Cure ja rodila malu Izabelu, 3690g i 53cm. 😊 U noći u 3 me probudila lagana menstrualna bol u leđima. Digla se piškit i počela curkat plodna voda. Još sam se htjela vratiti malo spavati jer nisam bila sigurna jel to čep ili plodna voda. Ali na kraju se vrtila po stanu do pola 5 i imala trudove svakih 10 min a odjednom oko pola 5 krenuli na 2minute😳 Došla malo prije 5 u bolnicu, 7cm otvorena. Pravac u rađaonu i u 6.50 rodila. Nisam stigla epi dobiti. Bilo je podnošljivo jer su bili trudovi na 2, 3 min i mogla ih prodisati. I možda je bolilo recimo zadnjih pola sata. Babicu sam ispilala u mozak sa pitanjima kolko još trudova imam😂 Nisam popucala, posteljica uredno izašla.. Eto ako imate kakvih pitanja, pitajte 🤗
Draga Love2021, cestitam ti od srca! Dobrodosla malena curica! Svaka cast na brzom porodu. Mislim da sve priželjkujemo takav. Vjerujem da ce ti i oporavak biti brz. Uzivajte i puno se mazite. 💖🤩👶🤱🥳
Love ajme top porod 🤩🤩🤩 ma extra! Bas mi je drago 😊
Cestitam ti od srca na velikoj curici 🥰 Izabela dobro dosla u našu jesensku ekipu 💜🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Carpe diem, sretno i javi nam se kad budeš mogla 💓
Ja nikako nisam stigla javiti kako je bilo na pregledu u utorak pa evo sad ukratko 😁 malo sam duže čekala, al nista strasno. Vaginalno pregled, zatvorena skroz. Poslali me na ctg, ocitava neke trudove, ali ja to ništa ne osjetim tako da to ništa ne znači, a bebin ctg je dobar. I to je bilo to.
U utorak iduci sam ponovno narucena kada ću biti 40+2 pa vjerujem da će mi stavit češće preglede od tada 🤷♀️
Zahladilo je , nedaju se bebice van 😊
Em im je vruće em hladno. Uvik im je nesto 🤣
🤞🤞🤞🤞 Da ne docekas pregled u utorak 💙
Mala_Ive ima li naznaka da će krenuti prije indukcije? 🤞
Buba Bublica sad je na Šimunu red 😁 💪🤞🎉
Ponosnamama uzivaj danas i sutra 🎉🤩
Hvala Sanjarka 😊
Sad mi je palo napamet da sam isto mogla ponit sa sobom torbu za rodiliste za svaki slucaj 🙈
Cure mi smo izdržale u komadu noć, pracenje na svako 2 h pod antibioticima. Čekam helikopter i transport za drugu bolnicu, jer u ovoj nema mjesta na neonatologiji trenutno, a ta bolnica gdje me šalju je 2 h od mog mjesta vožnje pa je ovako bolje i brže.
Žele biti sigurni ako bebi bude trebala odredjena njega da je ima, iako mi kažu da je dosta ljepo razvijena za tjedne u kojima jeste. Ali nema mjesta riziku.
Inače ova klinika je ogromna🙈, zamislite kada je neonatologija ful.
Mislim da su rekli da carski mora biti danas, najkasnije ujutro. Imam kontrakcije i neće biti pretjerane koristi da smo u komadu još koji dan, samo veći rizik.
Osjećam se dosta dobro, smireno i spremno.
Javim vam se još kasnije.
Love čestitam, dobrodošlica za tvoju bebicu , neka je ziva zdrava i sretna 💝🎊🌹
url=https://lilypie.com]
Cure ja rodila malu Izabelu, 3690g i 53cm. 😊 U noći u 3 me probudila lagana menstrualna bol u leđima. Digla se piškit i počela curkat plodna voda. Još sam se htjela vratiti malo spavati jer nisam bila sigurna jel to čep ili plodna voda. Ali na kraju se vrtila po stanu do pola 5 i imala trudove svakih 10 min a odjednom oko pola 5 krenuli na 2minute😳 Došla malo prije 5 u bolnicu, 7cm otvorena. Pravac u rađaonu i u 6.50 rodila. Nisam stigla epi dobiti. Bilo je podnošljivo jer su bili trudovi na 2, 3 min i mogla ih prodisati. I možda je bolilo recimo zadnjih pola sata. Babicu sam ispilala u mozak sa pitanjima kolko još trudova imam😂 Nisam popucala, posteljica uredno izašla.. Eto ako imate kakvih pitanja, pitajte 🤗
Čestitam ❤️
i ljubomorna sam 😂😂 želim i sebi tako 😄😄
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Hvala svima na podršci. Divne ste 🙏♥️
Pozdrav zenice, kratak izvjestaj od mene, danas isla na kontrolni ctg i naravno uredan i doktor kaze ajd da pogledamo vodu i ono sok, afi ispod 5 i naravno hospitalizacija i 24satni nadzor, u ponedjeljak indukcija, ajme jos se nemrem smiriti 😵😵
Cure hvala na lijepim željama❤️ Želim ostatku ekipe koja čeka isto brz porod. 🤗
Plodna voda mi je možda samo na početku(tek kad je krenula, tj prvih 20min) izgledala kao čep jer je nije bilo puno i bila je sa sukrvicom. Ali onda je krenulo curit svako malo, kao da piškim lagano po sebi. Na kraju sam stavila uložak i brzo se skroz namočio. Ja sam se isto brinula hoću skuzit jel plodna voda ali ne možeš fulat na kraju.
Sortiraj odgovore
Najstariji