Ii evo konačno sam spremila u čemu iznosim bebicu s njenom dekicom 🥰 i jedva čekamm ❤️
https://ibb.co/k6XnJ5q
https://ibb.co/ZSSZtXj
https://ibb.co/TYjRTXh
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Ciao svima! Danas nemam ništa za prijaviti, kod nas sve mirno. Naspavala sam se dobro, buđenje u 6 jer mi se piškilo, zaspala u 7 pa na nekih sat vremena. Išla vaditi krv, u 13:15 danas imam pregled u bolnici, nadam se da će mi reći da se počinjem otvarati. Držimo fige 🤞🏻
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Pozdrav ženice drage! 🤩
Vidim da ima puno vas koje se niste naspavale sinoć i baš mi vas je žao. 😔 Nadam se da će ova, današnja večer biti puno mirnija i da ćete uspjeti čornuti onako “po pravo”. 😴😎 Držim vam svima fige! 🤞🏻🤞🏻
Ja sam jučer išla do Lidla i nije bilo one vreće u veličini 62/68, pa sam baš bila tužna. Vreća je stvarno odlična, i baš mi se jako svidjela i u živo kad sam ju vidjela. 😩
Ali sam onda kupila dva bodija i jednu vesticu - jer eto, morala sam kupiti nešto. 🤦🏼♀️ Idem slikati pa stavim naknadno fotku.
SweetDream15, znači sobica je med medeni! ❤️🥰🤩😍 Prekrasno si ju uredila i malena Lana će biti oduševljena sigurno. 😍😍 A robica za izlazak, dekica, medo odijelce, pa sve je tolikooooo slatko. 😍😍 Predivno! 🥰
Johnny, joj baš mi je žao šta se toliko patiš sa zatvorom. Probaj uz Donat suhe šljive i smokve. Meni to zbilja pomaže. Nadam se da će i tebi to biti ok i da se više nećeš toliko mučiti. ❤️ Ili skuhaj cappuccino sa toplim/vrućim mlijekom, možda i to pomogne. Držim ti fige. 🤞🏻
Sretno svima na pregledima danas. 🎉🥳🙏🏻❤️🤗 Čekamo izvještaje. 😉
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Evo slikice šta sam kupila. 😅
https://ibb.co/1zFB8C4
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Bas sad čitam vijest kak je kolona ljudi ispred Vinogradske za testiranje, čeka se satima, a ja sutra moram ic. Bas mi stvara nelagodu to što moram ic tamo među sve te ljudi, valjda neću pokupit nešto sad pred kraj... 😐
Mislila sam ic preko reda - kaj mislite hoće mi srat neko? 😀
Jutro cure! Il bolje rečeno dan 😂😅
Ja sam odspavala na kraju of 8 do 10ipol, wuhuuu 🥳🥳
Ali šta je to noćas bilo, pa nitko nije spavao!!
Sweet I Mateja, super su vam ulovi!
Danas sam ko da me neko prožvako I ispljunio, ne mogu o sebi...
Book cure, vidim da vas je puno koje su nocas lose spavale. 😔 Ja sam cak i ok provela noc, ne mogu se zaliti. Ali zato me danas bas nesto opralo, nista mi se neda, bezvoljna sam i nervozna. Odlucila sam provesti dan na kaucu i cekati da prođe lose raspolozenje. 🙈
E da, dobila sam mail sa Sv. Duha. Narucena sam 05.11. na prvi pregled. Tad cu biti 37+6.
SweetDream15, krevetic je wow! Predivno si to uredila za malu Lanu. Pravi mali zenski kutak.
Robica za izlazak je isto preslatka, taman za malu princezu. 😍🤩
Johnny, uh ne mogu zamisliti taj grozan osjecaj. Probaj sa onim sokom od sljiva sto su cure ranije spominjale. I svakako nije na odmet pijuckat Donat. Nadam se da ces si uspjeti nekako olaksati.
Mateja2602, preslatko je ovo iz Lidla. Zao mi je sto nisi uspjela naci vrecu. Mozda je ostalo u nekom drugom ducanu na stanju.
Buhtlica34, nas dvije smo ocito danas slicnog raspolozenja. Zato danas dekica, netflix, nesto fino za papati i cekanje da nam se vrate dobre vibracije. 🤗
Bumac95 🥰 Mateja2602, buhtlica34, Lady.D ❤️
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Bas sad čitam vijest kak je kolona ljudi ispred Vinogradske za testiranje, čeka se satima, a ja sutra moram ic. Bas mi stvara nelagodu to što moram ic tamo među sve te ljudi, valjda neću pokupit nešto sad pred kraj… 😐
Mislila sam ic preko reda - kaj mislite hoće mi srat neko? 😀
Ma trebao bi biti poseban red za trudnice i mame i bebe. Ne brini, guraj se preko reda. Barem je tako kod mene, a tako sam cula da su i moje cure iz Rijeke isle.
Mateja2602-predivna robica, kada vidim tako nesto poželim si roditi curicu, ali kada pomislim ponovo da moram biti trudna i strahovati od poroda odustanem 🤣🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji