Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    03. Studeni 2021. 09:36

Jutro ekipice preostala 😎
    Sretno svima koji idu na preglede, javite nam sve nakon, držim fige da ja sve ok i da se pokreću stvari 🍀🍀
    Mateja, hvala ti puno što si javila sve za Sv duh, i meni se to činilo nevjerovatno što pišu, ali eto nikad ne znaš...
    Ja se idem prošetati do trgovine po griz pa ću napraviti sipanu pitu od jabuka jer nam popodne kumovi dolaze, i bacit se na čišćenje, ne znam čega točno više, ali sve u nadi da se nešto pokrene. 
    Noćas pol noći bila budna, prebacila se u drugu sobu gledat tv da ne budim muža. Mala mirna, ništa se ne događa 😬😏

Tonkica111
    03. Studeni 2021. 09:45

Evo mene sa plodne... Ctg nije radila, kao nije potrebno. 2 prsta tek otvorena i plodna mliječna. Dakle nema pomaka osim 1 prsta 😭😭😭😭
    Po procjeni mali već prešiša 4 kg 😭😭😭😭.
    Jedino šta me cilu da prostite isprčkalo pa sam i malo prokrvarila... Možda to pokrene šta hahahah

Lady.D
    03. Studeni 2021. 09:51

Jutro okruglice i mamasite...ja evo pijuckam kavu i gledam Prijatelje. Cekam dostavu i ne mogu se mrdnuti iz stana, a planirala sam makar malo danas prosetati dok ne padne kisa opet. 
    Tommyfame, sretno danas! Samo hrabro...uskoro ces se maziti sa svojim malenim smotuljkom. 💪🤩🥳
    Buhtlica, stomak ti je presladak. I da, ni ja ne vidim te tvoje nabrojane kile. Otici ce to sve s porodom. 😉
    Mateja2602, hvala ti na iskustvima sa Sv. Duha. Ako se sjetis jos neceg zanimljivog napisi nam. Znas da nas sve zanima. 🤗 

Mateja2602
    03. Studeni 2021. 10:34

Evo moje priče..
    Lažnjaci su me počeli šibati u petak navečer (29.10.), nakon onog početka ispadanja sluznog čepa šta sam vam prijavila 28.10. Lažnjaci su se nastavili sve do subote navečer gdje su počeli snažniji trudovi koji su se širili iz kičme. I otišla sam fino spavati jer sam mislila da to nije ništa. Ali nisam mogla zaspati pa smo ipak krenuli za rodilište čisto da sam ja mirna i da znam da je sve ok. Oko 2 u noći su me pregledali i rekli da sam otvorena 1-2 prsta i da će me zadržati i staviti me u predrađaonu. I tamo sam fino bila do ujutro kad su me ponovo pregledali i rekli da sam otvorena 3-4 prsta. Dogovorili smo epiduralnu i drip. Tek kasnije popodne su me stavili u rađaonu gdje mi je došao i dečko, nakon svega šta je trebalo obaviti za epiduralnu. I kad je stavljena ta drogica, znači cure - to je top!! 🤩 (a bila sam jedna od onih šta se boje igle i rekla sam da nebi uzela epiduralnu nema šanse). Tako da ako se koja imalo dvoumi ja vam ju toplo preporučam. Malo je reći koliko sam oduševljena bila. Sa dripom sam se jako brzo otvorila, ali su imali jako puno poroda i jednostavno mislim da su me zaboravili pa mi je epiduralna počela popuštati u dva navrata tako da sam dobila tri doze. Dosta dugo je sve trajalo jer opet kažem, zaboravili su na mene i drip mi nije uopće kapao kako spada dok im dečko i ja nismo rekli kad su došli u obilazak. Ali na kraju je malecka došla prirodnim putem uz dugu borbu od više od 24 sata od mojih pravih trudova. 😂 Izgon mi je bio super. Morali su me recnuti malo, ali ništa strašno. 😊 Vjerujte da je ona zbilja istinita kad kažu, sve se zaboravi kad vidite to vaše malo čudo pored vas. 😁 Možete vi to ženske!! 💪🏻😄 Sretno svima vama koje još čekate na svoje malene smotuljke, svakako vas pratim i dalje i navijam za vas! 🙌🏻🥳🤩 I samo dišite! Nemojte se derati i trošiti energiju. U disanju je spas. 😃 Mislim da je meni to zbilja dobro došlo kod otvaranja. Sretno još kednom svimaaa!! 🥰❤️

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Sanjarka88
    03. Studeni 2021. 10:39

Mateja ma top porod 🤩 bravo mamasita!

Sta se disanja tiče a to mi se i zadnji put desilo.
     One zadnje trudove pred izgon ja ne uspijevam prodisati
    Meni se tijelo toliko zgrči do boli da ne mogu nista 🥺

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Studeni 2021. 10:40

Sanjarka88 🤍

Zgrči OD boli*

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mateja2602
    03. Studeni 2021. 10:41

Lady.D

Jutro okruglice i mamasite…ja evo pijuckam kavu i gledam Prijatelje. Cekam dostavu i ne mogu se mrdnuti iz stana, a planirala sam makar malo danas prosetati dok ne padne kisa opet.
    Tommyfame, sretno danas! Samo hrabro…uskoro ces se maziti sa svojim malenim smotuljkom. 💪🤩🥳
    Buhtlica, stomak ti je presladak. I da, ni ja ne vidim te tvoje nabrojane kile. Otici ce to sve s porodom. 😉
    Mateja2602, hvala ti na iskustvima sa Sv. Duha. Ako se sjetis jos neceg zanimljivog napisi nam. Znas da nas sve zanima. 🤗

Lady.D, hrana vam je super na Sv. Duhu. 😊🙌🏻 Moram ih pohvaliti. Stvarno su porcije obilate i fina je kuhinja. Bar meni. 😁 I curke pitajte osoblje ako vam treba bilo kakva pomoć oko bebice, pomoć oko dojenja, presvlačenja ili bilo što slično. Jer ovako se sami neće baš nuditi (ovisi i o smjeni), zato bolje da ih preduhitrite i pitate. Ako vidite da bebica ne papa kako treba ili da je nervozna jer je gladna samo ih pozovete i tražite da daju bebi nadohranu. Tu zbilja nemate brige jer će ju rado nahraniti i donjeti vam ju nazad kad je sita. 🤩 Ako se još čega sjetim javim vam. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mateja2602
    03. Studeni 2021. 10:50

Sanjarka88 🤍

Sanjarka88, ma šaljem ti zagrljaje u Split! ❤️😘🤗 A vjerujem da je teško pogotova vama koje ste bez bilo kakvih “ublaživača” rodile. Zato vama svaka čast! I ja bi vikala sigurno. 😱🤣  Ali to da se tijelo grči od boli, živa istina. Meni se isto grčilo jer su me trudovi tiskali iz kičme i bubrega prema preponama, zdjelici i nogama. Samo kaj to deranje zbilja popije energiju i onda na kraju nemaš snage za izgon. 
    Evo i moje miške. 
    https://ibb.co/1MPDFs4

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

bumac95
    03. Studeni 2021. 11:08

Ponosna.mama ja sam iz Rijeke pa mislim da je situacija sa vremenom nekako slična (osim sto imamo vise kiše 😂).
    Klima mi je upaljena 00/24 na 22 stupnja. Ona se onda sama pali/gasi po potrebi. Meni je to skroz okej temp. Muž hoda u kratkim majicama, ja u dugim, a beba ima kratki bodi + nešto dugo preko. 
    Obzirom da se grijemo na klimu zrak je suh i nabavili smo dva difuzora. Jedan je u dnevnom a drugi u sobi. Prošle godine sam ih uzela na nekoj fejs stranici za okej cijenu (oko stotinjak kuna). Inače unutra stavljam od pranorame ulje za pluća neko (stariji ima bronhitise pa nam je to preporučeno), ali sad otkako je i beba tu sam prestala jer se ne preporuča mladima od 2 ja mislim. 
    Mogu ti poslikat difuzor ako te zanima kako izgleda :)

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    03. Studeni 2021. 11:09

Mateja preslatka je 🥰🥰
    Topim se na curice obzirom da su mi ostale neostvarena želja 😍😍😍

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.