Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LeaM
    19. Listopad 2021. 14:23

Lorre

Dobrodošle nove bebice ❤️ zavidim vam 😍 mene je jcr tako neka depresija oprala, pola dana sam provela placuci.. Jednostavno sam navikla da sve mogu sama i cijelu trudnoću sam super prošla, aktivno, sve sam mogla, a sad me u zadnje vrijeme jako kicma boli i stidne kosti.. Ali boli baš do granice plača. Ne mogu se nikako namjestit, sve mi je neudobno i baš se loše osjećam zbog toga.. Jednostavno sam trenutno u stanju samo otic do wca i nazad.. Danas sam se natjerala izać iz kuće i s mamom sam prošetala, ali to su takvi grozni bolovi da mi je žao da sam uopće išla 😣 stvarno su u pravu oni koji kažu da zadnji dani traju mjesecima 😫 jesam li jedina koja se tako bespomoćno osjeća? 😩

Ja sam do ulaska u 9. mj trudnoće bila ful aktivna. Inače sam osoba koja stalno mora nešto. Onda me samo odjednom presjeklo. Bolovi, umor, nesvjestica. Već sam 2 tjedna u fazi da mi je najbolje kad ležim. Psiha mi je bolje nego prije 2 tjedna. Zna me tu i tamo uhvatiti strah ili panika, ali brzo prođe i možda mi je 10% vremena tako. Od druge polovice 8. do početka 9. mj. trudnoće to je bilo samo strah, panika, depresija, anksioznost... 

• Buba Bublica
    19. Listopad 2021. 14:26

Pozdrav cure, evo jedno friško iskustvo iz ST rodilišta 😀
    Nakon dva dana sve cesci trudova u 7 ujutro zavrsavam u radaoni... do 12 moji trudovi preslabi otvorila se samo 2 cm...nakon toga slijedi drip trudoci se doslovno lijepe jedan na drugi, ja vec iscezla, u 6 otcorena sam 4 cm
    U meduvremenu su mi davali razne lijekove da ublaze bol ali to je mene samo smantalo a bolilo je i dalje ko ludo
    U 6 sam vec pocela gubit se i zatrazila epiduralnu. Odma su mi to omogucili, anesteziologica je dosla i u 6.30 je bilo vec osjetno lakse. Uz epiduralnu su mi pojačali drip i otvorila sam 9 cm ali je beba bila previsoko.
    Kad sam imala nagon za tiskanje, makli su epidural i pojačali drip e to me ubilo...
    Tisakala sam od 9, nikako to nije islo tj beba se nije spustala. Vakum, rezanje s obe strane, bacanje po mom stomaku da se nesto pomakne i rodila sam u 23.15.
    Šivali su me jako dugo cca 2h, izgubila sam puno krvi,unutarnji i vanjski šavovi kažu u rangu operacije.
    Svi su bili uz mene i pokusali mi olaksat lijekovima, rijecima, stvarno sve pohvale.
    Jako sam ugodno iznenađena i zahvalna svim tim ljudima koji su uz mene bili sve te sate.

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

CarpeDiem.
    19. Listopad 2021. 14:27

Ivona1505

Cure moje cestitam vam svima koje ste postale majke u ovih par dana. 🥰💞
    Evo da se i ja javim, jucer oko pola 9-9 nam je dosao Matej, 3650 grama i 50 cm, sasvim zdrav lijepi decko. 😁 Mene su ipak bili uspavali, lakse im je bilo pratit rad srca, cijeli dan sam bila provela na intenzivnoj jucer i evo me sad se konacno druzim sa sinom svojim. 😁

Čestitam 💙😘🙌  Želim mu sve najljepše,  a tebi mama što brži oporavak 🎊🙏

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• cordis00
    19. Listopad 2021. 14:29

Lollypop jos malo 😊.
    Ivona1505 cestitam, uzivajte skupa 🥰.

Ne znam sto uopce rec za to javno posramljivanje, pogotovo sad pred kraj trudnoce. Mislim da je najbitnije da su beba i mama zdrave, a kad se vec dogodio mozda malo veci visak kila od planiranog, vec ce se to rijesiti kad bude bilo vrijeme nakon oporavka..

Lorre izdrzi jos malo, sve smo sad u neizvjesnosti ja mislim i bilo kojoj je pitanje dana kad ce se bebice odluciti pokrenuti, znam da je tesko, ali pokusaj misliti na svoju bebicu koja ti jos malo dolazi. I meni nekad budu tezi dani (obicno nakon pregleda kad me iskasape i sve me uzasno boli), treba nekad to prihvatit i odmorit. Ja sam si nabavila pilates loptu i pomogla mi je s ledima, ne znam da li je za svakoga, ali mozda da pokusas s njom ako imas gdje prilike isprobati ili posuditi od nekoga. I bila sam na trudnickoj masazai leda par puta i suprug me nekad izmasira dok samo sjedim na lopti. A nekad nista ne pomogne i taj dan je dan za ne radit nista😁.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    19. Listopad 2021. 14:34

