Hej cure, mamice kako ste mi?
Ovo sto se tice covida i trudnica..evo neznam sta da mislim o tome.
Nisam antivakser, daleko od toga. Prebolila sam covid i jednom je dosta, planiram se cijepiti prvom prilikom.
No nekako mi se cini da su trudnice vise u fokusu nego prije, tako da nekako mi se cini da zele da se sve cijepimo pa nas cak malo i zele zastrasiti..evo neznam 🤷
Nego, inace ste mi dobro?
Ja evo sutra idem upoznat svog sina 🙈🙈 dosla danas na pregled, Njeno Velicanstvo stavilo prste unutra i veli: sutra sekcija.
Jos uvijek me nije ulovila frka hahhaa taman sam se fino udomacila tu hahah sama sam u sobi, gledam tv, vjesim na mobu,donose mi jesti haha
Nadam se da ce mi i ostat boravka tu biti lagodan ko sad haha
Malo uletila sa druge teme daa te pozdravim, drzim fige da sve prode sto bezbolnije. Drzi mi se, saljeem jedan velik 🤗
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Moje mita se tiče trudnica i korone, oni to seru puno sad zbog tog da i nas nagovore
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Počnem pisat i utekne mi 🙈 ugl sta se tice tog svega mislim da su uzeli sad pik na nas da se cijepimo, jer više ne vide načona kako da nagovore ljude... Iz prve ruke znam da je trudnica u splitu cijepljena, i da ljudi na respiratorima svi imaju po dvije doze cijepiva i pogle opet tamo leže 🤷 tako da ko zna šta rade, mažu nam oči, svašta se događa.. nešto postoji, ali mslm da su toliko otišli daleko s tim da to nije normalno. Evo razmislite, i prije je bilo ljudi na respiratoru, trudnica koje nisu priživile, beba šta su umrle i nikad nisu bili po novinama pa se nije išlo za tim... Al sad zbog korone se mora puno toga pisati da bi ljudi bili uspaničeni i preplašeni. 😏 Ja se nemam namjeru cijepiti, već živit normalno, družit se s bližnjim ljudima kao i do sad, ona sredstva za dezinf uopce nisam koristila, masku samo di moram i tjt. 🙂
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Tommyfame sretno danas 🍀🤞🏼 zelim da se sta prije mazis sa svojim princom 💙🥰
Buhtlice stomak ti je presladak, ja nigdi ne vidim te kg sta si ti napisala ☺️
Tonkica jesi ti ono napisala da ti je danas plodna? Trudnicki mozak, vec sam zaboravila ko sta pise 🙈 uglavnom sritno 🍀🤞🏼🥰
Sorry ako sam koga izostavila, ne razmisljam bas najbolje jutros 😆😆
E da, Sanjarka jedno pitanjce. Grijes li ti sobu u kojoj Luka spava? Ako da, je li grijes cili dan ili samo povremeno ili kad ga tribas minjat (ako ga minjas u sobi)? L.je rođena u 2.misec pa mi je bilo normalno da moran grijat cili misec stalno, P. u 7.pa nisan grijala, a sad je jos toplo pa uopce ne znan u kojoj mjeri grijat sobu 🙈 I cime ga pokrivas? Spava u vrici? Ako sam dosadna zanemari 😆😆
Mozete i vi ostale odg, nije problem, pitam Sanjarku cisto zato jer je iz Splita i frisko je rodila pa mi je tu najbliza 🤗
E da, i moram kupit ovlazivac zraka za sobu. Ima neko kakvu preporuku?
Tonkica jesi ti ono napisala da ti je danas plodna? Trudnicki mozak, vec sam zaboravila ko sta pise 🙈 uglavnom sritno 🍀🤞🏼🥰
E da, Sanjarka jedno pitanjce. Grijes li ti sobu u kojoj Luka spava? Ako da, je li grijes cili dan ili samo povremeno ili kad ga tribas minjat (ako ga minjas u sobi)? L.je rođena u 2.misec pa mi je bilo normalno da moran grijat cili misec stalno, P. u 7.pa nisan grijala, a sad je jos toplo pa uopce ne znan u kojoj mjeri grijat sobu 🙈 I cime ga pokrivas? Spava u vrici? Ako sam dosadna zanemari 😆😆
Mozete i vi ostale odg, nije problem, pitam Sanjarku cisto zato jer je iz Splita i frisko je rodila pa mi je tu najbliza 🤗
Evo mene čekam red za plodnu prvi put 🎉🎉🎉
SweetDream15 dijelimo slično mišljenje. I užasno me smeta kad netko kaže da se neće cijepiti, bude osuđivan, napadan i izvrijeđan na sve moguće načine. Svatko od nas ima svoje razloge zašto da i zašto ne i to treba prihvatiti, kao i sve ostalo.
ponosna.mama ovo su super pitanja, time i ja razbijam glavu zadnjih dana i brinem hoće li malome biti hladno. U spavaćoj sobi nam se sada temperatura kreće 19-21 stupanj, s time da imamo još i mramorni ploču koju smo upalili samo dva puta kad je bila bura. Koja je optimalna temperatura sobe u kojoj spava beba?
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Ponosnamama ne pitaj me za grijanje i sobi.
Mi imamo centralno a na radijatoru u mojoj sobi je zapeo ventil na najjačem stupnju grijanja. I u sobi mi grije Max i luda sam zbog toga. Onda drzim prozor na kipu 😅
Ali ugl. Da Skratim noću ne grijemo nista pa ni sobu.
Vreću jos nisam koristila, taman mi jucer stigla narucena.
Lukija pokrivam poplunom kao i oni u rodilistu i dekicama preko dana.
Ali sad ce vreca u pogon.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tommyfame čekamo 🤩😍🤩😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drage sve ženice. 😄
Vidim da pišete za bodiće za bebice (Sv. Duh) pa evo informacije iz prve ruke da to nije uopće potrebno nositi. Oni kupaju i presvlače bebice i nikada nisu pitali za robicu. Tako da vam to zbilja ne treba. Ponesite si pelene, kremu za guzu, vlažne ako ih koristite jer ćete sve to raditi same. Šta se tiče bebe i njezinog boravka s vama, jako inzistiraju na tome kao i na dojenju. Bebu vam maknu jedino tu noć kad dođete sa poroda. I onda vam je vrate tipa oko 4 ili 5 ujutro. I netko je pitao za dohranu, daju bebicama na šprice šta je zbilja super jer se beba tako lako može naučiti na cicku. 😃 Ako imate još kakvih pitanja slobodno pitajte. A ja odoh opisati svoj slavni porod. 😂
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Evo mene čekam red za plodnu prvi put 🎉🎉🎉
Mene to ceka sutra 🙄
Jucer san prislozila cili ugradbeni ormar posteljine i rucnika, danas cu sredit dva ormara djecje robe i prislozit cilu spremu, al mislin da ni to nece pomoc da oden rodit 🙈🙈
Al prije svega toga cu sad kad popijen kavu napunit punu kadu vruce vode, tocat se nekih uru vrimena i citat knjigu 😊 ako to ne pomogne, ne znan sta ce 😄😄
Sortiraj odgovore
Najstariji