Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    28. Listopad 2021. 20:04

Sanjarka88, odlično si ti to odradila, a Luka je presladak 🥰💞
    Odmaraj i uživajteeee 🍀💞
    Mateja pa tvoja Vita je isto tvrdoglavica mala, to su te škorpije, svojeglave od začeća 😅🤣

Lady.D
    28. Listopad 2021. 20:13

Sanjarka, bas si me nasmijala. Super sto si cijeli porod dozivjela pozitivno i opisala ga na tako komican nacin.  Luka je divan! Zelim ti da sto prije budete skupa svi. 🤗😘
    Mateja, skuzila je Vita da je na Duhu guzvanac, pa se malo strpila. Ne brini, nadajmo se da ce se situacija malo popraviti kada nase bebice odluce izaci van. Vjerujem da ce sada i ranije pustati iz bolnice, kako bi rasteretili malo krevete.

• buhtlica34
    28. Listopad 2021. 20:26

A isto mi je čudno da i dalje svi navaljuje na SD, kad je sad pratnja čak i na Merkuru dozvoljena.. Al dobro, nadam se da će se smiriti to malo...
    Našla sam još neke vježbe za poticanje trudova, ja ću ih sutra raditi, jer danas sam se pentrala na SD pjehe pa sam malo umorna 🤣 evo link ako još tko bude želio probati
    https://youtu.be/7SkbHdjPYho

sanja0508
    28. Listopad 2021. 20:36

Sanjarka-cestitam na ovom predivnom malom cupavom deckicu. Zelim ti brz oporavak i da ste sto prije kod svoje kuce. Saljem veliku pusu iz bolnice u kojoj se ne dogada nista 🤣😘

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Mokosh
    28. Listopad 2021. 21:18

Sanjarka, cestitam! Uzivaj u malenom smotuljku. ❤ A opis ti je top. 😁 Ostalim curama takoder cestitke na bebacima. Samo neka su zdravi. 😊🥰 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• Mia38
    28. Listopad 2021. 22:16

Cestitke svim novim mamama ovih dana.... događa se nesto tu nakon male pauze... kod mene nista... cak ni laznjaci samo malo nervoze zadnjih dana... u jednom trenu bi da krene  vec jednom, u drugom trenu me panika..

Tonkica111
    28. Listopad 2021. 22:32

Sanjarka blage ti se!!! Odličan opis poroda 🤣 Probat ću i ja užicat epiduralnu iako to ovdi ko nas u splitu i ne ide baš tako lako šta je žalosno... Aime jedva čekam više rodit ljudi moji, u kršu sam teškom, svaka košćica boli.... Ajmo mali vankaaaa!!! 

• Johnny
    29. Listopad 2021. 08:31

Žene čestitam na vašim bebicama, Sanjarka, ovih 5 sati zvuči 🔝, da mi je takav porod potpisala bih odmah 🤣
    Mi idemo danas na pregled, nadam se da ćemo brzo bit gotovi, pišem vam kasnije ishod.
    Mene konstantno muče neki bolovi pa u leđima pa menstrualni ali sam već tak navikla da ih ignoriram, ionak dolaze i odlaze kak im se hoće bez pravila. Ne znam tko je napisao već prije da se boji da nit neće prepoznat prave trudove uz ove lažnjake, tak se i ja osjećam 😅 

13.11. 🥰👶🏼💙

• buhtlica34
    29. Listopad 2021. 09:49

Jutro ekipa!!!
    Kako smo na ovo tmurno I maglenasto jutro??
    Ja sam noćas konačno spavala 🥳🎉 čuvam malu od frendice pa cilo jutro gledam frozen 😅🤣 kaže moj muž pripremamo se 🙈
    Danas sam čak i imala nekakve bolove u stomaku,bas me Probilo par puta.. 

preggo_life
    29. Listopad 2021. 10:23

Cure dajte mi molim Vas savjet, nisam sama pametna kaj da radim. 
    Jucer sam došla na dogovorenu hospitalizaciju zbog secera. Tek danas ujutro sam na viziti dobila više informacija, al opet nedovoljno i suprotno onome kaj je rekla doktorica koja me pregledavala i predložila hospitalizaciju. Znači iako sam ja došla s mišlju da će me inducirat, jutros na viziti donesena odluka da se čekaju moji prirodni trudovi. Citiram doktoricu - "pustit ćemo prirodu da se pobrine za vas". Nisam se baš snašla jer sve ide jako brzo i ovo mi je prva vizita u životu pa nisam stigla postavit nikakvo pitanje, al ideja je da ostanem u bolnici i čekam. S obzirom da je sa mnom i bebom sve ok (komentirali su da su nalazi super), a meni je stvarno užasno ovdje, al bas užasno, ja bi najradije otišla doma cekat svoje trudove i po potrebi dolazit na kontrole (ionako je ctg ujutro jedina kontrola, ostatak dana nista, a živim 15 min od bolnice). Kaj bi vi napravile na mom mjestu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.