Buba bublica bas mi je jako zao to cuti/citati, jos jednom svaka cast i nek ste vas dvoje dobro i da se sve zavrsilo. Ne razumijem zasto te nisu poslali na carski rez, mislim da bi se manje mucila tako :/.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

preggo_life
    19. Listopad 2021. 14:52

Lorre

Dobrodošle nove bebice ❤️ zavidim vam 😍 mene je jcr tako neka depresija oprala, pola dana sam provela placuci.. Jednostavno sam navikla da sve mogu sama i cijelu trudnoću sam super prošla, aktivno, sve sam mogla, a sad me u zadnje vrijeme jako kicma boli i stidne kosti.. Ali boli baš do granice plača. Ne mogu se nikako namjestit, sve mi je neudobno i baš se loše osjećam zbog toga.. Jednostavno sam trenutno u stanju samo otic do wca i nazad.. Danas sam se natjerala izać iz kuće i s mamom sam prošetala, ali to su takvi grozni bolovi da mi je žao da sam uopće išla 😣 stvarno su u pravu oni koji kažu da zadnji dani traju mjesecima 😫 jesam li jedina koja se tako bespomoćno osjeća? 😩

Nisi jedina 😒

preggo_life
    19. Listopad 2021. 14:54

Buba Bublica

Pozdrav cure, evo jedno friško iskustvo iz ST rodilišta 😀
    Nakon dva dana sve cesci trudova u 7 ujutro zavrsavam u radaoni… do 12 moji trudovi preslabi otvorila se samo 2 cm…nakon toga slijedi drip trudoci se doslovno lijepe jedan na drugi, ja vec iscezla, u 6 otcorena sam 4 cm
    U meduvremenu su mi davali razne lijekove da ublaze bol ali to je mene samo smantalo a bolilo je i dalje ko ludo
    U 6 sam vec pocela gubit se i zatrazila epiduralnu. Odma su mi to omogucili, anesteziologica je dosla i u 6.30 je bilo vec osjetno lakse. Uz epiduralnu su mi pojačali drip i otvorila sam 9 cm ali je beba bila previsoko.
    Kad sam imala nagon za tiskanje, makli su epidural i pojačali drip e to me ubilo…
    Tisakala sam od 9, nikako to nije islo tj beba se nije spustala. Vakum, rezanje s obe strane, bacanje po mom stomaku da se nesto pomakne i rodila sam u 23.15.
    Šivali su me jako dugo cca 2h, izgubila sam puno krvi,unutarnji i vanjski šavovi kažu u rangu operacije.
    Svi su bili uz mene i pokusali mi olaksat lijekovima, rijecima, stvarno sve pohvale.
    Jako sam ugodno iznenađena i zahvalna svim tim ljudima koji su uz mene bili sve te sate.

Joj bome si se napatila. 😔 
    Drago mi je da si ostala tako pozitivna i nadam se da će oporavak biti brz. 

Mateja2602
    19. Listopad 2021. 14:57

Ivona1505

Cure moje cestitam vam svima koje ste postale majke u ovih par dana. 🥰💞
    Evo da se i ja javim, jucer oko pola 9-9 nam je dosao Matej, 3650 grama i 50 cm, sasvim zdrav lijepi decko. 😁 Mene su ipak bili uspavali, lakse im je bilo pratit rad srca, cijeli dan sam bila provela na intenzivnoj jucer i evo me sad se konacno druzim sa sinom svojim. 😁

Ivona1505, wuhuuuu!! Čestitam mamasita od srca! Malenom Mateju želim toplu dobrodošlicu! 💙🥳🥰🤩🍂🎉🥂😍 Tebi što brži i lakši oporavak uz puno maženja sa svojim mališanom. 🥰🤱🏼 Uživaj i upijaj mirise svog malenog klupka sreće. ❤️😘

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• buhtlica34
    19. Listopad 2021. 14:59

Ivona1505 čestitam na malom Mateju I želim ti brz oporavak i odlazak doma 🥳🎉
    Lady. D hvala na info, još se ja mislim kako su te poslali u TA prije mene, totalno sam zabrijala 😂
    Lorre, nisi jedina definitivno. Ja sam isto na dane baš grozna što se tiče te ne aktivnosti i odmah e uhvati i depra i anskioznost. A onda opet pretjerao i dalje u radu po kući pa me ubijaju svakakvih bolovi. Uglavnom, nikako na zelenu granu 😅

• Tienna
    19. Listopad 2021. 16:13

Buba bublica tako mi je zao sto si imala težak porod...želim ti najbrži oporavak I čestitam! ❤
    Ivona čestitke i tebi 🥳🥳
    Mala ive,  nek je bar jedan Jakov stigao 😅 stvarno porod ko iz filma, ne mogu vjerovat da si se 9 cm otvorila bez bolova 🙈 čestitke i tebi! ❤ kada budeš imala vremena molim te samo javi jel treba nositi izdajalicu, pelene i robicu za bebu? Wc papir? Pratnja može sa tekstom negativnim? Ti si mi najsvježija iz Vinogradske 🙂 
    Sto se mene tiče, pregled je prošao dobro. Otvorena 1cm, plodna voda mliječno bijela, ctg uredan. Ako ne krene porod sam indukcija me čeka u nedjelju/ponedjeljak...

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.