Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dinaa
    23. Veljača 2021. 14:38

Sanjarka88 🐰

dinab1246

Pozdraav,evo i ja sam nova. Bebu ocekujemo u listopadu.
    Naime jedan sponatni sam imala u decembru ali u januaru se odmah novi plusic pokazao i nadam se da ce biti ovaj puta sve uredu. 7tt za sada sve uredno srce kuca,da li je imao neko slican slucaj? Tj. da li je neka od Vas odmah ostala trudna poslije spontanog.Ja sam bila slomljena psihicki,fizicki je sve bilo uredu i nekako ponovna trudnoca me podigla totalno i presretna sam. Pisite mi Vasa iskustva.
    Dina dobro nam dosla 💞
    Ima nas puno nazalost sa takvim iskustvima.
    Ja sam spontani imala u 9mj., no krenuli smo po novi plusic u 12mj, i docekali ga 5.2.
    Nisam jos bila na prvom pregledu no nadam se i virujem da ce ovaj put sve biti savrseno u redu.
    Isto ti zelim ❤️

Hvala ❤️ Jako mi je zao zbog takvog iskustva,ja sam spontani imala u 5tt i bas me slomilo nova trudnoca me podigla i nadam se da ce sve biti uredno,ne samo kod mene vec kod svih ovdje vec buducih mama. 
    Drzim ti fige i vjerujem da ce sve biti uredno.Sjecam se izlaska iz ordinacije nakon spontanog totalno slomljena ne sjecam se kako sam uopce izasla.I naravno pregleda prije 7 dana kad je doktorica potvrdila trudnocu i da je sve uredu za sada.Neopisiva sreca.Tako da ne sumnjam da ce sve biti i kjod tebe dobro.Sretnoo :) 

B.A

• Tienna
    23. Veljača 2021. 14:56

Lori1988

Marija cestitam!!
    Cure ja nemam dobre vijesti. Vidi se gestacijska, zumanjcana se nadzire ali nema embrija. Idem sutra i u petak vaditi betu pa u petak popodne opet kod gin. Gin kaze da je mozda ovulacija bila kasnije jer se njemu cini da se to razvija ali po velicini nije za 6+6. U petak cemo sve znati ako u petak ne bude srce kucalo nista od toga. Slomljena sam, ne znam kako cu voziti do doma.

ajme tako mi je žao što moraš ovaj stres sada proživljavati i iskreno se nadam da će daljnje pretrage pokazati da je sve dobro! 🙏🙏
    Imaš li inače neredovite cikluse? ako da, vrlo vjerojatno je O bila nešto kasnije. Isto tako, ako i imaš redovne cikluse moguće je da zbog nekog stresa O nastupila kasnije pa se računica ne poklapa... 
    Uglavnom, iskreno se nadam da ćeš nam se javiti sa dobrim vijestima uskoro! ❤️❤️

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Mišić
    23. Veljača 2021. 15:07

Ajme Lori,bas mi je zao! Nadam se da ces na kraju ipak cuti dobre vijesti! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Moguce da ti je stvarno ovulacija kasnila, a par dana je velika razlika na uzv. 

Tratinčica12
    23. Veljača 2021. 15:10

Pozdrav, cure ☺ evo da se i ja javim.
    Bila sam na prvom pregledu danas. Sve je u redu, beba odgovara 8+2, srce kuca ❤
    Odmah mi je lakše ☺ 
    -----
    Termin poroda 06.10., a sljedeći pregled 18.03.
    Sanjarka možeš i mene ubaciti na popis kad stigneš ☺
    -----
    Jedino sam malo razočarana pristupom doktorice. Čula sam da s trudnicom prije mene lijepo veselo razgovara i ispituje ju pitanja.
    Kad sam ja ušla je bila onako kao neraspoložena i sve na brzinu. Unutra sam bila cca 10 min. Očekivala sam da prvi pregled traje dulje.
    Uglavnom, pitala me imam li kakvih problema i pijem li išta od vitamina, i kad je bila zadnja menstr.?
    Ja imala papir s hrpom podataka o ciklusima, obiteljskom anamnezom i sl. I imala sam zapisano par pitanja.
    Nije me ništa pitala, osim što mi je kratko odgovorila na sva pitanja. Uputila me na vađenje krvne grvne grupe u KBC, i krvi i urina u Dom zdravlja.
    I još me pitala želim li raditi probir?
    Sreća da sam sama znala jako puno podataka i svačega pa mi nije morala objašnjavati još što je to. Ne znam kako bi.
    A prilikom UZV mi kratko samo rekla iz tog dijela se razvija to i to, iz tog to...
    Sama sam morala pitati kuca li srce, da se uvjerim iako sam vidjela na ekranu onu crtu otkucaja.
    -----
    Uglavnom, u isto vrijeme su mi oči bile pune suza jer sam očekivala topliji pristup, i zbog toga što sam vidjela bebu i srce koje kuca ❤ 
    Bitno da je sve u redu, a valjda ću se već naviknuti na ovaj pristup 😑

Sorry na podužem postu 🤷‍♀️

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Lori🍀
    23. Veljača 2021. 15:14

Hvala cure na podrsci. Nemam kaj drugo nego prezivjeti iducih par dana kako god znam. Javim se

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Missy88
    23. Veljača 2021. 15:15

Lori ajme, uzasno mi je zao, mogu misliti kako ti je sad. Nadamo se svi da je u pitanju samo kasnija ovulacija i da ce ipak sve biti dobro 🍀❣ Drzi se, nadam se da si sretno stigla kuci ❤

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Lori🍀
    23. Veljača 2021. 15:34

Missy i Traveller hvala vam puno❤
    Traveller nadam se da me zeza beba, ako bude ipak sve ok ispljuskat cu ju po guzi cim izadje iz mene
    Missy nemam pojma kako sam se dovezla do doma, suza suzu goni, nikako se smiriti u autu

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

• Ninuskaa
    23. Veljača 2021. 15:47

Lorii jako mi je žao što moraš to sad prolaziti ali se iskreno nadam da će sve biti uredu 🙏🙏🙏 znam da ti je teško ali drži se i budi jaka i naravno javi nam se s novostima, uz tebe smo!! ❤

Jana25
    23. Veljača 2021. 16:08

Traveller beba je divnaaa 🥰😍 pravi mali covjek vec 😇😍
    Lori nadam se da ce bit na kraju sve okej!🤞 javi nam sve, uz tebe smo mislima 🤗💞

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Vortexmoon
    23. Veljača 2021. 16:12

Pozdrav cure, evo mene sa pregleda. Sve je super, velicina bebe odgovara sedmici u kojoj sam, cula sam srce i vidjela kako mrda nogicama i rukama. Predivan osjecaj! Mrvicu je rano za nuhalni nabor ali kaze doktor da mu se cini da je sve uredu, da bi se vec vidjelo da nesto ne stima. Za urin mi dao neki antibakterijski prasak koji se jednom popije pa se ponovi nalaz urina za 10 dana. 
    Evo slicica https://ibb.co/mz0VSQM

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.