Ivona1505 sretno, bit će sve uredu 🙌💙 još malo i docekat ćemo tvoju bebu🍀
…Ja se uopće nisam brinula zbog hospitalizacije u prošloj trudnoći, ostajala sam na bis, ali sada kako imam starije dijete nije mi svejedno i voljela bih samo otići ako baš moram. 🙈.
Sretno i od mene :-)
Da, sa starijim je bas drugacije. Nama je razlika relativno mala i bas bismo mu htjeli maksimalno izaci u susret, da se sto manje izbezumi i da mu sto glade prode to sve.
Neka nam je sa srećom svima :-)
Evo dosao negativan nalaz za covid cure, prebacili me samo preko na patologiju trudnoce. Ako ima neka da je tu gore u Os nek se javi. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Pozdrav mamasite 🤗
Eto i mene, nisam vam jučer stigla tipkati jer je dečko imao obranu i diplomirao je!! 🥳🥳 Pa smo malo lunjali po Zagrebu i otišli na ručak da proslavimo njegov uspjeh. 😊
Curke kojima se nešto pokreće - želim vam svu sreću ovoga svijeta! 🙏🏻🍀❤️ Samo hrabro i pozitivno, sve vas bodrimo i navijamo za vas u mislima. 💪🏻🤩 Još malo pa bebice stižu.
Ivona1505 sretno ti! Drži nam se i sve će to biti dobro. Još malo pa je Matej u naručju. 🤱🏼❤️🥰
Amy55 čestitam ti na malenom dečkiću od srca! ❤️🥳🥰🤱🏼🎉 Puno se mazite i pazite, a tebi što brži i lakši oporavak želim. 😊
Sanjarka88 hvala na podršci za dečka i obranu! ☺️ Uživajte ti i muž kod kuće. 🥰
A šta se poroda i tvoje prognoze oko istog tiče - iz tvojih usta u Božje uši! 😇🙏🏻💪🏻🍀
————————
Evo i mog izvještaja iz TA Sv. Duh - osoblje je stvarno super, svi su bili jako ljubazni i simpatični. Također potpisujem ono da se dugo čeka. 😅😱 Ali šta je tu je, naoružajte se strpljenjem i ponesite vode i nešto za papati. 😉 Ja sam obavila ultrazvuk, sve je ok po njihovom. Mala bucka ima 3.200 grama. 😂😅 Ja sam na +16 kg od početka (mala bucka na mamu bucku), tlak je 125/80, urin je isto ok. Kontrola je za tjedan dana 22.10. pa će raditi CTG. Nisu me gledali vaginalno.
Jedino šta me zbunilo je šta mi piše AFI 12 tt pa ne znam šta to točno znači ? Ima neko da zna ?
Znam da ste prije pisale o tome, ali sam zaboravila. 🙄
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Pozdrav mamasite 🤗
Eto i mene, nisam vam jučer stigla tipkati jer je dečko imao obranu i diplomirao je!! 🥳🥳 Pa smo malo lunjali po Zagrebu i otišli na ručak da proslavimo njegov uspjeh. 😊
Curke kojima se nešto pokreće - želim vam svu sreću ovoga svijeta! 🙏🏻🍀❤️ Samo hrabro i pozitivno, sve vas bodrimo i navijamo za vas u mislima. 💪🏻🤩 Još malo pa bebice stižu.
Ivona1505 sretno ti! Drži nam se i sve će to biti dobro. Još malo pa je Matej u naručju. 🤱🏼❤️🥰
Amy55 čestitam ti na malenom dečkiću od srca! ❤️🥳🥰🤱🏼🎉 Puno se mazite i pazite, a tebi što brži i lakši oporavak želim. 😊
A šta se poroda i tvoje prognoze oko istog tiče - iz tvojih usta u Božje uši! 😇🙏🏻💪🏻🍀
————————
Evo i mog izvještaja iz TA Sv. Duh - osoblje je stvarno super, svi su bili jako ljubazni i simpatični. Također potpisujem ono da se dugo čeka. 😅😱 Ali šta je tu je, naoružajte se strpljenjem i ponesite vode i nešto za papati. 😉 Ja sam obavila ultrazvuk, sve je ok po njihovom. Mala bucka ima 3.200 grama. 😂😅 Ja sam na +16 kg od početka (mala bucka na mamu bucku), tlak je 125/80, urin je isto ok. Kontrola je za tjedan dana 22.10. pa će raditi CTG. Nisu me gledali vaginalno.
Jedino šta me zbunilo je šta mi piše AFI 12 tt pa ne znam šta to točno znači ? Ima neko da zna ?
Mateja2602 AFI je indeks kojim se utvrđuje količina plodne vode. AFI od 5 do 25 je ok. 🙂 Meni je na zadnjem pregledu AFI isto bio 12. Prije toga se kroz cijelu trudnoću držao na cca 15. No plodna voda se navodno obnavlja pa moguće da mi je ovaj 12 bio jer sam manje pila tih dana
Mateja i Johnny sretno danas 😊
Buba Bublica , Love događa li se što? 🍀🍀
Ponosnamama kako je prosao guk jučer?
Evo izasla danas, GUK standardno dobar, al ipak me narucuju i dalje 🙄 ..za tjedan dana ctg i uzv u R.V., za dva ponovo u bolnici.
Tlak uredan, krv isto, mokraca nije dobra, al rekli su da nazovem u utorak pa ce mi rec sta dalje.
Uzv super, beba 3100 (prije tjedan dana je tolika bila u gin.pa se nadam da je on falia 🙈), i dalje otvorena 1 prst, dobila sve skupa 3kg..
Zadovoljna sa svime osim sta jedva tipkam na mob koliko su mi prsti izbodeni.
Gustaj s muzem na godisnjem 🤗
Mateja i Johnny sretno danas 😊
Buba Bublica , Love događa li se što? 🍀🍀
Ponosnamama kako je prosao guk jučer?
Kod mene nema promjena, sve isto...🙆
Danas šoping i šetnja pa možda bude nešto za vikend vidjet ćemo 😄😄
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Cure, ulijećem sa zimskih beba iako smo nas dvije po terminu jos jesenske, nadam se da necete zamjeriti.
Vidjela sam da je neka cura rodila na Merkuru uz pratnju. Ja bi na Merkur i za sljedeci pregled se moram doktoru izjasniti kud cu ic dalje pa me zanima od kad su to uveli da se ipak i moze i jel dosta samo da partner bude cijepljen?
Hvala na pomoci. Cestitam svima kojima je bebac vec stigao i sretno ostatku kojima se pokrece i koje to tek sve ceka!Tierrapratnja je dozvoljena od 4.10., a potrebna je eu Covid putovnica (ono standardno preboljeno, cijepljeno, pcr)
Sorry što upadam. Nisam najbolje skužila, tu u Hr je covid putovnica papir na kojem vam piše da ste prebolili koronu, cijepili se ili imate negativ pcr? Ili je to 3 odvojeno, odnosno potvrda i pcr su potvrde, a putovnica je knjizica o cjepljenu u kojoj je zavedeno cjepljenje dozama korona cjepiva?
url=https://lilypie.com]
Ivona1505 sretno, bit će sve uredu 🙌💙 još malo i docekat ćemo tvoju bebu🍀
…Ja se uopće nisam brinula zbog hospitalizacije u prošloj trudnoći, ostajala sam na bis, ali sada kako imam starije dijete nije mi svejedno i voljela bih samo otići ako baš moram. 🙈.
Sretno i od mene :-)
Da, sa starijim je bas drugacije. Nama je razlika relativno mala i bas bismo mu htjeli maksimalno izaci u susret, da se sto manje izbezumi i da mu sto glade prode to sve.
Neka nam je sa srećom svima :-)
I kod mene kao kod tebe, eto malo manje, razlika, ali isto tako planiram otici na ta 3 dana što moram samo. (Ne daj Bože komplikacija pa duže)...
Moram priznati da u zadnje vrijeme baš dosta razmišljam o tome kako ću se odvojiti od starije tada🙈
Cure, ulijećem sa zimskih beba iako smo nas dvije po terminu jos jesenske, nadam se da necete zamjeriti.
Vidjela sam da je neka cura rodila na Merkuru uz pratnju. Ja bi na Merkur i za sljedeci pregled se moram doktoru izjasniti kud cu ic dalje pa me zanima od kad su to uveli da se ipak i moze i jel dosta samo da partner bude cijepljen?
Hvala na pomoci. Cestitam svima kojima je bebac vec stigao i sretno ostatku kojima se pokrece i koje to tek sve ceka!Tierrapratnja je dozvoljena od 4.10., a potrebna je eu Covid putovnica (ono standardno preboljeno, cijepljeno, pcr)
Sorry što upadam. Nisam najbolje skužila, tu u Hr je covid putovnica papir na kojem vam piše da ste prebolili koronu, cijepili se ili imate negativ pcr? Ili je to 3 odvojeno, odnosno potvrda i pcr su potvrde, a putovnica je knjizica o cjepljenu u kojoj je zavedeno cjepljenje dozama korona cjepiva?
Super da si pitala, na kraju bi bezveze otišla ranije ako svakako imas opciju da se testiras sutra i dodjes dogovoreno u ponedeljak. Sretno🍀🙌
Pozdrav mamasite 🤗
————————
Čestitam na urednom pregledu 🎈🙏
I čestitke dečku 🥂🙌
Sortiraj odgovore
Najstariji