Angelly i Ani92 cestitke cure na divnim smotuljcima. Brz oporavak želim.
Teo i Elena dobro dosli u ekipu 💜💙😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Koliko bebica 🥰🥰🥰
Cure koje ste rodile ajmo k nama na bebe da nastavimo divno druzenje 💜💙
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/jesenske-bebe-2021-91701?page=74#position_1155651
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro okruglice i one koje to vise niste 😊
U mene nista novo, sidim s MM i pijemo kavu kraj bolnice. Upravo je odradio pcr i imam rok do petka u 8:35 za rodit 😂😂😂
Njemu je katamaran u 10h tako da se ne vidimo do cetvrtka navecer osim ako Lara ne odluci prije doc 🥰
Sretno svima kojima se nesto pokrece 🍀🤞🏼
Dobro jutro svima, ovoj našoj manjini koja je ostala na ovoj temi ☺️
Ja sam se sad naspavala, užasno umorna jučer i danas bez nekakvog posebnog razloga, ali evo jučer sam popodne sat i pol, navečer normalno otišla spavat u 11 i sad se tek probudila. Mogla bih ja još al mi je već neugodno 🤣
Jučer navečer sam kolko se meni čini osjetila prvi pravi trud, stegnulo me u leđima na 10 sekundi i pustilo. Ove ostale bolove više ni ne računam. Baš sam nestrpljiva više i samo čekam da krene, još je poznanica rodila prije par dana a imala je termin nakon mene, baš sam joj zavidjela 😫🤣
13.11. 🥰👶🏼💙
ponosna.mama navijamo da Lara dođe onda do petka u 8:35 ☺️☺️🤞🏻🤞🏻
Kod mene isto ništa novog. Zadnje dvije noći lijepo spavam, mali je i jutros dosta miran. Izluđuje me ovo iščekivanje, nikako dočekati taj porod… sve nešto osluškujem hoće kakvi simptomi, ali ništa. 🤦🏼♀️ Imam osjećaj kao da ova trudnoća neće nikad završiti. Na poruke s pitanjima kad ću roditi i ima li novosti sam prestala odgovarati, ni ne otvaram ih, previše me uznemiruju kad sam i sama iznervirana od ovog čekanja 🙄 Lijep je dan danas kod nas u Istri, rado bi otišla na neki izletić, ali ne usudim se baš… ne mogu više ni voziti koliko me trbuh smeta, a ni ne mogu sjediti u autu 😅 baš sam izluđena
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Jutro mamice, mi evo popili kavu i spremamo se na pregled, malena je uspavana ko i svaki jutarnji ctg, qli nadam se nekom pomaku u otvorenosti.
Tommy kako si nam ti, ima kakvih naznaka da te puste kuci?
Jutro curke... Ja za promjenu malo bolje spavala,čak sam i sanjala i to da sam rodila 🤣. Bar da u snovima rodim kad zapravo neće još. Maleni je jutros također mirniji pa se ono sve nadam da nije možda zatišje pred buru 🤣🤣
Jedva čekam sutra prvi ctg i na plodnu, da vidim i jesam li šta otvorena. Ima misec dana sam bila prst, da bar reče više ovaj put 😭😭😭.
Jutro cure!
Evo i ja ustala, pije se kavica i vegetiram 😏
Kod mene kiša, a mislila sam danas prošetati po selu malo, čisto da barem izadjem iz kuće, ali izgleda da ništa od toga...
Mirna noć, ništa se ne događa, nema nikakvih bolova. A sinoć sam skakala po lopti barem 2 sata. Al eto...
Meni je u četvrtak prvi ctg I pregled dole, stvarno se nadam da sam barem malo otvorena. Strah me pomisliti da bi mogla prenit 😬😬
Dobro jutro svima, ovoj našoj manjini koja je ostala na ovoj temi ☺️
Ja sam se sad naspavala, užasno umorna jučer i danas bez nekakvog posebnog razloga, ali evo jučer sam popodne sat i pol, navečer normalno otišla spavat u 11 i sad se tek probudila. Mogla bih ja još al mi je već neugodno 🤣
Jučer navečer sam kolko se meni čini osjetila prvi pravi trud, stegnulo me u leđima na 10 sekundi i pustilo. Ove ostale bolove više ni ne računam. Baš sam nestrpljiva više i samo čekam da krene, još je poznanica rodila prije par dana a imala je termin nakon mene, baš sam joj zavidjela 😫🤣
Johnny, hoces mi, molim te, pomoci da saznam kak uci u trudnicku ambulantu u Vž? Neki dan sam bila na transfuziji i prosla sam pored trudnicke na cijim vratima pise da se ne moze uci ako se prije ne prođe trijažni šator (ako nemam covid putovnicu). Gdje se nalazi trijazni sator? Tamo sam usetala na gradiliste trudna do zuba pa su me tjerali, ali trijazni sator pored mikrobiologije nisam nasla. Samo one kontejnere gdje se vrsi testiranje na covid, a tamo mi nije najpametnije stajati..
Ne znam kak vi druge cure, al mene ovo stanje s covidom uzasava, a pogotovo kad cujem da ne daju bebicu ako je mama zaražena ili ko onaj slucaj u Bjelovaru gdje bebicu nisu dali mami jer 30 i nesto sati nisu mogli napraviti test 😢
Naša srećica** 12/2021
Sortiraj odgovore
Najstariji