52

Hej ženeee. Nije me bilo neko vrijeme tu al pokušala sam sve propušteno pročitati.

Žao mi je zbog loših vijesti, držite se curke i isplačite se koliko god je potrebno. Ja se nisam dovoljno isplakala kad sam trebala, pa sam to dugo vukla za sobom... Grlim vas sve i samo jako❤️❤️
    Vama kojima su pregledi prošli super čestitke ❤️
    Vidim da neki već znaju spol i da imamo curicu i dečkića super 🥰🤗 
    ----
    Ja sam prošli vikend kukala jer me strah stalno pa su me dečki (komšija i zaručnik) tješili da će bit sve u redu ovaj put i da ću rodit zdravu bebu, curicu 🤣 jer oni navijaju za curicu. Brat kaže da mu je svejedno sam nek je živo i zdravo i da ne piša u pelene 🤣🤣😂😂

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    01. Ožujak 2021. 11:56

Inače bliži mi se drugi pregled (u srijedu) i iskreno se nadam da će sve bit u najboljem redu i da će bebici kucati srce❤️🥰🤗🤞🏻 pošto mučnine ne prestaju to mi daje nadu da je ipak sve okej.. 
    Što se tiče posla tu također ima novosti, još uvijek mi nitko ne govori ništa u vezi ugovora, ali su mi skratili radno vrijeme tako da ponedjeljak, srijedu i petak ne radim, s tim da ako bude više posla mogu me zvati. Smatram to jako nepravednim jer sam ja osoba koja im je sve radila, a sad me se žele riješiti samo zato da me nebi morali plaćati. Govna... 🤮

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Sanjarka88
    01. Ožujak 2021. 12:11

Flip Flop proslu t sam plakala jer sam se u ovim tjednim osjecala bezveze. Depresivno, tuzno, razdražljivo, nervozno, plačljivo.... Onako kao da je netko uzeo moj zivot i dao mi neki tuđi.
    Plakala sam jer mi nije bilo jasno kako se tako osjecam a Željena trudnoca. 
    Sad se osjecam isto bzvz tako. I ne plačem zbog toga i ne pitam se. Hormoni rade svoje i ja tu ne mogu nista nego cekat da prođe. A proc ce.. 😊

FlipFlop
    01. Ožujak 2021. 12:15

Draga Sanjarka, puno ti hvala na ovim riječima, baš sam se pronašla u njima i nekako mi je lakše ❤️ Isto imam željenu trudnoću, i kad se sjetim koliko godina sam se pitala hoću li ikad postati mama, hoću li naći osobu s kojom bih to mogla imati, sad mi je neugodno jer imam to sve a osjećam se bezveze. 
    Kažeš da će proći... onda se držim za to ❤️ hvala ti.

Sanjarka88
    01. Ožujak 2021. 12:27

FlipFlop

Draga Sanjarka, puno ti hvala na ovim riječima, baš sam se pronašla u njima i nekako mi je lakše ❤️ Isto imam željenu trudnoću, i kad se sjetim koliko godina sam se pitala hoću li ikad postati mama, hoću li naći osobu s kojom bih to mogla imati, sad mi je neugodno jer imam to sve a osjećam se bezveze.
    Kažeš da će proći… onda se držim za to ❤️ hvala ti.

Drago mi je da sam te malo utješila 🤗
    Generalno javno jedino priznato je da je trudnoca blazeno stanje i onda mi koje se ne osjecamo blazeno se osjecamo uzasno, kao da ne zelimo tu trudnocu i ne volimo našu bebicu. 
    A sve je tako daleko od bajke zapravo 
    Naravno nije svima niti svatko jednako podnosi hormone. 
    Ja bi isto voljela da mi je tada netko rekao da je to sve normalno...a ne da se osjecam onako jadno i monstruozno jer ne to skacem od sreće 24h dnevno jer sam trudna.
    Sad vec sve znam pa se zaista ne osjecam ni trenutak loše jer eto sam tužna i depresivna.
    Hormoni. Blazeno 2. Tromjesjeceje ❤️
    Jedva ga cekam. Prvo jer moja mrva ulazi sigurnu zonu a drugo da se vratim ona stara ja 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.