Jutro cure, sretno svima koje danas imaju pregled ❤️ Evo prvo jutro da nema mućnine, da sam bez problema pojela burek. Jedino me pati zatvor, ne mogu tri dana na wc.. Pijem azimed tablete zbog bakterije, pa me strah jel s bebom sve u redu, po cjeli dan razmišljam o tome
Hej pa ne bi ti dali tablete koje ne smiju trudnice, ne brini. Super za mučnine da prolaze!
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Dobro jutro, trudnice, uz kavu i waffle. 😍
Kod mene mir na poslu, pijuckam Nesicu i uživam. Nadam se da će biti miran petak pa da i kuću očistim i mirna sam za vikend.
Vani je divno i sunčano, nek se još malo digne temperatura I odoh k psima u dvorište upiti vitamina d. 😍
Kako ste vi?
Kod nas kiša 😒
Uziva 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam dobila termin za pregled sljedeći petak
Da mi je prespavati do tada 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro svima! i kod mene je trenutno laganini na poslu, čekam da se zahukta
. Taman popila Franckov Raspberry Macaron - obavezno probajte ako niste, pogotovo cure koje još ne mogu piti kavu. Fiiiiinooo!
_____
Sretno svima na pregledima danas!
_____
Ninuska kao što su ti cure rekle, folnu možeš piti i dalje. Evo npr. moj ginekolog preporuča ovako: prije trudnoće i prvo tromjesečje uzimati svaki dan, kasnije piti prenatalne vitamine i folnu svaki treći dan (s tim da mi propisuje Folacin na recept, ne znam kakve su količine folne u drugim tabletama).
Bok cure, da se i ja malo prijavim. Citam vas svaki dan, ali sam sva neka jadna, pa ne zelim tu kukat. (Probava mi je skroz stala, trbuh mi je kao da svaki cas trebam rodit 🥴od umora i posla se skoro i ne krecem i tako sve u krug.) Nadam se da ce biti bolje u nekim kasnijim tjednima. Samo da se docepam pregleda iduci tjedan i da sve bude ok.
Kilazu necu ni spominjat, u prosloj tr dobila 21kg i ne ponovilo se…sam kaj sam sada vec na 7+ u odnosu na prije. Biti ce izazovno, mislim da cu dr trazit da mi da neku dijetu koje se mogu drzat do kraja, a da je ok za trudnice.
Drzim fige svima za buduce preglede da sve bude u redu 😊
Meni su pomogle 3 suhe sljive na taste ujutro i topli donat mg. Kad kazem topli mislim zagrijan. Nisam isla po 5,6dana na wc. Znao me bolit stomak uzasno.
Ali eto uspjela sam s tim i uspjela izbjec cepice.
Probaj, mozda ce pomoci 🤗🤞
Joj hvala ti Jana25, i zaboravila sam na te opcije, bas su me iznenadile ove tegobe, kupit cu Donat, on bi trebao malo ublaziti.
Sad jos sve uspoređujem s prvom trudnocom, a slabo se i sjecam kad je to bilo prije 7 god😅
Inace, imam jos jedno pitanjce -ima li smisla pratiti porast beta Hcg preko trakica do prvog pregleda? Jel to netko radio? Po logici bi crta trebala biti sve tamnija ako je sve ok ako se poduplava svaka dva dana? Ja sam danas napravila jos jedan testic, ostalo mi je od Gravignost duo i bas mi i nije crta nesto ultra tamna, a danas je 6+1. Drugo, nemam bas nekih zatezanja i bockanja dolje kao sto je bilo u prvoj trudnoci, al se vise ne sjecam jel to bilo vec u 5. i 6. tj. Mucine su mi slabe, a znam da sam u prvoj rikavala, ali tamo negdje sa 7,8 tjedana. Ne znam...mozda su to sve gluposti, mozda se dvije trudnoce kod iste osobe uopce ne moraju podudarati, al onakk..malo se brinem. Ima li koja da nije imala tih nekih simptoma u ranoj trudnoci, a da je sve bilo ok?
Jutro trudnice 😃
Sretno danas na pregledima onima koje idu i javite kako je prošlo.
Marela ne moraju ti se u prvoj i drugoj trudnoći simptomi podudarati...evo npr moja prijateljica je u prvoj trudnoći imala bas problema s mucninama, povracala, nije smjela ništa pojest odmah bi sve izašlo iz nje a u drugoj je imala slabe mucnine ništa pretjerano i sve je bilo u redu u obje trudnoće tako da ne brini se sve je to uredu. Meni je ovo prva trudnoća i od ranih simptoma jedino mi je izostala menstruacija i bolile su me sise ostalo sve je bilo normalno ko inače osim što sam možda malo češće umorna bila i to je to. Zaista mislim da se nemaš potrebe brinuti sve će biti uredu 💕
Draga Marela, ja sam pratila tako s trakicama i nije mi se to pokazalo učinkovito, isto nisu bile bogzna kako tamnije, a svejedno sam na pregledu 6+5 imala sve super, čula srce i doktor bio baš zadovoljan. Tako da to ne uzimaš k srcu, ne mora ništa značiti.
Ja sam danas napunila 8 tjedana i probudila se sa svojom prvom mučninom i nekom težinom u glavi. Baš mi je loše, napravila sam si odmah čaj od đumbira i pijuckam pomalo ali osjećam se sve lošije. Što se drugih simptoma tiče, pritisak u donjem trbuhu je potpuno nestao i to me jako brinulo zadnjih 2-3 dana jer sam se bojala najgoreg, ali izgleda da i je to sve normalno .. Razmišljam puno o ženama koje uz ove simptome i tegobe imaju i malu djecu kod kuće, kako to mora biti teško.. 😓 svaka vam čast. Ja sam sretna što nitko o meni ne ovisi u ovom periodu.
Jutro trudnice!
Evo i mene u klubu :) friska trudnica, narucena sam na pregled 09.03 i jako sam uzbudjena! Svaki savjet dobrodosao 🤰🏼
Zdravooo trudniceee milee...ja sam se vec bila iskljucila sa foruma da maloo odmorim i razbistrim misli...danas sam 8+1 i ja nemam nikakve mucnine a kamoli povracanja....kazu da budem sretna 🤷 sad,da li je to za srecuu ilii ja nemam pojma...prva mi je trudnocaa tako da stvarnoo ne znaam kako i sta hehe ... Gladna sam non stop ali mi se nista ne jede 😕 etoo ljubiimm svee trudnicee ima ovdje dosta novih aa i sttariih sa drugih tema 🤗
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji