Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    22. Veljača 2021. 08:09

Mokosh

Missy88

Hvala cure i ja se nadam da ce biti ok, doduse jutros je opet malo bilo smeđeg, ali valjda ce stati. Inace od pozitivnog testa svaki put kad idem na wc proucavam taj papir da nema slucajno neki trag i nikad nista, taman se opustim jer vec je 12. tjedan i sad se dogodi 😅
    Sretno svima koji idu na pregled danas!

Meni je tako bilo u drugoj trudnoci. I dan danas nemam pojma zasto se to dogodilo jer nije bilo nikakvog hematoma, niti se ista vidjelo na uzv-u. Odi kod gin za svaki slucaj.

Ovaj gin u bolnici me pregledao detaljnije i vise se posvetio nego ce moja gin u cijeloj trudnoci haha. Bila sam prije par dana na pregledu, sve je bilo ok. A u srijedu sam ionako narucena privatno pa taman da ona jos vidi jel sve ok, ima sigurno bolji uzv.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Lori🍀
    22. Veljača 2021. 08:13

Jutro cure
    Missy baš mi je žao što si morala prolaziti taj stres ali super da je sve ok na kraju. Drži se!
    Mokosh, Marela i Endzrue sretno danas na pregledu

Meni je vikend proletio, malo pospremanja, šetnja i evo ponedjeljka. Počeli su mi smetati mirisi jako ali i dalje sam bez mučnina, nadam se da ovo nije uvertira u njih jer ne znam kako ću na poslu, nisam mislila reći da sam trudna tamo negdje prije 13.tjedna

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Missy88
    22. Veljača 2021. 08:29

Lori1988

Jutro cureMissy baš mi je žao što si morala prolaziti taj stres ali super da je sve ok na kraju. Drži se!

Meni je vikend proletio, malo pospremanja, šetnja i evo ponedjeljka. Počeli su mi smetati mirisi jako ali i dalje sam bez mučnina, nadam se da ovo nije uvertira u njih jer ne znam kako ću na poslu, nisam mislila reći da sam trudna tamo negdje prije 13.tjedna

Ne mora znaciti da krecu mucnine, to s mirisima je simptom za sebe. Meni su u to vrijeme vec bile u punom zamahu 😅 Nadam se da ces se provuci bez njih 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Endzrue
    22. Veljača 2021. 08:44

Meni je pregled tek u 6 popodne tako da javim navečer. Smeđarenje je još zu povremeno. Ak je to znak da polip curi i da će se osušit nek to napravi. Tek sam jutros pročitala nalaz iz bolnice. Piše polip 1cm tak da je ta veličina "graška" i dalje ista. Nisam više sigurna jel ga duphastone hrani da raste ili je tu da ga sasuši. Sama pomisao kupanja ovo ljeto(živim na moru) me rastuži da ne bi sa trbušnom izlazila iz mora a za mnom krv jbt. Koliko god sam prihvatila da je to tako opet mi je u glavi 300 scenarija. Zašto ova druga trudnoća ne može bit kao prva. Zašto ovu neću moć trenirat i ponašat se kao da ni nisam trudna.... Daj Bože da taj polip nestane da se mogu počet ponašat normalno 

Lori🍀
    22. Veljača 2021. 08:44

Missy88

Lori1988

Jutro cureMissy baš mi je žao što si morala prolaziti taj stres ali super da je sve ok na kraju. Drži se!

Ne mora znaciti da krecu mucnine, to s mirisima je simptom za sebe. Meni su u to vrijeme vec bile u punom zamahu 😅 Nadam se da ces se provuci bez njih 😁

Vidjet ćemo, frendica mi kaže da su njoj tek u 8. tjednu krenule 
    Missy pa ti si već u 13.tjedan ušla, zavidim ti

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

Lori🍀
    22. Veljača 2021. 08:47

Endzrue drži se! Vjerujem da ti je koma, em zbog straha em zbog toga što ne možeš biti aktivna. Držim fige da nestane da se možeš opustiti i uživati u trudnoći

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

Missy88
    22. Veljača 2021. 08:54

Lori1988

Missy88

Lori1988

Vidjet ćemo, frendica mi kaže da su njoj tek u 8. tjednu krenuleMissy pa ti si već u 13.tjedan ušla, zavidim ti

Ako i krenu u nekom trenu kasnije bar se neces dugo muciti s njima ako se smiruju s 12. tjednom 😁 Iako meni jos nisu prosle. Cekala sam taj 12. tjedan kao neku  prekretnicu kad ce sve ici na bolje pa me sokiralo ovo jucer tim vise haha.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• sofia88
    22. Veljača 2021. 09:01

Pozdrav svim budućim mama! Tražeći sve simptome i što je normalno a što ne pronašla sam ovaj forum i moram priznati da mi je od velike utjehe😀. Ja sam oko 5tj, još uvijek nismo vidjeli bebicu pa liječnik ne želi odrediti dužinu trudnoće (naravno da smo na prvi uzv otišli dva dana nakon plusića i vidjela se samo zadebljana maternica). Imala sam blago implantacijsko (barem ja mislim da je bilo implantacijsko) i poslije toga je bilo par dana kao da ni nisam trudna. A onda grčevi, napetost, pritisak, pa me probode, pa vibracije...svaki dan nešto drugo ali ništa toliko jako da me ograničava u normalnom životu. S noći na nedjelju sam imala smeđkasto obojen iscjedak ali je prošlo pa nismo išli na hitnu. Danas sve super, opet nikakvih bolova. Imam polip od prije trudnoće (koji sam trebala skidati ovaj mjesec ali eto bebica je odučila doći prije😄. Sretno svim curkama koje idu danas na pregled, nadam se da će sve biti uredu🥰🥰🥰

Endzrue
    22. Veljača 2021. 09:02

Još nešt. Prijavljujem da osjetim bebu već par dana (migoljenje). Inače sam prvu bebu osjetila sa 16 tjedana. Sad evo ranije 😍 realno je prerano, al taman di je i osjetim je prekjučer gledala ultrazvuk. Tako da me to malo umiri da je sve ok 

Sanjarka88
    22. Veljača 2021. 09:06

sofia88

Pozdrav svim budućim mama! Tražeći sve simptome i što je normalno a što ne pronašla sam ovaj forum i moram priznati da mi je od velike utjehe😀. Ja sam oko 5tj, još uvijek nismo vidjeli bebicu pa liječnik ne želi odrediti dužinu trudnoće (naravno da smo na prvi uzv otišli dva dana nakon plusića i vidjela se samo zadebljana maternica). Imala sam blago implantacijsko (barem ja mislim da je bilo implantacijsko) i poslije toga je bilo par dana kao da ni nisam trudna. A onda grčevi, napetost, pritisak, pa me probode, pa vibracije…svaki dan nešto drugo ali ništa toliko jako da me ograničava u normalnom životu. S noći na nedjelju sam imala smeđkasto obojen iscjedak ali je prošlo pa nismo išli na hitnu. Danas sve super, opet nikakvih bolova. Imam polip od prije trudnoće (koji sam trebala skidati ovaj mjesec ali eto bebica je odučila doći prije😄. Sretno svim curkama koje idu danas na pregled, nadam se da će sve biti uredu🥰🥰🥰

Dobro nam dosla ❤️🥰
    Kad ti je sljedeci pregled? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.