Pozdrav zenice, kratak izvjestaj od mene, danas isla na kontrolni ctg i naravno uredan i doktor kaze ajd da pogledamo vodu i ono sok, afi ispod 5 i naravno hospitalizacija i 24satni nadzor, u ponedjeljak indukcija, ajme jos se nemrem smiriti 😵😵

Cure hvala na lijepim željama❤️ Želim ostatku ekipe koja čeka isto brz porod. 🤗
Plodna voda mi je možda samo na početku(tek kad je krenula, tj prvih 20min) izgledala kao čep jer je nije bilo puno i bila je sa sukrvicom. Ali onda je krenulo curit svako malo, kao da piškim lagano po sebi. Na kraju sam stavila uložak i brzo se skroz namočio. Ja sam se isto brinula hoću skuzit jel plodna voda ali ne možeš fulat na kraju.

CarpeDiem bome oni se tamo bas trude svjetski da oboje budete dobro, svaka im cast. Samo mirno i bit ce sve u redu. 💞
Monalisa vjeruj mi znam da je sok, tako sam se i ja sokirala skroz kad sam morala ostati, ali bit ce sve u redu. 😊💞
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Love2021 čestitam na bebici, želim vam tako i ekspresan odlazak kući 💖💞
CarpeDiem I monalisa držite se, vjerujem da će sve biti ok, I nadam se da ćete nam se uskoro javiti sa lijepim vijestima 💖🍀

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
dg. teratozospermia
04/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET -
Mala_Ive ima li naznaka da će krenuti prije indukcije? 🤞
Buba Bublica sad je na Šimunu red 😁 💪🤞🎉
Ponosnamama uzivaj danas i sutra 🎉🤩
Heej :-) ajme nemam pojma vise sam luda. Od ponedjeljka mi izlazi dosta sluzi i osjecam se jako tromo/tesko i imam ceste stolice i izgleda mi to ko to je to ali ocito nije :D
U ponedjeljak u 9 to ce biti to ako nocas ili sutra ne krene. Lagano se mirim s dripom i epiduralnom :D

Hvala svima na podršci. Divne ste 🙏♥️
CarpeDiem. - sretno 🍀🍀 želim ti da sve prođe u najboljem redu za bebicu i tebe! ❤❤
-
Čestitke ostalim curkama koje su rodile prije/poslije mene na malenim smotuljcima ❤💙 da su svi živi, zdravi i sretni!
Ne stignem više toliko popratiti situaciju u grupi 🙈😃
-
Sretno svima kod kojih se nešto pokreće i onima koji su u iščekivanju carskog/indukcije 💫🍀🍀
Ivona1505 - sretno, da sve protekne kako treba! Nadam se da si dobro. ❤

Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Hvala svima na podršci. Divne ste 🙏♥️CarpeDiem. - sretno 🍀🍀 želim ti da sve prođe u najboljem redu za bebicu i tebe! ❤❤
-
Čestitke ostalim curkama koje su rodile prije/poslije mene na malenim smotuljcima ❤💙 da su svi živi, zdravi i sretni!
-
Sretno svima kod kojih se nešto pokreće i onima koji su u iščekivanju carskog/indukcije 💫🍀🍀
Hvala ti, odlicno smo oboje, od jucer ujutro nam svaki ctg valja i bude dobar, danas ujutro blagi trudovi, ni ne osjetim ih, evo nas cekamo na drugi ctg danas. 😊💞
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Hvala svima na podršci. Divne ste 🙏♥️CarpeDiem. - sretno 🍀🍀 želim ti da sve prođe u najboljem redu za bebicu i tebe! ❤❤
-
-
Hvala ti, odlicno smo oboje, od jucer ujutro nam svaki ctg valja i bude dobar, danas ujutro blagi trudovi, ni ne osjetim ih, evo nas cekamo na drugi ctg danas. 😊💞
Super, baš mi je drago 😊😊 još malo i dolazi tvoj dječak! 💙

Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Samo da prijavim da sam konačno kupila sve za torbu, ujutro ću sterilizirati dude, boc, šeširiće I potrpat unutra šta treba i onda je to to.
Usput, izludila sam sa tim šeširići a za bradavice. Na kraju sam uzela avent, veličinu s. Jedino sam njih našla u s veličini za svoje bujni poprsje 😂

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
dg. teratozospermia
04/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET -
Je li ima neko možda spremljen link za amy vjezbe? 🙏
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji