Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    27. Veljača 2021. 18:06

Ani92

Eto i mene kod vas! Kasnojesenska, al jos uvijek jesenska😅 Ne mogu docekati taj prvi pregled, tjedni mi traju citavu vjecnost 😂 Samo neka nam srceko zakuca 🤞🤞

Dobro nam došla ❤️
    Ma kud kasnojesenska, srce jeseni je to 😁🍁🍂🍁🍂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kiky 🥰
    27. Veljača 2021. 20:08

I ja cu pricekati 12 tjedana pa cu onda na farbanje. Mogu jos toliko izdrzat.
    Sto se tice imena, ako bude curica imamo vise imena: Erica, Nora, Mia, Maša..a za deckica imamo Mateo, Matej, Loren, Viktor. Jos cemo pregovarat kad budemo tocno znali spol 😁😊

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Ninuskaa
    27. Veljača 2021. 21:06

Mateja31

Ninuskaa

Mi isto imamo spremno i žensko i muško ime. Ako bude curica bit će Emma, a ako bude dečko bit će David 😃

Moja treća curka je Emma 😘

Meni je to ime predivno. Dvoumili smo se između Emma i Mia ali ipak je Emma pobijedila 😃😘

Lisa27 👶🧸🎀
    28. Veljača 2021. 07:09

Tienna

Pozdrav drage trudnice,
    Hvala svima na savjetima vezano uz smeđi iscjedak jucer, uhvatila me panika tako da sam brzo otišla privatno na pregled i sve je ok. Dala mi je neke tablete protiv kontrakcija i naručila za 6.tjedana ponovno jer ne vidi razlog da prije dolazim. Izgleda da ću ostat voditi trudnocu privatno…
    Netko me pitao za progesteron, uzimam skoro od početka trudnoće, sada sam pojačala dozu na 3x dnevno.
    Bebi kuca srce i velika je taman 6 +5 koliko sam i mislila radi zabilježene kasne ovulacije 🙂
    Termin poroda mi je potvrdila 17.10. 🙂
    Lisa27,jesi ti u zg? Ako da, molim te javi tko ti je ginekologica jer moram hitno naći novog socijalnog 😊

Ma bitno da je sve ok ❤ nisam ne, u Rijeci sam.

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Lyra
    28. Veljača 2021. 07:24

Ani dobrodosla! 🤗

👦 11/2017 👶 9/2020

ivkica
    28. Veljača 2021. 08:08

Dobrodošle nove trudnice. Zanima me ima li koja od vas ko ja da ne ide piškiti stalno na wc s kim god sam pričala rekle su da su morale stalno ići na wc a ja idem ko i inače.

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Sanjarka88
    28. Veljača 2021. 08:27

ivkica

Dobrodošle nove trudnice. Zanima me ima li koja od vas ko ja da ne ide piškiti stalno na wc s kim god sam pričala rekle su da su morale stalno ići na wc a ja idem ko i inače.

Ja idem sad cesce Al ne previse. Inace ne pijem puno pa mislim da je to vezano
    Tek u kasnijim trudnocama vjerujem da je maternica dovoljno velika da pritisce mjehur 

Sanjarka88
    28. Veljača 2021. 08:28

Trudnice ugodnu nedjelju zelim 🥰

Lisa27 👶🧸🎀
    28. Veljača 2021. 08:36

ivkica

Ni ja neidem bas nesto pretjerano, tokom noći jednom idem ali uglavnom ovisi koliko pijem  a ne pijem bas puno

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

NanaJ
    28. Veljača 2021. 09:07

jutro 🥰 kako ste? Uzivajte u prekrasno suncanoj nedelji 🌸☀️
    Mene lovi ogromna panika i strah radi sutrasnjeg prvog pregleda 🥺

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.