https://ibb.co/JRftgZ2
Evo i mene sa pregleda, sve je super i trudna sam 5+5
Srceko kuca ko veliko 😍😍❤️❤️❤️
Supeeer, sad mozes biti mirna 🥰❤
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
https://ibb.co/JRftgZ2
Evo i mene sa pregleda, sve je super i trudna sam 5+5
Srceko kuca ko veliko 😍😍❤️❤️❤️
Mrvica mala 🥰🥰🥰
Ovulacija ti je bila kasnije?
Tako je ciklus i mi variraju 28-31 dan pa je sve uredu
Ma super, bas mi je drago da si vidila srčeko
Sto kaze Hera Dajes i nama nadu da ce nam se vidit na 6+2 ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Traveller Predivne slike😍😍😍😍 Super da je sve u redu, sad je srce na mjestu 😃
Marija3998 Bravo za srce da si cula otkucaje, meni na 5+5 se nisu culi.
Kod mene vam nema nista novoga, ovaj tj idem opravit pretrage krvi za sto imam uputnice. Mucnine i dalje traju, povracanje, muka bas. A poci ce nadam se ubrzo da uzivam u trudnoci.
Vidim da ste jucer pisale o putovanjima, i ja i muz obozavamo daleke zemlje i putovanja, zadnja nam je bila Jamaica. Imamo jos puno zelja nadam se da cemo i sa bebom uspjet putovat, samo da se smiri ova korona😁
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sretno cure danas na pregledima 🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozdrav cure,
Ne znam dali sam pogriješila temu, ugl nova sam u ovome i tek sam saznala sam sam +. Dokt kaze da je još prerano za pregled te da se javim kroz 2-3tj. (Sad sam cca 5tj) Od simptoma imam malo osjetljivije grudi i konstantnu temp. (37-37.5) E sad zanima me koliko je normalna ta temp? I koliko dugo traje? 🙈 na internetu svasta pise pa ono..
Na pravoj si temi, welcome ❤️
Meni je temp stalno 37-37.4.
Normalno je. Sreća nisam morala nigdje uc gdje se mjeri tempica 😆
Meni mjerila na hitnoj 36.9 kaže malo stanite sa strane ahahahha pusti me ženo gorim cijelo vrijeme.. Isto 37-37.3 mi je stalno.
Ohh jeste se raspisale 😅 super samo neka su vedre teme.. Kod mene nista novo, pratim vas redovno da znate ☺️😍. Nove cure dobrodosle, Traveller divne slike, 😍😍😍 izmamile su Mi Suze 😅🤭 uzivajte cure 🍀❤️❤️❤️❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Traveller Ameeee!!! 😍😍😍😍
Marija jeeej, srceko! 🥰 sad se mozes malo opustiti 😁😁😁
Nove cure, dobrodosle! 😃
Pozdrav curke... Evo lagano se ja prebacila sa foruma lh trakice na jesenske bebe...pošto nisam godinu dana nikako uspjela dobiti plus naručila sam se na pregled u ginekologice prije nego sam vidjela plus... Jel ok prvi pregled u 7. tjednu ić? Ne bih je sad zvala da mi bzvz da raniji termin kad već imam tad.
Pozdrav curke… Evo lagano se ja prebacila sa foruma lh trakice na jesenske bebe…pošto nisam godinu dana nikako uspjela dobiti plus naručila sam se na pregled u ginekologice prije nego sam vidjela plus… Jel ok prvi pregled u 7. tjednu ić? Ne bih je sad zvala da mi bzvz da raniji termin kad već imam tad.
To ti je super za prvi pregled 😊. Dobro nam dosla i cestitam jos jednom ❤️❤️❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sretno svima na pregledima!
Traveller Super za pregled i slikice! ❤️
Marija juhuuu za srceko!
Sanjarka ako mogu zamoliti za listu - iduci pregled 9.3., a termin 27.10. 😁
👦 11/2017 👶 9/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji