Uh, prvo ujutro gledam jeste li sve okej ☺️ bas mi je drago za tebe CarpeDiem da ste ti i bebica okej ☺️
Mene sve boli, sutra je termin a mali ne zeli van, sluzni po malo ispada, ali nista vise 🙈
Mala ive zagrljaj nazad. 🙌
Traveller hvala ti. I ovde je takva praksa, samo je meni već 2. carski pa je sve malo intezivnije, pogotovo skupljanje materice i ovo men. grcenje tokom krvarenja.
Rodila sam u 17:22, sinoć me nisu htjeli maltretirati, tako da evo sada nakon doručka, tuš, setanje, vađenje katetera i idem kod bebe.
Jaooj kako sam se ja plasila, i prvobitno organizirala za stariju sve...
Kako smo trebali biti u 1. bolnici, dogovorili obiteljski apartman, radi nje da joj ne bude stres, da može spavati tu bar gdje sam ja...
Medjutim kako je kod mene sve krenulo skroz ranije i nenadno muž je ostao sa njom, i ja otisla sama tu prvu noć... Nika je tako ljepo prihvatila situaciju (osjeti) i zaspala bez problema uz tatu bez mene te odlično funkcioniraju.
Tako da mi je to jedna velika briga manje, da je ona prihvatila sve bez stresa i da je jako sretna kući. 🙏
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Mala ivezagrljaj nazad. 🙌
Traveller hvala ti. I ovde je takva praksa, samo je meni već 2. carski pa je sve malo intezivnije, pogotovo skupljanje materice i ovo men. grcenje tokom krvarenja.
Rodila sam u 17:22, sinoć me nisu htjeli maltretirati, tako da evo sada nakon doručka, tuš, setanje, vađenje katetera i idem kod bebe.
Jaooj kako sam se ja plasila, i prvobitno organizirala za stariju sve…
Kako smo trebali biti u 1. bolnici, dogovorili obiteljski apartman, radi nje da joj ne bude stres, da može spavati tu bar gdje sam ja…
Medjutim kako je kod mene sve krenulo skroz ranije i nenadno muž je ostao sa njom, i ja otisla sama tu prvu noć… Nika je tako ljepo prihvatila situaciju (osjeti) i zaspala bez problema uz tatu bez mene te odlično funkcioniraju.
Tako da mi je to jedna velika briga manje, da je ona prihvatila sve bez stresa i da je jako sretna kući. 🙏
Bravo za mamu, a i za Niku i tatu. Cestitam i zelim ti brz opravak i povratak svojoj kuci ❤❤
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Draga Carpe, čestitam na maloj Ellie 💖🍀 Hvala bogu da je sve prošlo dobro, želim ti što brži oporavak i da Ellie napreduje kak treba I da čim prije odete kući ostatku ekipe 🥰
🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
.
LANA 07.08. 💜 - Missy88
KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
CURICA 21.08. 💜 - Mila12
KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
IRIS 27.08. 💜 Lješnjak
TOMA 29.08. 💙 Jambica
NIKOLA 30.08. 💙 MadameI
.
FABIJAN 01.09. 💙 Haru
DRAGUN 01.09. 💙 Mokosh
KARLO 03.09. 💙 Jana25
DEČKO 07.09. 💙 Malamaka
LUKA 12.09. 💙 Ivkica
LIVIA 13.09. 💜 Natalija91
NOEL 13.09. 💙 Muffin
NIKO 16.09. 💙 Bumac95
ABIGAIL 17.09. 💜 Bebushka
EVA 19.09. 💜 Sunce7
KORINA 19.09. 💜 Daniella2207
NIKA 22.09. 💜 Traveller
TEO 23.09. 💙 Mateja31
IVAN 23.09. 💙 Ane_Ši
ROKO 23.09. 💙 aAnchy
CURICA 23.09. 💜 Tracy
DEČKO 24.09. 💙 Leonoah
MATIAS 24.09. 💙 Plavabosanka
RITA 26.09. 💜 Rita37
RITA 28.09. 💜 Lovely
.
DEČKO 01.10. 💙 Japanka
DEČKO 01.10. 💙 Sanjalica5
ŠIMUN 03.10. 💙 Bilja
OLIVIA 04.10. 💜 Bubica_0706
ENA 04.10. 💜 Lisa27
CURICA 05.10. 💜 Orhideja13
JAKOV 06.10. 💙 Zara7
NINA 08.10. 💜 Keto35
OLIVER 08.10. 💙 SamoMalo
DEČKO 09.10. 💙 Jackie27
DEČKO 12.10. 💙 Little baby
MATEO 12.10. 💙 MARELA
KAJA 13.10. 💜 Marija3998
DEČKO 13.10. 💙 Amy55
IZABELA 16.10. 💜 Love2021
ELLIE 16.10. 💜 CarpeDiem.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
CarpeDiem cestitam ti od ♥️ na malom smotuljku sreće.
Ellie je prava mala borbena cura! Bravo za samostalno disanje i sta nije u inkubatoru 👏👏👏💪💜
Tebi svaka čast na smirenosti s kojom si odradila cijelu situaciju. Imas moj naklon 😊
I zavidim vam na tim posjetima u rodilistu. Mene taj dio najviše pogađa 😩
Kako ste jesenke trudnice/mame? Misli li koja roditi danas? 😆
Dan je za pet! ☀️
Iskoristite sunce i toplinu na Max 😊
Monalisa uf bas sad i to 😐 zao mi je sto ce biti indukcija na kraju. No s obzirom da si već lijepo otvorena i da je glavica na polozaju mislim da ces ti to za cas rijesit. Zelim ti od srca brzi i sto bezbolniji porod 💜
Čestitke Carpe diem, bitno da je sve dobro prošlo i da je sve okej, skroz me utješilo tvoje iskustvo sad po pitanju tjedana. Sad uživajte i rastite samo da čim prije odete doma 😊
Sanjarka to i mene najviše boli, prva nam je beba i dok znam da nas tata neće moći tri dana niti vidjeti baš mi je teško. Na kraju vjerojatno nit neće biti na porodu jer treba Covid potvrda, a ne možemo tempirati testiranje… ljuta sam od početka na tu cijelu situaciju
13.11. 🥰👶🏼💙
Čestitke na novim bebicama, neka su žive i zdrave a mamama brz oporavak! 🌺❤️
Kod mene su noćas i do sad prisutni povremeni jači menstrualni bolovi, jutros je ispao sluzni čep i na pregledu sam bila - veličanstveni 1 cm se dogodia 😂😂
Nadam se skorom porodu, ako ne ostavit će me u utorak u bolnici 🙆
Ugodan ostatak dana svima 💜✨
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Love i Carpe diem cestitam na bebicama. Svaka cast Carpe diem, nemam sta drugo reci, ostati tako hrabra cijelo vrijeme. I sta Ellie vec toliko jede, zelim da sto prije odete kuci🥰.
Mislim da je meni jutros ispao sluzni cep, pokusat cu staviti sliku. A od pregleda tj od cetvrtka imam kao zuti isjedak pa sam mislila mozda i ispada po malo nakon manipulacija, al me bas iznenadilo sad dugacki komad sluzi, ne znam jel to to?? Inace sinoc imali goste, sve normalno, fino sam i spavala, produzili smo do 9 pa sad idemo u setnju, bas je nekako lijep dan. Pa me malo to sad iznenadilo, ne znam sto ocekivati.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji