Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MARELA
    18. Veljača 2021. 20:44

Bok cure, da se i ja malo prijavim. Citam vas svaki dan, ali sam sva neka jadna, pa ne zelim tu kukat. (Probava mi je skroz stala, trbuh mi je kao da svaki cas trebam rodit 🥴od umora i posla se skoro i ne krecem i tako sve u krug.) Nadam se da ce biti bolje u nekim kasnijim tjednima. Samo da se docepam pregleda iduci tjedan i da sve bude ok.
    Kilazu necu ni spominjat, u prosloj tr dobila 21kg i ne ponovilo se...sam kaj sam sada vec na 7+ u odnosu na prije. Biti ce izazovno, mislim da cu dr trazit da mi da neku dijetu koje se mogu drzat do kraja, a da je ok za trudnice. 
    Drzim fige svima za buduce preglede da sve bude u redu 😊

Lisa27 👶🧸🎀
    18. Veljača 2021. 20:59

Tkočekatajidočeka dobrodošla ❤ nadam se da ce biti sve ok, obavezno javi nakon pregleda kako je proslo.
    Kiky sretno sutra ❤❤❤❤
    MARELA bome ti si sva zauzeta, nadam se da ces se uskoro uspjeti odmoriti ❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Baby❤
    18. Veljača 2021. 21:12

Sad me pere opet neka frka jer idem dosta rano na pregled, a menst. Su mi jakoo neredovite i sigurno mi nije toliko tjedana koliko bi trebalo teorijski biti od zadnje menst. 
    Ali bolje da sad vidim na čemu sam pa da sam malo sigurnija. 
    Dal ste vi koje ste imale pobačaje išle odmah na bolovanje ili ne?
    Mene sad uopće strah hodati, a kamoli pa raditi xd

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

Jana25
    18. Veljača 2021. 21:37

MARELA

Bok cure, da se i ja malo prijavim. Citam vas svaki dan, ali sam sva neka jadna, pa ne zelim tu kukat. (Probava mi je skroz stala, trbuh mi je kao da svaki cas trebam rodit 🥴od umora i posla se skoro i ne krecem i tako sve u krug.) Nadam se da ce biti bolje u nekim kasnijim tjednima. Samo da se docepam pregleda iduci tjedan i da sve bude ok.
    Kilazu necu ni spominjat, u prosloj tr dobila 21kg i ne ponovilo se…sam kaj sam sada vec na 7+ u odnosu na prije. Biti ce izazovno, mislim da cu dr trazit da mi da neku dijetu koje se mogu drzat do kraja, a da je ok za trudnice.
    Drzim fige svima za buduce preglede da sve bude u redu 😊

Meni su pomogle 3 suhe sljive na taste ujutro i topli donat mg. Kad kazem topli mislim zagrijan. Nisam isla po 5,6dana na wc. Znao me bolit stomak uzasno.
    Ali eto uspjela sam s tim i uspjela izbjec cepice.
    Probaj, mozda ce pomoci 🤗🤞

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

pingo
    18. Veljača 2021. 21:42

Drage cure nove i stare, da se i ja malo javim... 
    Sva sam umorna, iscrpljena i puna posla zadnjih dana da ne uspijem ni mob u ruku uzet...
    imam neke info koje bi mogle koristiti, pa se javljam da ih podjelim s Vama
    1. bila sam danas u Kauflandu, išla sam ciljano po jastuk za trudnice i mogu reći da sam zadovoljnja - prosječna kvaliteta za 2-3 puta manju cijenu - isplati se... onaj veći, dupli ionako ne stane u krevet, ako ne mislite potjerat muža na kauč... imaju i nešto sitno trudničke robe, izbor nije velik, ali su lijepi basic komadi, imaju jedan model haljice, setovi po dvije majice i tajice. Uzela sam crnu haljinicu, fina je ima i duboke dugiće tako da se može nositi i kroz cijelo razdoblje dojenja, uzela sam i set majica (crna i boja kože)... dok sam uopće prišla robi sam izgubila živce... jedan par 40+, žena u poodmakloj trudnoći su 40 minuta blokirali tu policu i birali, otvarali, vadili iz kutija, pipali razvlačili, proučavali tih doslovno 6 artikala🤯🤯🤯
    2. sea band narukvice protiv mučnina pomažu, malo ih je teško pravilno staviti, ali brzo se skuži...
    Držite se, pazite  na sebe i svoje bebice, šaljem puse i grlim😘😘😘

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

plavabosanka
    18. Veljača 2021. 21:56

Tkočekatajidočeka

Sad me pere opet neka frka jer idem dosta rano na pregled, a menst. Su mi jakoo neredovite i sigurno mi nije toliko tjedana koliko bi trebalo teorijski biti od zadnje menst.

Ja sam ovaj put odmah čim sam ugledala plusić išla na bolovanje od 2 tjedna (s tim da sam i od ovulacije pokušala pazit da ne dižem previše i pazila sam). Moj poso je kaos i inače, a ne za jednu trudnicu. U ponedjeljak čekam da čujem šta će mi reći u vezi ugovora, ako ki ga odluče produžiti truditi ću se izdržati do Uskrsa, a ako ne misle idem odmah na zabranu rada, neda mi se zajebav. s njima jer i psihički i fizički ubiju. Tak da sve ovisi o poslu koji radiš

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Orhideja13
    18. Veljača 2021. 22:22

Tkočekatajidočeka

Dobro Nam dosla..  I zelim ti srecu, da Bude sve OK, pa da se sve zajedno ovdje druzimo I veselimo do kraja 🙏.. Meni je Dr odmah rekla da na posao se ne vracam, ja Sam u De, pa eto sreca u nesreci lock down je,.. Ali cim se sve ponovo otvori nosim bolovanje u firmu.. (tri spontana). 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Kiky 🥰
    18. Veljača 2021. 22:42

Hvala vam cure na lijepim zeljama, sutra cu vam se javiti kad mi prodje pregled. Tko ce jos docekat sest popodne, bas me muce ☺

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

NanaJ
    19. Veljača 2021. 06:27

Jutro buduce mamice 🥰 nadam se da ste sve ok, sretno na pregledima tko ih ima danas 😘
    Ja sam sinoc provela na wc, proljev, grcevi, mucnina, uzas nesto.

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Lori🍀
    19. Veljača 2021. 07:46

Jutro svima
    Tkočeka dobro nam došla 
    NanaJ ja sam ok, samo sam jako umorna ovaj tjedan, sva sreća pa je petak. Jedva čekam da mi završi radni dan danas
    Nadam se da si ti danas bolje.
    Sretno na pregledima cure, čekamo lijepe vijesti

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.