Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LeaM
    15. Listopad 2021. 18:19

CarpeDiem.

LeaM

tierra

Cure, ulijećem sa zimskih beba iako smo nas dvije po terminu jos jesenske, nadam se da necete zamjeriti.

Vidjela sam da je neka cura rodila na Merkuru uz pratnju. Ja bi na Merkur i za sljedeci pregled se moram doktoru izjasniti kud cu ic dalje pa me zanima od kad su to uveli da se ipak i moze i jel dosta samo da partner bude cijepljen?

Hvala na pomoci. Cestitam svima kojima je bebac vec stigao i sretno ostatku kojima se pokrece i koje to tek sve ceka!
    Tierrapratnja je dozvoljena od 4.10., a potrebna je eu Covid putovnica (ono standardno preboljeno, cijepljeno, pcr)

Sorry što upadam. Nisam najbolje skužila, tu u Hr je covid putovnica papir na kojem vam piše da ste prebolili koronu, cijepili se ili imate negativ pcr? Ili je to 3 odvojeno, odnosno potvrda i pcr su potvrde, a putovnica je knjizica o cjepljenu u kojoj je zavedeno cjepljenje dozama korona cjepiva?

Nije papir nego je dokument u digitalnom formatu sa QR kodom. Piše čini mi se EU Covid potvrda. Nama koji smo cijepljeni piše sa koliko doza i kojim cijepivom (odnosno piše šifra cjepiva) 🙂 ne znam kako je kad si prebolio

• buhtlica34
    15. Listopad 2021. 18:30

CarpeDiem, to ti je sve isto, samo ovisi jesi li cijepljen, prebolio ili testiran pa onda piše što je od tog troje.
    Ali jedna je potvrda (ili popularno rečeno u našim medijima putovnica). 

• buhtlica34
    15. Listopad 2021. 18:31

Amy55, čestitam na bebaču, nisam sigurna jesam li ti ranije čestitala 💖🎉

CarpeDiem.
    15. Listopad 2021. 18:48

Cure meni izgelda curi plodna voda, idem ka bolnici javim se

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Love2021
    15. Listopad 2021. 19:33

CarpeDiem.

Ajoj, jesi sigurna da je plodna voda? 

Ivona1505
    15. Listopad 2021. 19:52

CarpeDiem.

Drzim fige da bude sve u redu i da ne curi plodna voda. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Mateja2602
    15. Listopad 2021. 19:59

LeaM hvala ti puno na odgovoru. ☺️ Znala sam da se njime mjeri plodna voda, samo nisam bila sigurna dal je to ok ili nije. 
    Carpe.Diem hvala na čestitkama i za mene i za dečka. ❤️🤗  
    Nadam se da nije plodna voda kod tebe u pitanju da je ipak nešto drugo. Sretno i javi nam se. ❤️🙏🏻 
    ——————————
    Vezano uz covid potvrde odnosno putovnice imate super aplikaciju (za pratnje) da ne nose papire (ili da ne moraju imati slikano u telefonima) - zove se covid certificate pa preko toga samo skenirate QR kod sa covid putovnice i imate sve na mobitelu. Meni je mama to otkrila prije par dana, pa sam onda i ja dečku to osposobila na mobitel i stvarno je super stvar. Pa ako ima neko kao ja da nije bio upućen dijelim informaciju. 😄 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• Johnny
    15. Listopad 2021. 20:17

Ivona sretno! Izdrži taj vikend još pa onda veselje 😁 mislim i ja da malo bezveze dižu paniku oko te aritmije, danas sam se u to i uvjerila. 
    Sanjarka mislim da je bas krv bila, jer su ovo neke žute vaginalete ali nije ispalo puno.
    Uglavnom, moj pregled danas… 🤣 došla je neka stara doktorica koja je porodila moju sestru prije 20 godina i mojoj mami je vodila trudnoću sa mnom. Žena skroz opuštena i kaže ona meni “pa kaj vas tak često naručuju meni to sve dobro izgleda, beba je nemirna pa su otkucaji visoki”… pitala za te gljivice i za spuštenu bebu i za sve kaj me mučilo a njezin odgovor je “a nemojte se sekirati, ionak ste već u 36.tjednu pa kaj bi bilo i da sad rodite, ne treba mirovati samo nemojte baš prozore prati” i ja ono malo ostala u šoku jer su mi tolko napominjali da se pazim… uglavnom moj tlak je savršen proteklih tjedan dana otkad ne jedem previše slano i masno ali to je jedina stvar koja ju je zabrinula i ona je na neku foru zaključila da je njoj beba premala za ulazak u 36.tjedan i da 2800 grama nije dovoljno i da je to sigurno zbog visokog tlaka. Kolko god puta sam joj ponovila da sam samo tjedan dana imala visoki tlak i to ne iznad 130, ona je i dalje govorila da je beba mala. Tak da evo, svaki doktor svoju politiku vodi, ono što je nekom neprihvatljivo drugom je apsurdno a trećem normalno. Sad imam sljedeći pregled 22.10.u petak a do onda moram mjeriti tlak svaki dan i zapisivati vrijednosti i ne prati prozore🤣.
    Carpe diem drži se, nadam se da nije plodna voda, javi nam dok saznaš. 

13.11. 🥰👶🏼💙

• monalisa
    15. Listopad 2021. 20:38

Carpediem sretno i drzim fige da nije plodna 🤞🤞❤

Ivona1505
    15. Listopad 2021. 20:41

Johnny ma rekla je doktorica kasnije da to moze biti do bilo cega doslovno aritmija, ali sad kad mi ostalo tako malo dana da bolje da odmah ostanem. Samo da mi docekamo ponedjeljak i sve ce bit dobro. 😊

------
    Neka luda ta doktorica kod koje si bila. 😂 
    I meni nekako nije malo 2800 za 36. tjedana trudnoce, taman mi zvuci, da prijede 3 kile do poroda i to je savrseno onda. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.