Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    17. Listopad 2021. 07:57

Uh, prvo ujutro gledam jeste li sve okej ☺️ bas mi je drago za tebe CarpeDiem da ste ti i bebica okej ☺️
    Mene sve boli, sutra je termin a mali ne zeli van, sluzni po malo ispada, ali nista vise 🙈

CarpeDiem.
    17. Listopad 2021. 08:39

Mala ive zagrljaj nazad. 🙌
    Traveller hvala ti. I ovde je takva praksa, samo je meni već 2. carski pa je sve malo intezivnije,  pogotovo skupljanje materice i ovo men. grcenje tokom krvarenja. 
    Rodila sam u 17:22, sinoć me nisu htjeli maltretirati, tako da evo sada nakon doručka, tuš, setanje, vađenje katetera i idem kod bebe.
    Jaooj kako sam se ja plasila, i prvobitno organizirala za stariju sve...
    Kako smo trebali biti u 1. bolnici, dogovorili obiteljski apartman, radi nje da joj ne bude stres, da može spavati tu bar gdje sam ja...
    Medjutim kako je kod mene sve krenulo skroz ranije i nenadno muž je ostao sa njom, i ja otisla sama tu prvu noć... Nika je tako ljepo prihvatila situaciju (osjeti) i zaspala bez problema uz tatu bez mene  te odlično funkcioniraju.
    Tako da mi je to jedna velika briga manje, da je ona prihvatila sve bez stresa i da je jako sretna kući.  🙏

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

sanja0508
    17. Listopad 2021. 09:27

CarpeDiem.

Mala ivezagrljaj nazad. 🙌
    Traveller hvala ti. I ovde je takva praksa, samo je meni već 2. carski pa je sve malo intezivnije, pogotovo skupljanje materice i ovo men. grcenje tokom krvarenja.
    Rodila sam u 17:22, sinoć me nisu htjeli maltretirati, tako da evo sada nakon doručka, tuš, setanje, vađenje katetera i idem kod bebe.
    Jaooj kako sam se ja plasila, i prvobitno organizirala za stariju sve…
    Kako smo trebali biti u 1. bolnici, dogovorili obiteljski apartman, radi nje da joj ne bude stres, da može spavati tu bar gdje sam ja…
    Medjutim kako je kod mene sve krenulo skroz ranije i nenadno muž je ostao sa njom, i ja otisla sama tu prvu noć… Nika je tako ljepo prihvatila situaciju (osjeti) i zaspala bez problema uz tatu bez mene te odlično funkcioniraju.
    Tako da mi je to jedna velika briga manje, da je ona prihvatila sve bez stresa i da je jako sretna kući. 🙏

Bravo za mamu, a i za Niku i tatu. Cestitam i zelim ti brz opravak i povratak svojoj kuci ❤❤

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• buhtlica34
    17. Listopad 2021. 10:05

Draga Carpe, čestitam na maloj Ellie 💖🍀 Hvala bogu da je sve prošlo dobro, želim ti što brži oporavak i da Ellie napreduje kak treba I da čim prije odete kući ostatku ekipe 🥰

Sanjarka88
    17. Listopad 2021. 10:40

🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
    .
    LANA 07.08. 💜 - Missy88 
    KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
    AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
    CURICA 21.08. 💜 - Mila12
    KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
    ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
    IRIS 27.08. 💜 Lješnjak
    TOMA 29.08. 💙 Jambica
    NIKOLA 30.08. 💙 MadameI 
    .
    FABIJAN 01.09. 💙 Haru
    DRAGUN 01.09. 💙 Mokosh
    KARLO 03.09. 💙 Jana25
    DEČKO 07.09. 💙 Malamaka
    LUKA 12.09. 💙 Ivkica
    LIVIA 13.09. 💜 Natalija91
    NOEL 13.09.  💙 Muffin
    NIKO 16.09. 💙 Bumac95
    ABIGAIL 17.09. 💜 Bebushka
    EVA 19.09. 💜 Sunce7
    KORINA 19.09. 💜 Daniella2207
    NIKA 22.09. 💜 Traveller
    TEO 23.09. 💙 Mateja31
    IVAN 23.09. 💙 Ane_Ši
    ROKO 23.09. 💙 aAnchy 
    CURICA 23.09. 💜 Tracy
    DEČKO 24.09. 💙 Leonoah
    MATIAS 24.09. 💙 Plavabosanka
    RITA 26.09. 💜 Rita37
    RITA 28.09. 💜 Lovely
    .
    DEČKO 01.10. 💙 Japanka
    DEČKO 01.10. 💙 Sanjalica5 
    ŠIMUN 03.10. 💙 Bilja
    OLIVIA 04.10. 💜 Bubica_0706
    ENA 04.10. 💜 Lisa27
    CURICA 05.10. 💜 Orhideja13
    JAKOV 06.10. 💙 Zara7
    NINA 08.10. 💜 Keto35
    OLIVER 08.10. 💙 SamoMalo
    DEČKO 09.10. 💙 Jackie27
    DEČKO 12.10. 💙 Little baby
    MATEO 12.10. 💙 MARELA
    KAJA 13.10. 💜 Marija3998
    DEČKO 13.10. 💙 Amy55
    IZABELA 16.10. 💜 Love2021
    ELLIE 16.10. 💜 CarpeDiem.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Listopad 2021. 10:43

CarpeDiem cestitam ti od ♥️ na malom smotuljku sreće.
    Ellie je prava mala borbena cura! Bravo za samostalno disanje i sta nije u inkubatoru 👏👏👏💪💜
    Tebi svaka čast na smirenosti s kojom si odradila cijelu situaciju. Imas moj naklon 😊
    I zavidim vam na tim posjetima u rodilistu. Mene taj dio najviše pogađa 😩

Sanjarka88
    17. Listopad 2021. 10:51

Kako ste jesenke trudnice/mame? Misli li koja roditi danas? 😆
    Dan je za pet! ☀️
    Iskoristite sunce i toplinu na Max 😊 
    Monalisa uf bas sad i to 😐 zao mi je sto ce biti indukcija na kraju. No s obzirom da si već lijepo otvorena i da je glavica na polozaju mislim da ces ti to za cas rijesit. Zelim ti od srca brzi i sto bezbolniji porod 💜

• Johnny
    17. Listopad 2021. 10:57

Čestitke Carpe diem, bitno da je sve dobro prošlo i da je sve okej, skroz me utješilo tvoje iskustvo sad po pitanju tjedana. Sad uživajte i rastite samo da čim prije odete doma 😊 
    Sanjarka to i mene najviše boli, prva nam je beba i dok znam da nas tata neće moći tri dana niti vidjeti baš mi je teško. Na kraju vjerojatno nit neće biti na porodu jer treba Covid potvrda, a ne možemo tempirati testiranje… ljuta sam od početka na tu cijelu situaciju

13.11. 🥰👶🏼💙

• Buba Bublica
    17. Listopad 2021. 12:15

Čestitke na novim bebicama, neka su žive i zdrave a mamama brz oporavak! 🌺❤️
    Kod mene su noćas i do sad prisutni povremeni jači menstrualni bolovi, jutros je ispao sluzni čep i na pregledu    sam bila - veličanstveni 1 cm se dogodia 😂😂
    Nadam se skorom porodu, ako ne ostavit će me u utorak u bolnici 🙆
    Ugodan ostatak dana svima 💜✨

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

• cordis00
    17. Listopad 2021. 12:24

Love i Carpe diem cestitam na bebicama. Svaka cast Carpe diem, nemam sta drugo reci, ostati tako hrabra cijelo vrijeme. I sta Ellie vec toliko jede, zelim da sto prije odete kuci🥰.

Mislim da je meni jutros ispao sluzni cep, pokusat cu staviti sliku. A od pregleda tj od cetvrtka imam kao zuti isjedak pa sam mislila mozda i ispada po malo nakon manipulacija, al me bas iznenadilo sad dugacki komad sluzi, ne znam jel to to?? Inace sinoc imali goste, sve normalno, fino sam i spavala, produzili smo do 9 pa sad idemo u setnju, bas je nekako lijep dan. Pa me malo to sad iznenadilo, ne znam sto ocekivati.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.