Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    25. Listopad 2021. 10:18

Jutro cure!!!
    Cordisoo čestitam na djevojčici divnog imena, želim ti brz oporavak i što skoriji odlazak kući 💞🎉
    Lady D, svi si tako divno sredila, bebač će imati predivan kutak 💖 i ja sam gledala te vreće u Lidlu, kakve ti se čine? Jesu tople, koju si veličinu uzela?
    Netko me pitao za Amy i masažu međice. Amy radim već treći dan za redom, kvadricepsi me bole na najjače, ali nikakve druge nuspojave a ni benefit ne vidim.. Sa masažom smo stali jer ja zaboravim na to, ali krećem večeras opet s tim. I nastojim se "po družiti" s mužem skoro svaki dan 🙈
    Ajmooo do te 2000 str, i ovotjednih bebica 🎉🥳

Mateja2602
    25. Listopad 2021. 10:21

Hello curke. 🙋🏼‍♀️ 
    Da vam mahnem na brzaka i pozdravim vas. 
    Kako ste danas ? 🤗 Ima li koja da joj se nešto pokrenulo za vikend ? 
    ———————————
    cordis00, pa čestitam mamasita od srca! Karli želim toplu dobrodošlicu! 🥰❤️🎉🤩🥳🤗 Puno se mazite i pazite sada, i uživaj u svojoj malenoj djevojčici. ❤️🤱🏼 Tebi želim da je što brži i lakši oporavak i da se što prije mazite i družite kod svoje kuće sa vašim najdražim ljudima. 😊 Meni se čini da si ti to baš jako lijepo sve odradila i svaka ti čast na tome. Zbilja su žene snažne i to je baš čudesno. 🤗 💪🏻
    Lady.D, uredna ženo! Znači ladice izgledaju…WOW!! 🤩😍🤩 Svaka čast, sve izgleda besprijekorno i divno. Maleni će uživati u svom predivnom kutku. 😍😍 Sobica je zbilja premedena i mama je to prekrasno sredila. 😍 I sviđa mi se ova vreća iz Lidla. Baš je praktična za zimu. 😊 Hvala ti na dojavi, morat ću i ja škicnuti. Koji si broj uzela ? Čisto da se znam ravnati po tebi jer očito fulam sa veličinama. 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mateja2602
    25. Listopad 2021. 10:31

Ana25, bravo za dobar pregled! 💪🏻😊 Ti imaš tvrdoglavu bebu kao i ja. Nedaju se van. 😂 A mi smo na izmaknu snage. Ali bude to, svaki čas. 🥳🎉 
    buhtlica34, ja sam pitala za tvoje vježbanje sa Amy. Ništa od sluznog znači ? Ne ispada nikako ? Meni je stalno Jana u glavi, kako je njoj ispao sluzni dok je prvi put odradila Amy. 😃 
     A šta se tiče “druženja” s mužem, čitala sam da je ubiti to ujedno i najbolja masaža međice. Pa eto, ti ćeš očito odraditi onda duplu dozu. 😉 
    ——————————
    Kako mi je drago vidjeti vas curke koje ste rodile da i dalje budno pratite nas koje smo ostale na temi. ❤️❤️ Baš mi je nekako odmah toplije oko srca i sva sam emotivna. ❤️❤️ Hvala vam na tome u ime svih nas koje smo ostale ovdje. Puno to znači. 🥰

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Lorre
    25. Listopad 2021. 10:48

Dobro nam došla Karla 🥰 mami čestitam i želim brz oporavak ❤️
    Mora nam se dogodit boom uskoro, previše nas je u iščekivanju 😍

Baby N 💙

Lady.D
    25. Listopad 2021. 10:49

Hvala cure na lijepim komentarima. 
    Nyssa, organizatore sam isto uzela u ikei. Skubb u tri velicine. Evo linka:
    https://www.ikea.com/hr/hr/p/skubb-kutija-6-kom-tamnosiva-40399998/
    Glazbeni vrtuljak sam narucila sa ove stranice:
    https://www.rajzaigracke.hr/vrtuljak-glazbeni-zrakoplov-0m-p270711
    Samo si pripazi kolika ti je debljina stranice na koju ces staviti držač, treba biti između 2-2,7 cm. Mi smo fulali i sad moram naruciti s amazona neki podesivi. Kod nas nema nigdje.
    Buhtlica34, uopce ne znam sto bi ti rekla za debljinu. Imam osjecaj da sve to djecje jos moze biti toplije. 🤷‍♀️ Al uzela sam, pa cu ga ubundati jos ispod ako bude bilo potrebe.
    Mateja2602, kod organizacije je proradio moj opsesivno-kompulzivni poremecaj. 🙈😂 
    Pitale ste i ti i Nyssa za velicinu vrece. Uzela sam najmanji broj 62/68. Moze se lijepo zavrnuti dok su manji. Mislim da mi sve sto smo trenutno oko termina mozemo uzeti tu najmanju velicinu. Sumnjam da ce klinci doci do broja 74/80 tako brzo. 
    E i u međuvremenu sam piknula na Zalandu (imaju neku foru 50% popusta) jos i skafander s nogicama, platila sam ga 220 kn: 
    https://www.zalando.hr/staccato-skafander-dark-blue-stf24l028-k11.html

Lady.D
    25. Listopad 2021. 10:51

Sorry, nije Nyssa pitala za velicinu vrece, nego Buhtlica. Valjda sam sad dobro svakoj odgovorila. 😂

• buhtlica34
    25. Listopad 2021. 11:10

E hvala za veličinu, pa tak se I mislim 62/68 da je ok za ove prve vožnje u kolicima, lako poslije uzmemo veće..
    Mateja2602, joooj ništa od sluznog, ali baš sad govorim mužu da ni ne znam čemu se nadam jer ljudi moji ja sam znala po 18000 koraka dnevno napraviti sama sam sastavljala ormare, krevete i svašta još po kući, teglila I nosala vreće ko magarce kojekakvih težina i uvijek bila zacementirana dole, ono cervix preko 55 mm 🤣🤣 tako da očito je dobro držim ahahahaha al ne dam se, nastavljam I dalje sa svim aktivnostima pa možda nešto i upali 😎

Tonkica111
    25. Listopad 2021. 11:32

Stvarno bi moga bit baby boom odjednom... Još u sobe završit skupa 🤣🤣🤣 Meni dnevno bar 3 poruke na mobitelu jesam li više, kakva je situacija... Bla bla... Nije mi do nekidan smetalo, al mislim da me sad malo počelo živcirat 😬🤦🏻‍♀️

Mateja2602
    25. Listopad 2021. 11:38

Lady.D, hvala ti na odgovoru. 🤗 Tako ću onda i ja uzeti. Baš se sad veselim odlasku u Lidl. 😂 
    Hahahaha točno znam kako ti je, eto još jedne sa istom dijagnozom. 🙋🏼‍♀️😂 
    I skafander je presladak! 😍 Baš si lijepe komade ubola. 🙌🏻😁 Mali će biti baš pravi bombon. 🍬🍬
    Buhtlica34, ispast će onda kad ćeš se najmanje nadati. Znaš kako to obično bude. 😄 O svaka ti čast! Bome si ti onda u top formi. Ali neka, možda i bolje da si baš cijelo vrijeme aktivna, a i ova “zacementiranost” apsolutno ništa nemora značiti.  Znaš kako kažu babe u selima kad je žena pokretna u trudnoći: “Budeš lakše rodila”. 😜 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Pokloncic13
    25. Listopad 2021. 12:15

Čestitam Cordis na malenoj povećoj ljepotici Karli 💖🥰
    Hvala žene na objašnjenju di parkirati kod Duha,ipak se nadam da neću još 2tjedna max,makar evo suprug je došao na 24h doma pa smo dali svoj doprinos mogućem otvaranju nazovi seksom,kupila sam čaj od lista maline,ali eto stoji,gleda on mene gledam ja njega 🤭
    Posto je vikend bio koliko toliko u zatišju,onda ima da tjedan prsti s prvim plačem ❤️💙🙏

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.