Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tienna
    16. Listopad 2021. 09:11

Carpe diem, sretno i javi nam se kad budeš mogla 💓
    Ja nikako nisam stigla javiti kako je bilo na pregledu u utorak pa evo sad ukratko 😁 malo sam duže čekala, al nista strasno. Vaginalno pregled, zatvorena skroz. Poslali me na ctg, ocitava neke trudove, ali ja to ništa ne osjetim tako da to ništa ne znači, a bebin ctg je dobar. I to je bilo to. 
    U utorak iduci sam ponovno narucena kada ću biti 40+2 pa vjerujem da će mi stavit češće preglede od tada 🤷‍♀️

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• ponosna.mama
    16. Listopad 2021. 09:34

Jutro cure moje drage 😊
    Ja se napokon naspavala, jutros do 8 🥰 ..ja govorin muzu vidis kako sam lipo spavala cim nisam u bolnici nego u svom krevetu, a on kaze ma to ti je zato sta si ga sinoc dobila prije spavanja 🙈
    Moje cure danas imaju treninge i rođendane cili dan, ja idem na team building i bas se tome veselim (citaj: idem jest i plesat cili dan), a MM ostaje kuci odmorit se od svih nas 😆😆
    Sutra imamo krstenje na kojem smo kumovi tako da opet red spize red plesa i iza toga mogu u rodiliste 🙈🙈
    Carpe drzi se, nadam se da nije nikakva infekcija i da ce mrvica izgurat jos koji dan, a starija cura ce malo uzivat s tatom pa se nemoj puno brinit oko toga 💞
    Ostatak ekipe uzivajte u prekrasnom vikendu i sretno ako se kojoj sta pokrece 🥰🥰

• Johnny
    16. Listopad 2021. 09:42

Dečko i ja smo visoki i mršavi tako da ne može ni mali bit nešto previše debeo 😅 više se ne zamaram previše s tim, baš tak kak i kažete sve je to individualno
    Carpe diem sretno ti bilo, bit će to sve dobro, kilaža je dobra i tjedni su već dobri, držim fige 🤞🏻

13.11. 🥰👶🏼💙

• LeaM
    16. Listopad 2021. 10:24

Ma joj doktori s tom kilažom nisu normalni. Meni sa 35+6 tt neki specijalizant procijenio bebu na 2800 grama i komentirao kako je to velika beba. Daj molim te. Beba normalne veličine za te tjedne. Još smo dečko i ja mršavi, a ja sam bome i niska. 

• Veky004
    16. Listopad 2021. 10:44

Kad smo vec kod kilaze beba...
    Meni su sad u srijedu na UZV-u, malca procjenili na 3850, jedini komentar od strane doktorice je bio da je beba krupna 😄🐷
    A, moj komentar na sve to je bio da mi sljed put, uopce ne govori kilazu, bit ce mi lakse 🙈

url=https://lilypie.com]

sanja0508
    16. Listopad 2021. 11:02

Ej cure. Ja zatvorena. Obavila ctg. Iduci je u utorak. Nakon toga sa curama isla trositi novce i piti kavu u grad. Kupila sam si kaput, mužu dvije majice da i nas malo pocastim. Da ne bude sve za malog 🤣
    Na ctg-u po obicaju malac miran i uspavan, evo ga sada kada ne treba nesto okrece po stomaku. Kod nas je sve obratno. 🤣🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Love2021
    16. Listopad 2021. 11:23

Cure ja rodila malu Izabelu, 3690g i 53cm. 😊 U noći u 3 me probudila lagana menstrualna bol u leđima. Digla se piškit i počela curkat plodna voda. Još sam se htjela vratiti malo spavati jer nisam bila sigurna jel to čep ili plodna voda. Ali na kraju se vrtila po stanu do pola 5 i imala trudove svakih 10 min a odjednom oko pola 5 krenuli na 2minute😳 Došla malo prije 5 u bolnicu, 7cm otvorena. Pravac u rađaonu i u 6.50 rodila. Nisam stigla epi dobiti. Bilo je podnošljivo jer su bili trudovi na 2, 3 min i mogla ih prodisati. I možda je bolilo recimo zadnjih pola sata. Babicu sam ispilala u mozak sa pitanjima kolko još trudova imam😂 Nisam popucala, posteljica uredno izašla.. Eto ako imate kakvih pitanja, pitajte 🤗

Love2021
    16. Listopad 2021. 11:24

CarpeDiem držim fige da je sve ok ❤️

• ponosna.mama
    16. Listopad 2021. 11:31

Love2021

Cure ja rodila malu Izabelu, 3690g i 53cm. 😊 U noći u 3 me probudila lagana menstrualna bol u leđima. Digla se piškit i počela curkat plodna voda. Još sam se htjela vratiti malo spavati jer nisam bila sigurna jel to čep ili plodna voda. Ali na kraju se vrtila po stanu do pola 5 i imala trudove svakih 10 min a odjednom oko pola 5 krenuli na 2minute😳 Došla malo prije 5 u bolnicu, 7cm otvorena. Pravac u rađaonu i u 6.50 rodila. Nisam stigla epi dobiti. Bilo je podnošljivo jer su bili trudovi na 2, 3 min i mogla ih prodisati. I možda je bolilo recimo zadnjih pola sata. Babicu sam ispilala u mozak sa pitanjima kolko još trudova imam😂 Nisam popucala, posteljica uredno izašla.. Eto ako imate kakvih pitanja, pitajte 🤗

Draga cestitam ti od ♥️ i waaauuu za ekspresno brz porod 🎉🎉
    Zelim nam svima takav 🤞🏼
    Uzivaj sa svojom mrvicom 💞

Ivona1505
    16. Listopad 2021. 11:57

Love2021

Cestitam tii na malenoj/velikoj Izabeli. 😊💞
    Bas ti je porod bio ekspresan, sad se jos ekspresno oporavis i mazite se sto vise i pazite. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI