Dobro jutro drage moje damice. Prekrasan je dan pa vjerujem da se odmah bolje osjećamo. Svima sretno na pregledima i s nestrpljenjem iščekujemo izvještaje.
Isprobala sam onaj pojas Besafe za trudnice za vožnju i super je, ako kome treba ta informacija.
Meni mučnine pomalo popuštaju pa je i s te strane lakše. A za bolne cicke sam si kupila savršene mekane spužvaste grudnjake bez žica u H&M, uopće ih ne osjećam.
Cureee!!!! Sretno svima na pregledima 🤗❤❣💞
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jutro cure! Jooj koliko danas puno pregleda ima, javljajte sto su vam rekli😊 ja se veselim ulasku u 10-ti tjedan da budem sto blize 12-om jer kazu da su mucnine tad manje. Nadam se da ce i meni biti tako. Vani je tako lijep dan, a ja ne mogu iz kreveta😩 sto se tice snova ja sam sinoc sanjala da se decko dopisiva i nalazi s nekom curom, a najgore od svega pokaze mi poruke i citam ja to- smijem se, zezam. Boze sacuvaj🙈
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Sanjarko ja sam u 13h 😊
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Jutro cure
Sretno svim curama koje imaju preglede danas 😃
Što se tiče aplikacije koristim Pregnancy i super mi je
Jutro cure! Jooj koliko danas puno pregleda ima, javljajte sto su vam rekli😊 ja se veselim ulasku u 10-ti tjedan da budem sto blize 12-om jer kazu da su mucnine tad manje. Nadam se da ce i meni biti tako. Vani je tako lijep dan, a ja ne mogu iz kreveta😩 sto se tice snova ja sam sinoc sanjala da se decko dopisiva i nalazi s nekom curom, a najgore od svega pokaze mi poruke i citam ja to- smijem se, zezam. Boze sacuvaj🙈
Jesi jos u bolnici? Nadam se da ce ti brzo biti bolje, a lijepi dani tek dolaze, bit ce vremena 😊
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
🤣🤣🤣🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobar dan
https://ibb.co/60xsWPH
Mah mah svim mamicama. 😍
Obavljen detaljni uzv, sve je super. Žile, krvotok, nuhalni 0.7, rukice, nogice, sve je točno kako treba biti. A beba je 11+5, dobro napreduje. 😍
Eto ja sam sad sto kila lakša, danas ću se naspavati ko top. Dobili smo i video da tata pogleda. 😍😍 Sreća najveća danas. ❤️
❤️🥰🥰🥰🥰❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji