Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Johnny
    15. Listopad 2021. 20:56

Ma da, bolje da si ti pod nadzorom, a brzo budu prošla ta dva dana sigurna sam. 😊 Meni i svim ostalim doktorima koji su me do sad pogledali je to skroz normalna i prihvatljiva kilaža tako da nemam pojma, al ne zamaram se previše. Baš je luda, stvarno sam joj se nasmijala, tak ko neka baka koja ti govori kak je u njezino vrijeme sve to bilo dobro, a totalno mi smotano izgleda.😂😂

13.11. 🥰👶🏼💙

• monalisa
    15. Listopad 2021. 21:09

Johnny

Ma da, bolje da si ti pod nadzorom, a brzo budu prošla ta dva dana sigurna sam. 😊 Meni i svim ostalim doktorima koji su me do sad pogledali je to skroz normalna i prihvatljiva kilaža tako da nemam pojma, al ne zamaram se previše. Baš je luda, stvarno sam joj se nasmijala, tak ko neka baka koja ti govori kak je u njezino vrijeme sve to bilo dobro, a totalno mi smotano izgleda.😂😂

Stvarno ne znam kaj bi rekla, sasvim normalna kilaza, meni sad u ponedjeljak na tocno 38tj procjena bila 3kg i doktor sasvim zadovoljan kilazom, neke bebe se rode sa 40+ sa 2800 pa je sve oke, stvarno pretjeruje 🤦‍♀️

Birdy 🧚🏻
    15. Listopad 2021. 21:09

Pozdrav svim trudnicama i novim mamama 😇
    I ja se javljam sa zimskih beba, i takoder prije spadam u vasu grupu, termin mi je krajem 11.mj..
    Pocela sam vas citati odnedavno, i veselim se svakom iskustvu s poroda koje podijelite s nama ☺️ 
    Mateja i LeaM su spomenule AFI i zanima me samo da li je neka od vas imala problema sa viskom plodne vode, samo da cujem iskustvo?
    Prije 3 tjedna mi je AFI iznosio 28.. Nalazi su svi zasada uredni, jos cekam rezulate 24-satnog urina, receno mi je biti na dijeti i pratiti pokrete bebe..
    Sretno svima 🤗

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

Ivona1505
    15. Listopad 2021. 21:44

monalisa

Johnny

Stvarno ne znam kaj bi rekla, sasvim normalna kilaza, meni sad u ponedjeljak na tocno 38tj procjena bila 3kg i doktor sasvim zadovoljan kilazom, neke bebe se rode sa 40+ sa 2800 pa je sve oke, stvarno pretjeruje 🤦‍♀️

Upravo to, moj muz roden sa malo vise od 2800 oko 39-og tjedna, a nas malisan procjenjen na punih 38 tj bio 3360, sasvim solidan komad bebe, moja seka rodena na termin isto bila 2600 ili 2800 nisam sad sigurna, a sad komad od zene. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• monalisa
    15. Listopad 2021. 21:51

Ivona1505

monalisa

Johnny

Upravo to, moj muz roden sa malo vise od 2800 oko 39-og tjedna, a nas malisan procjenjen na punih 38 tj bio 3360, sasvim solidan komad bebe, moja seka rodena na termin isto bila 2600 ili 2800 nisam sad sigurna, a sad komad od zene. 😁

Moja kolegica rodila u punom terminu na carski bebu od 2300 i cijelu trudnocu joj vodili zastoj u rastu, a mala je potpuno zdrava jedino kaj je sitna, a sin joj bio 2600 isto potpuno zdravo dijete, tak da su to gluposti po meni 

SweetDream15
    15. Listopad 2021. 22:01

Johnny

Ivonasretno! Izdrži taj vikend još pa onda veselje 😁 mislim i ja da malo bezveze dižu paniku oko te aritmije, danas sam se u to i uvjerila.
    Sanjarkamislim da je bas krv bila, jer su ovo neke žute vaginalete ali nije ispalo puno.
    Uglavnom, moj pregled danas… 🤣 došla je neka stara doktorica koja je porodila moju sestru prije 20 godina i mojoj mami je vodila trudnoću sa mnom. Žena skroz opuštena i kaže ona meni “pa kaj vas tak često naručuju meni to sve dobro izgleda, beba je nemirna pa su otkucaji visoki”… pitala za te gljivice i za spuštenu bebu i za sve kaj me mučilo a njezin odgovor je “a nemojte se sekirati, ionak ste već u 36.tjednu pa kaj bi bilo i da sad rodite, ne treba mirovati samo nemojte baš prozore prati” i ja ono malo ostala u šoku jer su mi tolko napominjali da se pazim… uglavnom moj tlak je savršen proteklih tjedan dana otkad ne jedem previše slano i masno ali to je jedina stvar koja ju je zabrinula i ona je na neku foru zaključila da je njoj beba premala za ulazak u 36.tjedan i da 2800 grama nije dovoljno i da je to sigurno zbog visokog tlaka. Kolko god puta sam joj ponovila da sam samo tjedan dana imala visoki tlak i to ne iznad 130, ona je i dalje govorila da je beba mala. Tak da evo, svaki doktor svoju politiku vodi, ono što je nekom neprihvatljivo drugom je apsurdno a trećem normalno. Sad imam sljedeći pregled 22.10.u petak a do onda moram mjeriti tlak svaki dan i zapisivati vrijednosti i ne prati prozore🤣.
    Carpe diemdrži se, nadam se da nije plodna voda, javi nam dok saznaš.

Moja beba je sad 2600 g procjena,a ulazim u 37tj i dr ništa nije rekla . Al to je od dr do dr , ne triba tome tolko pridavati važnost jer i oni prave frku ženama bez potrebe. :) 
    Evo Vam cure primjer mog brata žene, imaju tri curice i sve tri trudnoće su je ostavljali po par dana u bolnici zbog "zastoja u razvoju", kao premale bebe. A prvo nevista je sitna i mala, brat je malo viši i mrvu jači, znači nemaju na kog bebe bit velike i krupne. Jedna je rođena sa 2400, druga 2600 a treća 2900 i sve je prošlo u redu, bez problema, tako da to uopće nema veze. I dvi je prinila 10dana iza, a treću rodila par dana prije. I eto 😄 ne brinite uopće zbog tog.

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

CarpeDiem.
    15. Listopad 2021. 22:12

Ipak je plodna voda...
    Ctg uredan  trudovi prisutni ali ne jaki.
    Bebe procjenjena na oko 2700. Čekamo rezultate krvi, ako ima naznaka infekcije ide hitan carski ako ne probali bi produžiti bar 2-3 dana ako se bude moglo uz antibiotike.  Jedan sam već primila preventivno i cekamo rezultate.
    Što je najgore ja sam par dana primjetila pomalo curkanje,  ali ajde da ne panicim posto sam bila prehladjena, mislila sam urin (iako sam sumnjala na p. v) bilo je po par kapi pa sam Ipak mislila nije. Medjutim večeras je baš tekla nekontrolirano dok sam hodala i odmah sam znala šta je...
    Dovezla sam se sama do klinike, muž je ostao sa malenom i trenutno mi je samo to u glavi pored toga da sa ovom bebom prodje sve ok 🙈

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    15. Listopad 2021. 22:16

Sanjarka88  dok samse spremala poći ka klinici muž i ja smo u zadnjem momentu promjenili odluku za ime. Ipak će biti Ellie...
    P.s Kroz pola sata ću znati rezultati koje čekam, pa ću javiti da  li je večeras O.P.

• LeaM
    15. Listopad 2021. 22:17

Birdy 🧚🏻

Pozdrav svim trudnicama i novim mamama😇
    I ja se javljam sa zimskih beba, i takoder prije spadam u vasu grupu, termin mi je krajem 11.mj..
    Pocela sam vas citati odnedavno, i veselim se svakom iskustvu s poroda koje podijelite s nama☺️
    Mateja i LeaM su spomenule AFI i zanima me samo da li je neka od vas imala problema sa viskom plodne vode, samo da cujem iskustvo?
    Prije 3 tjedna mi je AFI iznosio 28.. Nalazi su svi zasada uredni, jos cekam rezulate 24-satnog urina, receno mi je biti na dijeti i pratiti pokrete bebe..
    Sretno svima 🤗

Birdy ja ti na žalost nemam iskustva s time

• LilM
    15. Listopad 2021. 22:34

CarpeDiem.

Sanjarka88dok samse spremala poći ka klinici muž i ja smo u zadnjem momentu promjenili odluku za ime. Ipak će biti Ellie…
    P.s Kroz pola sata ću znati rezultati koje čekam, pa ću javiti da li je večeras O.P.

Sretno ❤️! Javi nam se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.