Cordisoo cestitke, dobro nam dosla mala Karla🥰
----------------------------------------------------------------------------------Ja u TA Vinogradska. Neki kaos danas. Od 10 i 30 uspjela obaviti samo UZV. Malena procjenjena na 3400 g, sve uresno. Jos cekam ctg,pregled pa onda valjda i konacni dogovor za indukciju. Ima jos koja u cekaoni? 🙈
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Mateja2602, joj nisam ti baš u nekoj formi, mislim bila sam prije trudnoće, ali sam ko ovca kad zapikiram da nešto moram 🤣 a kako smo uređivala bili stan onda sam zapikirala da što prije moram sve srediti, zato sam toliko rintala iako su mi svi govorili da stanem 🙄😳
Uglavnom nadam se da će te babe biti u pravu na kraju 😎
Joj ja tek u četvrtak prvi put u TA, idem na Sv duh. Ide još koja cura taj dan?
Sanjarka,pripremaj se zeno. Uskoro dolazimo do 2000 te stranice🤭
Neko zatisje pred buru ja bi rekla,mislim da ce sad par bebica od jednom stici🥰😍🤩
Sretno svima kojima se nesto pokrece😘
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Hhooooj Buhtlica a ja sam u petak u 8h tamo 🤣 a vidim da smo nas dvije stvarno tu negdje makar je meni dr rekla najkasnije u 39tt porod ako budem dotad ovako izdržala 🙏
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Hej cure, obavila ja danasnji ctg hahaha sve ok. Opet za 2 dana, a onda racunam da ce me tada ostaviti i za vikend mozda i poroditi radit tlaka.
Danas setala cijeli dan, kupila u lidlu onaj skafander za bebicu pa neka ima za zimu 😍
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Tonkica ne ostavljaj me samu, ako nas Sanjarka ostavi, Vice i Lara ce se druzit u sobi 🤗
Evo MM otisa jutros na teren pa sam uvatila napokon vrimena za sredit krevetic po gustu bez da on vidi koja je boja 🙄
Rekla san mu da cu ga prekrit lancunom da ne pada prasina i da ne gleda ni slucajno ispod ako ne zeli znat spol tako da napokon mogu i ja uzivat par dana u robici i stvarcicama za moju curu.
Evo drage forumasice donosim vam sa malim zakašnjenjem priču kako je 20.10. na svijet stigao mali (veliki) Jakov. Nakon što smo obavili pregled 19.10. (što sam vam javila) i dobili termin za indukciju, taj isti dan u 20 h navečer kreću prvi trudovi. Naravno, nisam odmah shvatila o cem se radi, ali u 10 sam počela aktivno pratiti razmake i zaključila da je to to. U pol 1 ujutro smo se javili u Vinogradsku. Imala sam produktivne prirodne trudove i potpunosti otvorila sama, ali beba se nije spustala. Onda me spajaju na drip da pojačaju trudove oko 10 h ujutro. Nakon nekoliko sati, isto kao što je bilo i cardisoo, nalijeganje na trbuh, tiskanje, drama, ali kod mene nije urodilo plodom pa sam u 13 h poslana hitno na carski gdje je rođen Jakov, velika beba od 4420 g I 52 cm. 😊
Uzela sam epiduralnu nekad u pol cijele priče, ali isto mi nije bila u potpunosti efikasna i osjetila sam dobar dio svega, iako mi je u vremenskim periodima kad je djelovala bilo super i čak sam uspjela odspavati. Taj zadnji dio na dripu sam osjetila većinom, a toliko sam bila iscrpljena da sam između trudova uspijevala zaspati što nikad nisam vjerovala da je moguće 😄
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Uglavnom, bilo mi je jako teško kad su mi rekli nakon sveg toga da moram na carski i čak sam se rasplakala. Ovdje moram spomenuti da su svi doktori, babice, sestre bili prekrasni. Ništa nisu radili bez mog pristanka, trudili su se da mi olakšaju, da me nasmiju i oraspoloze. Tako je bilo i kasnije na odjelu, bas sam jako zadovoljna sa pristupom u Vinogradskoj. Ako hoćeš dojit pomoć će ti, ako nećeš nahraniti će bebu, presvuc ce bebu, odnest ju na čuvanje ako se želiš odmoriti. Baš sam i više nego ugodno iznenađena.
Čak su pitali jel želim da mi daju čepić prije radaone da obavim wc. Dakle, nema klistira uopce, a ovo ti je na izbor jel želiš. To me baš iznenadilo.
Curke, vidjela sam da ste dosta iskomentirale vezano uz Vinogradsku kako ide postupak, ali ako tko ima još kakvih pitanja pratim vas do kraja pa pomognem ako budem mogla 😊
Cardisoo, čestitke od srca, želim vam brz oporavak I povratak kući!❤❤
Sanjarka, evo i od mene mali doprinos za 2000 stranica! Držim fige da što prije krene! I 🤞🤞😊
Hvala vam svima Koje ste pitale za novosti vezano uz Jakova I mene, bas ste drage 😘
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Uglavnom, bilo mi je jako teško kad su mi rekli nakon sveg toga da moram na carski i čak sam se rasplakala. Ovdje moram spomenuti da su svi doktori, babice, sestre bili prekrasni. Ništa nisu radili bez mog pristanka, trudili su se da mi olakšaju, da me nasmiju i oraspoloze. Tako je bilo i kasnije na odjelu, bas sam jako zadovoljna sa pristupom u Vinogradskoj. Ako hoćeš dojit pomoć će ti, ako nećeš nahraniti će bebu, presvuc ce bebu, odnest ju na čuvanje ako se želiš odmoriti. Baš sam i više nego ugodno iznenađena.
Čak su pitali jel želim da mi daju čepić prije radaone da obavim wc. Dakle, nema klistira uopce, a ovo ti je na izbor jel želiš. To me baš iznenadilo.
Curke, vidjela sam da ste dosta iskomentirale vezano uz Vinogradsku kako ide postupak, ali ako tko ima još kakvih pitanja pratim vas do kraja pa pomognem ako budem mogla 😊
Cardisoo, čestitke od srca, želim vam brz oporavak I povratak kući!❤❤
Sanjarka, evo i od mene mali doprinos za 2000 stranica! Držim fige da što prije krene! I 🤞🤞😊
Hvala vam svima Koje ste pitale za novosti vezano uz Jakova I mene, bas ste drage 😘
Tienna, eto te! Toliko puta si spomenuta da smo te dozvale. 😊🙌🏻 Čestitam mamita od srca na rođenju malog (velikog) Jakova, a njemu želim toplu dobrodošlicu među jesenske bebe! ❤️🥰🤩🥳🎉😍 Brz i lagan oporavak popraćen sa maženjem i uživanjem u tvom malenom smotuljku. ❤️🤱🏼 Hrabrica si baš i fino si ti to sve izgurala na kraju. Sad ide onaj divan dio. Uživajte. ❤️😘
—————————————
Bravo curke za dobre preglede! 🎉🥳🤗 Baš mi je drago da sve prolazi kao po špagi i da su bebice kako treba. Milina. 🙌🏻😊
———————————
Buhtlica34, neka si ti bila vrijedna i u pokretu. 😁 Obavila si sve šta si zacrtala tako da nemaš brige kasnije. I držim fige da se tebi svakako ostvari ta naša selska uzrečica. 🍀🙏🏻❤️
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Tonkica ne ostavljaj me samu, ako nas Sanjarka ostavi, Vice i Lara ce se druzit u sobi 🤗
Evo MM otisa jutros na teren pa sam uvatila napokon vrimena za sredit krevetic po gustu bez da on vidi koja je boja 🙄
Rekla san mu da cu ga prekrit lancunom da ne pada prasina i da ne gleda ni slucajno ispod ako ne zeli znat spol tako da napokon mogu i ja uzivat par dana u robici i stvarcicama za moju curu.
Ne sekiraj se🤣... Ja kakve sam sriće prinit ću 2 tjedna ka i prvi put...na kraju ću zadnja rodit 😭😭😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji