Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    23. Veljača 2021. 12:34

marija3998

https://ibb.co/JRftgZ2
    Evo i mene sa pregleda, sve je super i trudna sam 5+5
    Srceko kuca ko veliko 😍😍❤️❤️❤️

Supeeer, sad mozes biti mirna 🥰❤

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Sanjarka88
    23. Veljača 2021. 12:37

marija3998

Sanjarka88 🐰

marija3998

https://ibb.co/JRftgZ2
    Evo i mene sa pregleda, sve je super i trudna sam 5+5
    Srceko kuca ko veliko 😍😍❤️❤️❤️

Mrvica mala 🥰🥰🥰
    Ovulacija ti je bila kasnije?

Tako je ciklus i mi variraju 28-31 dan pa je sve uredu

Ma super, bas mi je drago da si vidila srčeko 
    Sto kaze Hera Dajes i nama nadu da ce nam se vidit na 6+2 ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kiky 🥰
    23. Veljača 2021. 12:46

Traveller Predivne slike😍😍😍😍 Super da je sve u redu, sad je srce na mjestu 😃
    Marija3998 Bravo za srce da si cula otkucaje, meni na 5+5 se nisu culi.
    Kod mene vam nema nista novoga, ovaj tj idem opravit pretrage krvi za sto imam uputnice. Mucnine i dalje traju, povracanje, muka bas. A poci ce nadam se ubrzo da uzivam u trudnoci.
    Vidim da ste jucer pisale o putovanjima, i ja i muz obozavamo daleke zemlje i putovanja, zadnja nam je bila Jamaica. Imamo jos puno zelja nadam se da cemo i sa bebom uspjet putovat, samo da se smiri ova korona😁

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    23. Veljača 2021. 12:47

Sretno cure danas na pregledima 🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Endzrue
    23. Veljača 2021. 12:47

Sanjarka88 🐰

Mina13

Pozdrav cure,
    Ne znam dali sam pogriješila temu, ugl nova sam u ovome i tek sam saznala sam sam +. Dokt kaze da je još prerano za pregled te da se javim kroz 2-3tj. (Sad sam cca 5tj) Od simptoma imam malo osjetljivije grudi i konstantnu temp. (37-37.5) E sad zanima me koliko je normalna ta temp? I koliko dugo traje? 🙈 na internetu svasta pise pa ono..

Na pravoj si temi, welcome ❤️
    Meni je temp stalno 37-37.4.
    Normalno je. Sreća nisam morala nigdje uc gdje se mjeri tempica 😆

Meni mjerila na hitnoj 36.9 kaže malo stanite sa strane ahahahha pusti me ženo gorim cijelo vrijeme.. Isto 37-37.3 mi je stalno. 

Orhideja13
    23. Veljača 2021. 13:01

Ohh jeste se raspisale 😅 super samo neka su vedre teme.. Kod mene nista novo, pratim vas redovno da znate ☺️😍. Nove cure dobrodosle, Traveller divne slike, 😍😍😍 izmamile su Mi Suze 😅🤭 uzivajte cure 🍀❤️❤️❤️❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Mišić
    23. Veljača 2021. 13:27

Traveller Ameeee!!! 😍😍😍😍
    Marija jeeej, srceko! 🥰 sad se mozes malo opustiti 😁😁😁
    Nove cure, dobrodosle! 😃

Tonkica111
    23. Veljača 2021. 13:35

Pozdrav curke... Evo lagano se ja prebacila sa foruma lh trakice na jesenske bebe...pošto nisam godinu dana nikako uspjela dobiti plus naručila sam se na pregled u ginekologice prije nego sam vidjela plus... Jel ok prvi pregled u 7. tjednu ić? Ne bih je sad zvala da mi bzvz da raniji termin kad već imam tad.  

Sanjarka88
    23. Veljača 2021. 13:45

Tonkica111

Pozdrav curke… Evo lagano se ja prebacila sa foruma lh trakice na jesenske bebe…pošto nisam godinu dana nikako uspjela dobiti plus naručila sam se na pregled u ginekologice prije nego sam vidjela plus… Jel ok prvi pregled u 7. tjednu ić? Ne bih je sad zvala da mi bzvz da raniji termin kad već imam tad.

To ti je super za prvi pregled 😊. Dobro nam dosla i cestitam jos jednom ❤️❤️❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Lyra
    23. Veljača 2021. 13:52

Sretno svima na pregledima!

Traveller Super za pregled i slikice! ❤️
    Marija juhuuu za srceko! 
    Sanjarka ako mogu zamoliti za listu - iduci pregled 9.3., a termin 27.10. 😁 

👦 11/2017 👶 9/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.