Hej cure, evo da se i ja javim malo danas. Nama je sutra pregled i željno ga iščekujem zbog one zabrinutosti za plodnu vodu. To, što god je bilo je stalo curiti nakon 2 dana i iscjedak je sad opet normalan i sluzav. Bebač je jako aktivan, ne da mi spavati po noći, tak da sam danas od 4 budna 🥱 od ostalih simptoma imam i dalje konstantne bolove u leđima, povremeno me presječe bol u jajnicima i ne znam zašto, već mi dva dana dolazi ko neka mučnina poslijepodne dok kuham ručak pa moram sjesti popiti vode, malo se smiriti i onda mi je tek bolje.
Apsolutno se slažem s ovim za koronu i s tim vijestima koje dižu paniku. Svatko najbolje zna hoće li se cijepiti ili ne. Ovo je sad “senzacionalna vijest” i to me ubija jer mi toliko ide na živce sva ta propaganda na tuđoj nesreći. Još mi je gore jer se svekrva užasno boji toga a cijepljena je 🙄 pa me doslovno ne puste nigdje i stvarno ali stvarno sam već luda od toga i njihovog konstantnog “moraš se paziti”. Mene osobno nije uopće strah korone kao takve, ako ju i skupim preboljet ću (baka od 80 godina mi je preboljela bez problema samo s laganom temperaturom). Cijepiti se također ne planiram jed mislim da mi je imunitet jači od bilo kojeg cjepiva. Jedino čega me strah je činjenica da se sad opet počelo sve to zaoštravati i da ne ispadnem pozitivna na tom testu i da ne uzmu bebu od mene.
13.11. 🥰👶🏼💙
Hej cure, evo da se i ja javim malo danas. Nama je sutra pregled i željno ga iščekujem zbog one zabrinutosti za plodnu vodu. To, što god je bilo je stalo curiti nakon 2 dana i iscjedak je sad opet normalan i sluzav. Bebač je jako aktivan, ne da mi spavati po noći, tak da sam danas od 4 budna 🥱 od ostalih simptoma imam i dalje konstantne bolove u leđima, povremeno me presječe bol u jajnicima i ne znam zašto, već mi dva dana dolazi ko neka mučnina poslijepodne dok kuham ručak pa moram sjesti popiti vode, malo se smiriti i onda mi je tek bolje.
Apsolutno se slažem s ovim za koronu i s tim vijestima koje dižu paniku. Svatko najbolje zna hoće li se cijepiti ili ne. Ovo je sad “senzacionalna vijest” i to me ubija jer mi toliko ide na živce sva ta propaganda na tuđoj nesreći. Još mi je gore jer se svekrva užasno boji toga a cijepljena je 🙄 pa me doslovno ne puste nigdje i stvarno ali stvarno sam već luda od toga i njihovog konstantnog “moraš se paziti”. Mene osobno nije uopće strah korone kao takve, ako ju i skupim preboljet ću (baka od 80 godina mi je preboljela bez problema samo s laganom temperaturom). Cijepiti se također ne planiram jed mislim da mi je imunitet jači od bilo kojeg cjepiva. Jedino čega me strah je činjenica da se sad opet počelo sve to zaoštravati i da ne ispadnem pozitivna na tom testu i da ne uzmu bebu od mene.
Evo jutros sam bila u Splitu na amnioskopiji
Jedna cura je pitala medicinsku sestru kako su zarazene trudnice i bebe, ovo sta je sad po novinama i portalima.
Rekla je da su super i da su bebe s njima..
Tako da 😁
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Evo jutros sam bila u Splitu na amnioskopiji
Jedna cura je pitala medicinsku sestru kako su zarazene trudnice i bebe, ovo sta je sad po novinama i portalima.
Rekla je da su super i da su bebe s njima..
Tako da 😁
Onda smo skupa bile danas na amnioskopiji 🤣
Drago mi je za te trudnice, odma mi malo lakše kad su dobre vijesti.
Ponosna.mama “pokušavam Ostat živa”. To je opis mog poroda ahhahahahha
Doslovno sam si mantrala prezivjet ćeš prezivjet ćeš 😂😂
✌️
Evo jos jedne 🤣
Ja sam si cak mantrala prigrli bol prigrli bol. Ma KC 🤣🙈🤭
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Poklončić mozes ti to ♥️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ej zenske, cestitam novim mamicama… nas pregled jucer prosao ok, otvorena prat, trudova nema, plodna voda ok… u nedelju idemo na indukciju, gel i drip ce mi dat, epiduralne kod nas nema, beba preko 4kg,ja prvorotka, koliko zelim rodit i dosta mi je trudnoce, malo me strah te indukcije…
Bit će to sve super, nemoj se bojati 💞 uskoro ćeš imati svoju bebicu u rukama!
Meni je super što te neće mučiti i pustiti do 41+, iskreno mene je toga najviše strah jer baš više ne mogu 😔
Buhtlica vaginalni mi radili prije 3 dana pa je valjda zaključila da danas ne treba i rekla da će me pregledati na kontroli za dva dana… praktički sam došla samo na ctg i za to je rekla da je odličan. I rekla je kao da čekamo do 10 dana od prelaska termina, ako se u tih 10 dana ništa ne pokrene prirodno, onda ćemo vjerojatno dogovoriti indukciju 🙄
Uh uh, stvarno se nadam da će ti se uskoro pokrenuti nešto da ne moraš čekati još tjedan dana 🤞🤞
SweetDream tak I ja kao jedva čekam rodit više stvarno mi je pun kufer trudnoće, a onda me uhvati panika da kad rodim ništa neću znati, neću se moć snaći sa tim dojenjem, spavanjem, životom, pa ne znam ni sama šta bi više mislila 😂😅 iako ipak malo više navijam za to da Mila konačno izađe 😎
Ana tak je I meni, jedva disem a najjače od svega što mi se osjetno spustio stomak, al svejedno hropćem ko riba na kopnu..
Johnny, sve će bit uredu na pregledu sutra ja vjerujem 💞 moja mala je ko alien u stomaku preko dana, to kud se izvija je fascinantno skroz, ali preko noći je skroz skroz mirna, toliko da sam noćas bila zabrinuta da sam je zgnječila u snu 🤦♀️ a za svekrvu... Skroz te kužim. Moja je danas rekla da nećemo dati nikom da dolazi. Mislim neću ja dati svakako neko vrijeme, ali ona ne kuži da je i ona u toj jednadžbi ne dolaženja. I više mi je to da se oporavim u miru od poroda, nego jer me strah. Ja svojoj kažem da me ne gnjavi s glupostima, jbga, zna bit malo grubo, ali baš mi se ne da trpiti nečije tuđe strahove..
Nadam se i ja da će se pokrenuti. Baš mi je dosta više te trudnoće, pa nikada kraja 🤦🏼♀️ Zadnjih 10 dana mi je posebno teško. Cijelu trudnoću sam se puno kretala, bila aktivna, povremeno vježbala, sada sam baš ograničena nekako jer mi smeta trbuh. Imam osjećaj da je ogroman, stišće me na sve strane, želidac, kičmu, išijas me po noći udara i sijeva kroz lijevu nogu… danas me boli lijevo koljeno, pogotovo u pozi kad treba sjesti/ustati 😭.
Što se tiče dolazaka, rekla sam prvo vrijeme da ne želim ljude po kući jer mi prvenstveno treba mir da dođem sebi od poroda i da se upoznamo i uhodamo s bebicom. Mama i tata su rekli da će doći oko 15.11. iz ZG na dva-tri dana, čisto da vide maloga. Mama je krenula prvo da bi ona odma došla i pomagala mi, rekoh ne treba, samo vi meni dajte mira da dođem sebi 😅 znam da bi se samo svađale, kao i obično.
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Pozz svima, ja sam buduca mama proljetne bebe pa vas htjedoh upitati ima li koja od vas Baby Watcher za prodati ako joj vise ne treba? 😊
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji