Tonkica i ja sam danas 40 + 1, a termin mi stavili 31.10. 😅 ajde ajde, navijamo za naredna tri dana 😄
Ani92 čestitam!!! 🥰🥰 uživajte u maženju ☺️☺️
——
Nama se nakon tartufa jelo nešto slatko 😅 a frigo smo skroz ispraznili zadnjih dana… i gledam gledam šta bi mogla zamutit, palačinke mi već na uši idu van. I sjetim se maminog kolača, nađem recept na netu, ispekla i zamutila sve, sad čekam da se stisne pa da navalimo 😂😂 ako koju zanima, evo recept: https://www.coolinarika.com/recept/limun-snite-b6858804-63f0-11eb-95ba-0242ac120018
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Dođe mi da se uputim za zagreb kad vidim kako bez problema dobijete epiduralnu.... Ja ću je baš spomenit, al mislim da mogu sanjat o njoj... Tragedija...😭😭 Možda mi se poklope zvijezde pa bude kojeg anesteziologa.
Ani I sanja čestitam vam od srca na vašim bebicama 💖💞
Lady D, ja sam jedino upamtila da se za bolognese govorilo 🤣 tako sam i ja mislila kao kuhat ću i pripremit sve da imam za 2 tjedna, ali meni se već tjedan dana ni ovako ne kuha a kamoli za nakon poroda, pa sam odlučila ne biti tvrdoglave ovnica i prihvatiti da mi svekrva, koja živi ispod nas, kuha ručak svaki dan 😎😅 već sam joj rekla samo juhu, lešo meso, kuhanju mrkvu i krumpir, rižu i piletinu. Da mi je znat koliko ću izdržat na tome... Pogotovo jer sam zadnjih dana ko vuk, metem sve pred sobom 🙈

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
dg. teratozospermia
04/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET -
Heeej cureee :)
Cestitam novim mamicaaaamaaa 😘😘😘😘
Jao citam o vasim ruckovima ajmeee tartufiii ❤️❤️❤️ ajme! ajme! ajme!!
Kod mene turbolentno cijeli dan!
Jos uvijek sam u bolnici..ujutro se borim sa nadrkanom sestrom kako se mjeri tlak pa do toga da je rekla da ce nizi upisati, pa smo se posvadale.
Nakon toga sam dusu isplalala doktorici i rekla sam joj da se osjecam ko matuzela jer nist neznam i nitko mi nist ne govori..
Onda je dosao ctg..otkucaji od 180-200..pa nisi dobro legla pa mici jastuke, zuri u strop. Aj pao na 170..doktorica gleda hoce potpisati ili ne..
Aj ponovit cemo ga poslije rucka. Rucak boze pomozi, ukinuli mi sol, zacine..aj prozvakala nesto.
Setala da se gospodin probudili i skuzim kako mi je stomak kamen!
Stavili me na ctg ona 180-190, nemaju ctg za trudove. Nakon sat vremena dolazi doktorica i dere se na sestre sto je nisu zvali!!
Veli ona ovo definitivno ne potpisuje! Skidaju me sa ctg-a i salju u rađaonu. U meduvremenu saljem braticu slike ctg-a.
Veli on sad cu ih ja nazvat
Dolazim tamo, stavljaju me na ctg..otkucaji se smiriti i odjednom krenut trudovi sibat! Do 50!
Nakon sto je bratic (on je gin u Sl.Brodu) nazvao, svi se sletili ko golubovi na krosan, pitaju me koji je plan poroda, svako malo mjere tlak (135/95), doktorica me zabavlja..
Bila sam na ctg-u 3,5 sata. Uredan je tnx God! Ponavljam ga u 20h.
Posto sam otvorena 2 prsta, dog smo se da cemo pustiti da krene prirodno.
Ugl vesel dan!

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Jaooo Tommy baš te maltretiraju…sve to samo stvara nepotreban stres i nimalo ne pomaže porodu. Samo hrabro i ne daj se 💪🏻💪🏻🤞🏻
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Heeej cureee :)
Cestitam novim mamicaaaamaaa 😘😘😘😘
Jao citam o vasim ruckovima ajmeee tartufiii ❤️❤️❤️ ajme! ajme! ajme!!
Kod mene turbolentno cijeli dan!
Jos uvijek sam u bolnici..ujutro se borim sa nadrkanom sestrom kako se mjeri tlak pa do toga da je rekla da ce nizi upisati, pa smo se posvadale.
Nakon toga sam dusu isplalala doktorici i rekla sam joj da se osjecam ko matuzela jer nist neznam i nitko mi nist ne govori..
Onda je dosao ctg..otkucaji od 180-200..pa nisi dobro legla pa mici jastuke, zuri u strop. Aj pao na 170..doktorica gleda hoce potpisati ili ne..
Aj ponovit cemo ga poslije rucka. Rucak boze pomozi, ukinuli mi sol, zacine..aj prozvakala nesto.
Setala da se gospodin probudili i skuzim kako mi je stomak kamen!
Stavili me na ctg ona 180-190, nemaju ctg za trudove. Nakon sat vremena dolazi doktorica i dere se na sestre sto je nisu zvali!!
Veli ona ovo definitivno ne potpisuje! Skidaju me sa ctg-a i salju u rađaonu. U meduvremenu saljem braticu slike ctg-a.
Veli on sad cu ih ja nazvat
Dolazim tamo, stavljaju me na ctg..otkucaji se smiriti i odjednom krenut trudovi sibat! Do 50!
Nakon sto je bratic (on je gin u Sl.Brodu) nazvao, svi se sletili ko golubovi na krosan, pitaju me koji je plan poroda, svako malo mjere tlak (135/95), doktorica me zabavlja..
Bila sam na ctg-u 3,5 sata. Uredan je tnx God! Ponavljam ga u 20h.
Posto sam otvorena 2 prsta, dog smo se da cemo pustiti da krene prirodno.
Ugl vesel dan!
Jel ovo KBC Split? Miriše na to. Sritno! 🤞🏻
...Kreteni.
Drž se Tommy, nadam se da će sve biti dobro i da uskoro imaš svoju bebicu 🍀

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
dg. teratozospermia
04/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET -
Mi sutra idemo prvi put na pregled u bolnicu, iščekivam ga kao da je prvi put 🤩 pošto moja ginek nije baš pričljiva bila, pa se nadam da će mi tamo više toga reć, napravit će bolji pregled jer imaju bolju opremu i 4D i to me baš veseli. 😄

👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Ani92 čestitam , dobrodošlica Eleni neka je živa i zdrava ♥️🎈🎊🌹
Tommy još malo i brojimo baš sitno sa tobom🙌 neka bude brzo i što bezbolnije.

url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji