Pozdrav cure,
Ne znam dali sam pogriješila temu, ugl nova sam u ovome i tek sam saznala sam sam +. Dokt kaze da je još prerano za pregled te da se javim kroz 2-3tj. (Sad sam cca 5tj) Od simptoma imam malo osjetljivije grudi i konstantnu temp. (37-37.5) E sad zanima me koliko je normalna ta temp? I koliko dugo traje? 🙈 na internetu svasta pise pa ono..
😎
Dobro jutro trudnice 🥰
Nadam se da ste mi sve dobro ❤️
Mene muce crijeva i bas me to zivcira 🥴
Hoces napuhanost, vjetrovi, zatvor, pritisak na leđa… 🙄
Pika dobro nam dosla ❤️ 7+ 0 je super za pregled prvi ne brini. Ja i ti se pratimo po tjednima t 🥰
Tienna i sta kaze test? 😅
Endzrue, Mokosh, MARELA divno za uspjesne preglede ❤️
Lyra dobro nam dosla ❤️❤️❤️
Hera meni se to uzasno peckanje smirilo Al bol i dalje postojana, kad ih izvadim iz grudnjaka suze mi znaju nadoć
I dalje je pozitivan 🤣🤣
😆😆😆😆❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav cure,
Ne znam dali sam pogriješila temu, ugl nova sam u ovome i tek sam saznala sam sam +. Dokt kaze da je još prerano za pregled te da se javim kroz 2-3tj. (Sad sam cca 5tj) Od simptoma imam malo osjetljivije grudi i konstantnu temp. (37-37.5) E sad zanima me koliko je normalna ta temp? I koliko dugo traje? 🙈 na internetu svasta pise pa ono..
Na pravoj si temi, welcome ❤️
Meni je temp stalno 37-37.4.
Normalno je. Sreća nisam morala nigdje uc gdje se mjeri tempica 😆
Pozdrav cure, pridružujem vam se i ja🙂 Sad sam 5+5 i nemam nekih posebnih simptoma osim bolnih grudi i povremene nervoze. Nisam još bila na prvom pregledu, zakazala mi je termin na 7+0. Malo me brine je li to prekasno, obzirom da sam imala missed abb u 8 tjednu prošlo ljeto, a do tad sam već imala dva pregleda i bila je vidljiva srčana akcija u 6. tjednu. Je li koja od vas imala tako kasno prvi pregled, a da je ranije imala spontani?
Pozz, i ja sam imala na ljeto spontani u 9tt. I sad me naručila za pregled tek u 8tt. Pitala sam je li to malo kasno, jer sam imala spontani prije. Rekla mi je da je i bolje što kasnije ako je bio spontani prije ove trudnoće 🤷🏼♀️ I eto čekam 3.3.i molim se da sad sve bude uredu.
Znači u istom smo "sosu". Držim fige da bude sve ok🍀 Imaš mučnine ili nekakve tegobe? Ja nemam ama baš nikakve, tako da me to isto brine. Kao mučnine su znak da je teudnoća uredu, iako nije pravilo. U toj prošloj trudnoći koja je završila spontanim također nisam imala mučnine.
Pozdrav cure,
Na pravoj si temi, welcome ❤️
Meni je temp stalno 37-37.4.
Normalno je. Sreća nisam morala nigdje uc gdje se mjeri tempica 😆
Hvalaaaa
I mislila sam 🙈 nego imala sam anginu i pila sumamed prije 2tj (nisam znala) pa sam se malo zabrinula ali predpostavljam da to nebi trebalo utjecat. Pratim grupu i dalje onda jer blage veze nemam sta me ceka haha :)
😎
https://ibb.co/JRftgZ2
Evo i mene sa pregleda, sve je super i trudna sam 5+5
Srceko kuca ko veliko 😍😍❤️❤️❤️
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Pozdrav cure,
do 37,5 se gleda kao normalna temperatura trudnička, u slučaju da krene rasti može biti simptom bolesti, ali dok se dobro osjećaš ja se ne bi brinula.
Traveller, slikice su preslatke, jako mi je drago da je sve dobro!
Andjelina, čestitam od ❤️
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Marija ajme odlicno 🥰🥳🥳
Dajes mi nadu da cu i ja cut srce iduci tjedan ☺️
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Mrvica mala 🥰🥰🥰
Ovulacija ti je bila kasnije?