Ja sam luda od ovog stajanja u kući, užas kako ja nisam naviknuta na to. Mislim da ću sutra u king cross ić kupovati božićne ukrase da se malo oraspolozim 😂🤣
Buhtlica34, u potpunosti te razumijem. Ja sam danas doslovno preležala i samo nesto trpam u usta. Nisam naviknula biti u stanu cijeli dan, vani grozno vrijeme. A ova korona me bas zivcira...svi mi govore da ne idem nigdje i da se pazim jos ovo kratko vrijeme. A ja bi makar prosetala po nekom shopping centru, samo da izađem malo među ljude. 🙈🙄
Daaaa, znači danas su me nazvali majka i brat da ne skitam nigdje nego tuda oko kuće da ne pokupim koronu, a jučer mi je uspanicena oko toga bila svekrva. Baš sam popizdila. Pa šta ću oko kuće šetati, ne ispunjava me to nikako 😏😏
A ja se upravo vratila iz jednog centra i dođem doma i čitam da su u splitu 2 trudnice u malo lošijem stanju, u zagrebu jedna rodilja umrla, druga na aparatu.... I bome malo me sad već strah... Ne znam šta bi mislila, a najgore mi je šta ujutro počinjem ić na plodne vode i to je svako drugi dan, a kao bolnica i rodilište puni korone. Nekako mi ne pari da će me maska i dezinfekcijsko sredstvo spasit... Ne mrdam više nigdi. Nadam se da će nas sve zaobić ta korona!! 🙏
A ja se upravo vratila iz jednog centra i dođem doma i čitam da su u splitu 2 trudnice u malo lošijem stanju, u zagrebu jedna rodilja umrla, druga na aparatu…. I bome malo me sad već strah… Ne znam šta bi mislila, a najgore mi je šta ujutro počinjem ić na plodne vode i to je svako drugi dan, a kao bolnica i rodilište puni korone. Nekako mi ne pari da će me maska i dezinfekcijsko sredstvo spasit… Ne mrdam više nigdi. Nadam se da će nas sve zaobić ta korona!! 🙏
Daaaa, danas su bas bombardirali s tim vijestima o trudnicama i koroni. Koji god portal otvorim, glavna vijest. Bas me smara to sve. Nadam se da cemo sve izdrzati jos ovo malo. Nema druge, nego paziti se.
A ja se upravo vratila iz jednog centra i dođem doma i čitam da su u splitu 2 trudnice u malo lošijem stanju, u zagrebu jedna rodilja umrla, druga na aparatu…. I bome malo me sad već strah… Ne znam šta bi mislila, a najgore mi je šta ujutro počinjem ić na plodne vode i to je svako drugi dan, a kao bolnica i rodilište puni korone. Nekako mi ne pari da će me maska i dezinfekcijsko sredstvo spasit… Ne mrdam više nigdi. Nadam se da će nas sve zaobić ta korona!! 🙏
Daaaa, danas su bas bombardirali s tim vijestima o trudnicama i koroni. Koji god portal otvorim, glavna vijest. Bas me smara to sve. Nadam se da cemo sve izdrzati jos ovo malo. Nema druge, nego paziti se.
Taman sam mužu napisala da nećemo imat nikakve babinje i to... Da mi još doma donese ko.
Inače smo pre društveni đir i imamo veliku ekipu, al morat ćemo ta kućna druženja i večere ipak sad malo odgodit za bolja vrimena. Bar dok se ne smiri malo sve. Ovo maloprije mi je baš pleska bila od rodilje te, a sad i da je neka beba od 20 i nešto dana isto.
Previše za danas.
A dobro, ne zna se još da li su oni uz to imali i neke druge bolesti.. Mislim i meni je to sve strašno čitati, ali naši mediji još više potenciraju širenje straha i panike, ne razumijem što im je točno cilj. Da, treba se paziti i ograničiti malo kontakte, ja ću to prvenstveno napraviti da me ne o dvoje od bebe u slučaju da budem pozitivna, iako ne vjerujem da ću se zaraziti jer sam već prebolila koronu. Pa me je nekako manje strah, iako znam da postoji mogućnost da se opet zarazim.
A super ako je 72h,onda ima nade da me neće ostaviti u bolnici na promatranju do poroda..kaj da? To s bodijima fakat nisam znala,doduše nisam se ni raspitivala nešto jer kategorički odbijam činjenicu da fakat moram rodit 🥴
Al sam skužila danas po trudničkoj da je fakat navala i bas si mislim jebote,ovo Valentinovo je stvarno bilo plodno 🤭
A i ove info u vezi korone totalno ne želim citati,filtriram vijesti,tj pratim samo trash za bez mozga i razmišljanja..🙊
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Buhtlica trbuščić ti je presladak 🥰🥰
Ja danas prošetala po Plodinama 😂 dragi radio cijeli dan, a meni bilo dosadno za riknut 😒 Vijesti općenito ne pratim i ne slušam, pogotovo ne kad su o koroni jer su dojadili već odavno s tim širenjem straha i panike 🙄
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
A dobro, ne zna se još da li su oni uz to imali i neke druge bolesti.. Mislim i meni je to sve strašno čitati, ali naši mediji još više potenciraju širenje straha i panike, ne razumijem što im je točno cilj. Da, treba se paziti i ograničiti malo kontakte, ja ću to prvenstveno napraviti da me ne o dvoje od bebe u slučaju da budem pozitivna, iako ne vjerujem da ću se zaraziti jer sam već prebolila koronu. Pa me je nekako manje strah, iako znam da postoji mogućnost da se opet zarazim.
Bas sire paniku...sto je najgore konacno je i Markoticka rekla sluzbeno da se trudnicama ne preporuca cijepljenje. Nego onim zenama koje planiraju trudnocu ili eventualno poslije poroda. I onda mediji pisu da su trudnice koje su u losem stanju necijepljene. Pa kada da sam se i cijepila kad sam saznala da sam trudna sredinom 3. mjeseca, a s cijepljenjem su krenuli pocetkom travnja koliko se sjecam i nije bilo govora oko toga da se cijepim u ovom stanju.
Hej cure, mamice kako ste mi?
Ovo sto se tice covida i trudnica..evo neznam sta da mislim o tome.
Nisam antivakser, daleko od toga. Prebolila sam covid i jednom je dosta, planiram se cijepiti prvom prilikom.
No nekako mi se cini da su trudnice vise u fokusu nego prije, tako da nekako mi se cini da zele da se sve cijepimo pa nas cak malo i zele zastrasiti..evo neznam 🤷
Nego, inace ste mi dobro?
Ja evo sutra idem upoznat svog sina 🙈🙈 dosla danas na pregled, Njeno Velicanstvo stavilo prste unutra i veli: sutra sekcija.
Jos uvijek me nije ulovila frka hahhaa taman sam se fino udomacila tu hahah sama sam u sobi, gledam tv, vjesim na mobu,donose mi jesti haha
Nadam se da ce mi i ostat boravka tu biti lagodan ko sad haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji