Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    06. Siječanj 2021. 21:18

Missy88

Heeej, evo kod mene opet mucnina cijeli dan, vecinu dana sam prelezala, sva sreca pa je neradni dan. Razmisljam kako bih trebala sakriti trudnocu jos mjesec i pol, jer ne bih govorila ljudima, posebno ne na poslu 😅
    Kako si ti danas?

Uf, vec su ti pocele mucnine? Jel povracas? 😐
    Bome, treba izdrazat u tisini. Meni ce kolegice brzo primjenit jer stalno piškim 😅
    Danas sam skroz okej. Sutra idem vadit betu i nadam se da ce sve bit okej :) 
    Ono zadnje smeđarenje je bilo u nedjelju predvecer i vise se nije javljalo.🙏
    Ja imam zadnjih par dana problem kad se probudim i pijem tabletu ujutro da mi je tesko zaspat, ne mogu mozak iskljucit 🤣 a prekk dana bih mogla svakih 2 h spavat.
    I tu i tamo osjetim neki m grč dolje, i nadam se da je to okej 🙏🤞
    E da, kad perem zube ujutro, znam vidjet malo krvi. Ne znam jel to normalno, bas cu zvat svoju doktoricu zubarku da to provjerim 😬

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Missy88
    06. Siječanj 2021. 21:32

Pocele su prije par dana, nisam jos ni jednom povracala sva sreca, ali cijelo vrijeme imam osjecaj kao da hocu, bas mi je dosta mucno, a danas me i neki osjecaj slabosti, vrtoglavica pere. Nema sanse da to ne primijete na poslu haha.
    Ja isto lose spavam, a umorna sam po cijele dane i onda navecer kad treba ne mogu zaspat 😞
    Koliko ja znam, krvarenje desni je normalna pojava u trudnoci. Grcevi isto, ako dođu i prođu, maternica se siri, bitno da nije nikakva bas konstantna bol.
    Javi sutra kakva je beta, nadam se da je sve super!

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Jana25
    06. Siječanj 2021. 21:36

Missy88

Pocele su prije par dana, nisam jos ni jednom povracala sva sreca, ali cijelo vrijeme imam osjecaj kao da hocu, bas mi je dosta mucno, a danas me i neki osjecaj slabosti, vrtoglavica pere. Nema sanse da to ne primijete na poslu haha.
    Ja isto lose spavam, a umorna sam po cijele dane i onda navecer kad treba ne mogu zaspat 😞
    Koliko ja znam, krvarenje desni je normalna pojava u trudnoci. Grcevi isto, ako dođu i prođu, maternica se siri, bitno da nije nikakva bas konstantna bol.
    Javi sutra kakva je beta, nadam se da je sve super!

Ma da to je ta bol, zaboli i prode.
     Hocu hocu.
    Cim stigne nalaz, ako se ne varam trebala bi bit izmedu 2250 i 2300🤞🤞🤞😬😬

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    06. Siječanj 2021. 21:37

A ti se drzi sto se tice tih mucnina. 🤗🤗Cula sam da suho grickanje, banana, malo đumbira nekome pomogne. Naravno ne sve skupa 🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Missy88
    06. Siječanj 2021. 21:45

Uzela neke bombone od đumbira i caj. Nisam zasad primijetila da nesto djeluje hahah. Opskrbila se stapicima, krekerima i tako nesto sto kao mogu. Iako ja normalno jedem, samo sto imam taj osjecaj da cu povratiti cijelo vrijeme.
    Kad opet ides na uzv? 
    Jedva cekam drugo tromjesjecje kad kao to prođe, skupa s umorom 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Jana25
    06. Siječanj 2021. 22:16

Missy88

Uzela neke bombone od đumbira i caj. Nisam zasad primijetila da nesto djeluje hahah. Opskrbila se stapicima, krekerima i tako nesto sto kao mogu. Iako ja normalno jedem, samo sto imam taj osjecaj da cu povratiti cijelo vrijeme.
    Kad opet ides na uzv?
    Jedva cekam drugo tromjesjecje kad kao to prođe, skupa s umorom 😁

Trebala bih se 13. javit svojoj dr ako beta bude okej. Ako ne moram u bolnicu. Tako su mi rekli i napjsali na onaj papir. Pa ako bjde sve okej vidjet cu kad ce me naruciti 😬
    Da drigo tromjesecje hahah treba doc do toga.
    Ja sam mislila da kad budem trudna bit onaj krug nad glavom 😇 i da cu sjajit i prstat od srece, a ja sam tako uspkrena i tako umorna i nista mi se neda 🤣🤣🤣
    Drugo tromjesecje pozuriiii 🤭😊

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Missy88
    07. Siječanj 2021. 00:35

Meni su pocele tako negdje kad sam napunila 5 tjedana, vec mi je dosta svega nakon par dana, a to je tek pocetak 😅 Ali znam da moze biti i puno gore.
    Traveller, opremi se s nekim grickalicama, vocem, krekerima pa kad osjetis glad da imas pri ruci. Samo treba paziti na kolicine 😁
    Jana, da, daleko od nekog blazenog stanja trenutno 😂

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Sanjarka88
    07. Siječanj 2021. 08:12

Jana sretno danas ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Missy88
    07. Siječanj 2021. 08:33

Anci, cekamo te 🥰
    Traveller, a da, ti si doma, definitivno plus u svemu ovome 😁
    Jana, sretno, javi!

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Jana25
    07. Siječanj 2021. 10:15

👋👋👋☕☕☕
    Go anci, go, go 🤗🤞 cekamo tee. Ima jos jako puno mjesta ❤
    Sanjarka, Traveller, Missy upravo sam se vratila, krv izvadena.nadam se najboljem 😬🙏
    Prosli nalaz sam dobila oko 1 pa eto, vidjet cemo kad ce ovak biti. Drzite fige 🤭🤭
    Sanjakra, koliko jos odbrojavamo da dodes u ovu grupu kuhat jutarnju ☕☕?? 8 dana? 😊🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.