Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LilM
    16. Listopad 2021. 20:32

Carpe Diem cestitam i brz oporavak tebi i bebici 🥰

Ivona1505
    16. Listopad 2021. 20:39

CarpeDiem cestitam ti na malenoj Ellie, neka je sve dobro proslo i neka ste obje zive i zdrave. 😊💞
    Drago mi je sto nije u inkubatoru bas nego samo na tom kao grijanju i neka je ona dobro. A tebi sto brzi oporavak zelim i da se sto prije mazite vas dvije. 😊🥰

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• monalisa
    16. Listopad 2021. 21:02

Carpediem cestitam na malenoj bebici, super da je samo u toplom kreveticu 🥰

• ponosna.mama
    16. Listopad 2021. 21:30

Carpe cestitam ♥️♥️ ..super na hrabrosti i optimizmu, prava si lavica 🥰

Mateja2602
    16. Listopad 2021. 22:30

CarpeDiem.

Cure stigla je mala Ellie.
    Još sam malo osamucena pa ću pisati kad budem mogla.
    Uglavnom, carski prosao za 40 minuta bez ikakvih komplikacija, beba zaplakala odmah ♥️, samostalno dise, primila je antibiotik, nije u inkubatoru, ali je u nekom gdje se grije. Već je jela i stalno place 🙈. Ima 2200 g, duzinu nisam zapamtila 🙈. Kasnije će mi je donjeti da mi je stave na prsa.
    Baš sam sretna da je sve dobro prošlo, i pomalo tužna jer će muž i kcerka doci tek sutra, pošto je sve bilo nenadano i neplanski od poroda, prebacaja itd.

CarpeDiem. čestitam ti od srca na malenoj! Dobro nam došla malena Ellie! ❤️🎉🤩🥳🤱🏼🎈 Super ste vi to odradile, sad se puno mazite i uživajte, upijaj mirise svoje beboline. 🥰 Tebi želim brz i lagani oporavak, da ste što prije kod kuće sa svojim najmilijima. 😊 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Tracy_
    16. Listopad 2021. 22:54

Love i CarpeDiem, čestitam vam objema od srca! ❤️ Ja vas pratim svako par dana na ovoj temi kad stignem i onda uvik imam po 10 strana i ne stignem sve komentirat ali u mislima sam sa svakom!

Birdy 🧚🏻
    16. Listopad 2021. 23:32

Lea, Sanja0508, Sanjarka88 hvala vam na odgovorima ☺️
    Sanja i Sanjarka super da vam se stabilizirala kolicina plodne vode👌🙏  sve se nadam da ce tako i meni samo od sebe, i da je bebi dobro unutra.. vjerojatno bi reagirali drugacije da je alarmantno (iako mi se tih 28 cini bas puno previse i to pred prakticki kraj trudnoce)
    Cestitke Carpediem ❣️ I svima sretno dalje 👋💕

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

CarpeDiem.
    17. Listopad 2021. 00:32

Cure hvala vam na čestitkama. Rasplakale ste me 🙌♥️
    Već sam bolje nakon spavanja i jela.
    Rez me ne boli, pokreti ne bole, osim materice koja se vraca u prvobitan oblik. Planiram ustati sutra, što se više ulezim bit će mi teze i duže će sve skupa trajati.
    Beba je smještena preventivno na odjel neonatologije, zbog toga što prima antibiotik pa žele da je prate. Moja soba je odmah do njenog odjela i mogu odlaziti koliko god želim danju i noću, za sada su me u krevetu odgurali do nje, a cim budem mogla mogu u kolicima sama ili hodati.
    Izdajam se na svako 3 h po 15 minuta, i pijem litrima caj za dojenje.
    Već mi je izaslo dosta kolostruma, pa vidim da će i mlijeko ubrzo... 🙌
    Ako sve bude uredu ja bih mogla brzo kući,  medjutim beba mora ostati 10 dana u najgorem slucaju 14 po protokolu jer je rodjena ranije. Tako da ću i ja ostati dok god ona bude bila, općenito, a i zbog dojenja.
    Za sada je dohranjuju i baš puno pojede pa joj se doktori smiju, tako malena, a već ručka kao velika 🤭 Čekamo njene nalaze krvi i moje. Mada su prezadovoljni njenim parametrima  osim što su se plasili infekcije jer joj je u jednom momentu na zadnjem ctg-u srce dosta brzo lupalo, a po porodu tlak počeo da pada. Nakon antibiotika se sve stabiliziralo. Ujedno to je bila i jedina "komplikacija" oko nje. Za sada sve super 🙏
    Ja se super osjecam,  zadovoljna sam bolnicom i pristupom. Muž također može doci svaki dan u posjetu neograničeno.
    Fali mi starija curica naravno, ali sam posložila u glavi da je sada ovako i da ćemo ubrzo biti skupa kući. Muž će ju dovesti ipak za par dana kada ja budem vec ustajala čisto da se ne cudi što ju ne mogu uzeti i slično... izgurat cu💪
    To bi bilo to cure. Pratim vas i dalje pozorno i cekam ostale bebice sa vama. 🙌♥️💙

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Endzrue
    17. Listopad 2021. 01:21

Mateja31 moj samo doji, krvarila sam 3 tjedna(rodila 26.8.)dobila mengu s njegovih 6.5 tjedana 12.10. Sam oi isključivo dojim

mala_ive
    17. Listopad 2021. 03:20

CarpeDiem.

Cure hvala vam na čestitkama. Rasplakale ste me 🙌♥️
    Već sam bolje nakon spavanja i jela.
    Rez me ne boli, pokreti ne bole, osim materice koja se vraca u prvobitan oblik. Planiram ustati sutra, što se više ulezim bit će mi teze i duže će sve skupa trajati.
    Beba je smještena preventivno na odjel neonatologije, zbog toga što prima antibiotik pa žele da je prate. Moja soba je odmah do njenog odjela i mogu odlaziti koliko god želim danju i noću, za sada su me u krevetu odgurali do nje, a cim budem mogla mogu u kolicima sama ili hodati.
    Izdajam se na svako 3 h po 15 minuta, i pijem litrima caj za dojenje.
    Već mi je izaslo dosta kolostruma, pa vidim da će i mlijeko ubrzo… 🙌
    Ako sve bude uredu ja bih mogla brzo kući, medjutim beba mora ostati 10 dana u najgorem slucaju 14 po protokolu jer je rodjena ranije. Tako da ću i ja ostati dok god ona bude bila, općenito, a i zbog dojenja.
    Za sada je dohranjuju i baš puno pojede pa joj se doktori smiju, tako malena, a već ručka kao velika 🤭 Čekamo njene nalaze krvi i moje. Mada su prezadovoljni njenim parametrima osim što su se plasili infekcije jer joj je u jednom momentu na zadnjem ctg-u srce dosta brzo lupalo, a po porodu tlak počeo da pada. Nakon antibiotika se sve stabiliziralo. Ujedno to je bila i jedina "komplikacija" oko nje. Za sada sve super 🙏
    Ja se super osjecam, zadovoljna sam bolnicom i pristupom. Muž također može doci svaki dan u posjetu neograničeno.
    Fali mi starija curica naravno, ali sam posložila u glavi da je sada ovako i da ćemo ubrzo biti skupa kući. Muž će ju dovesti ipak za par dana kada ja budem vec ustajala čisto da se ne cudi što ju ne mogu uzeti i slično… izgurat cu💪
    To bi bilo to cure. Pratim vas i dalje pozorno i cekam ostale bebice sa vama. 🙌♥️💙

Ma divno, sve kako treba biti :-) sretno i hrabro sad u nove pobjede! Zagrljaj od mene

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.